admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar, sunucum için bir sinematik çekmek istiyorum ancak bunu modsuz yapmak istiyorum. Shader vs. hazır. Sadece nasıl yapacağımı öğrenmem lazım. Modsuz yapabilirmiyim?
Ücretsizi varmıdır?Sizin kadar yazmak için yazanları görmedim daha. Konuyu okuyun lütfen. Shader'in WorldEdit ile alakası ne? Adam Sinematik (Cinematic) çekim yapmak istiyor. Paralı bir plugin amaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu senin istediğini karşılıyor.
ya öyle desene ._.Yanlış anladınız. Sinematik video çekmek istiyorum
Ücretsizi varmıdır?
O zaman mod kurman lazım işte.Yanlış anladınız. Sinematik video çekmek istiyorum
Ücretsizi varmıdır?
Öyle dedim arkadaşım. Post kasmaya çok meraklısın. Eğer senin dediğin gibi olsa sinematik çekmek istiyorum değil schematic yazardım...ya öyle desene ._.
özür dilerim yanlış anlamışım kusura bakmaÖyle dedim arkadaşım. Post kasmaya çok meraklısın. Eğer senin dediğin gibi olsa sinematik çekmek istiyorum değil schematic yazardım...
plugin için arkadaşın dediği gibi para ödemen lazım fakat modlu istiyorasn cam studio diye bir mod var kontrellere gidip cam studio menüsünü istediğin bir tuş yap ardından menüyü aç ordan tüm kamera ayarlarını yapabilirsin cam start dediğinde çekim başlayacak. çekimi bilgisayarına yüklemiyor çekim esnasında bir video programından kayıt almalısınPeki bu sinematik çekimini nasıl yapacağım? Böyle edit programında açman için? /cam start 1 falan yazıp hemen bandicamamı yumulacağım?
Sunucun için tanıtım filmi çekeceksim sanırım.Peki bu sinematik çekimini nasıl yapacağım? Böyle edit programında açman için? /cam start 1 falan yazıp hemen bandicamamı yumulacağım?
Eklenti adını versen de öğrensek.Başka bir eklenti buldum konu kitlenebilir.