Minecraft bot koruması nasıl yapılır? [Plugin İstek]

eqoqo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkeze merhaba arkadaşlar lütfen yardımızınıza ihtiyacım var bot koruması lazım bot atıyorlar sunucu laga giriyor botu engelleyebilecek bişeyler lazım Allah rızası için yardım edin

eqoqo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giriş yaptığında - Lütfen birdaha giriş yapın - diyen bot koruması hangisi?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Giriş yaptığında - Lütfen birdaha giriş yapın - diyen bot koruması hangisi?

Basit bir skript(geliştirilebilir), bununla birlikte AuthmeReloaded ve AntiJoinBot öneririm.

JavaScript:
on first join:
    set join message to ""
    wait 4 ticks
    kick player due to "Tekrar giriş yapın!"

O nitradonun skripti

O Skript kadar saçma bir şey görmedim. Her girişte kickliyor. Oyuncular rahatsız olur. Sadece ilk girişte kicklemesi yeterli. Skriptle olacak iş olacağınıda düşünmüyorum.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Basit bir skript(geliştirilebilir), bununla birlikte AuthmeReloaded ve AntiJoinBot öneririm.

JavaScript:
on first join:
    set join message to ""
    wait 4 ticks

O Skript kadar saçma bir şey görmedim. Her girişte kickliyor. Oyuncular rahatsız olur. Sadece ilk girişte kicklemesi yeterli. Skriptle olacak iş olacağınıda düşünmüyorum.
Bencede sacma ama ben arkdas sordu diye soyledim :) En iyisi siteden kayit olma.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tahsins

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

JavaScript:
on first join:
    set join message to ""
    wait 4 ticks

2016 yazlarında işe yarıyodu o skript herkes onu kullanıyodu nerdeyse sonra bi bot sitesi çıktı işe yaramıyodu bu öyle biliyorum bayadır ilgim yok mc server işleriyle

eqoqo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

JavaScript:
on first join:
    set join message to ""
    wait 4 ticks

skript çalışmıyor lütfen yardım edermisin :'( 1 error var line 4 flan yazıyor

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
tamam tamam hata bendeymiş düzelttim skript'i fakat sıkıntı olmaz servere alıyor sonra hemen atıyor 1 salisede

Hiç servere girmeden hata verse sonra 1 daha denediğinde girse olabiliyormu böyle

On connect ile belki olabilir ama first kullandığımız için olmaz.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun Cözümü Yoktur Join Bot Cözümü Vardır Ama Porxy Bot Cözümü Yoktur 2 Ay Araştırdım.
2-3 Kere Dolandırıldım.
Yani Botlar Sunucuya Girmiyor Ama Sunucuya Lag Giriyor +300 Bot Filen Aynı Anda Giriş Yapmaya Çalıştıkları Için.