Kardeşim "break" değil "mine" yazarak dene --> on mine of lapis ore 'Birde send in sonuna to player koy'on break of lapis ore: bundan ola bilirmi?JavaScript:on break of lapis ore: if chance of 1%: give 1 sunflower named "&c&lTK PARASI" to player send "&7> &bLapis &akazarken &c&lTK PARASI &adüştü."
Olmadı .d 0nkrktrGardaşım "break" değil "mine" yazarak dene --> on mine of lapis ore 'Birde send in sonuna to player koy'
kardeş şimdi burda çok egoistçe bir açıklama yapmışsın sana o tasarrufun açılımından bahsediyimTasarrufçu biri daha ,
Hahah. Bunu her yerde belirtmek zorunda mısınız ?
Tasarruf hiçbir işe yaramaz..
İstediğim şekilde yazarım, Sanane ?
İster if koyarım ister koymam "if olmasına gerek yok" demene gerek yok.
Sonuçta skript çalışıyor mu ? çalışıyor. Ben hiç skriptte if kullanmayın diye bi uyarı görmedim daha ?
Sonuçta ikiside aynı işlemi yapıyor.
Şimdi biride çıkıp on olmasına gerek yok diyip tasarruflu halini atacak.
Tasarruf demi, 2 harf silince sunucu uçuyor woo
% işareti 1 den sonra olacaktı.
kardeş şimdi burda çok egoistçe bir açıklama yapmışsın sana o tasarrufun açılımından bahsediyim
bazı muhteşem serverler vardır rami çok iyidir sistemi çok iyidir istersen 100 tane if koy kaldırabilir.
ama bazı sunucular vardır çöptür çok yük geldiği zaman çöker
bir düşün 100 tane gereksiz if sk sı serverini ne hale getirir biliyormusun ?
evet düşünebildiğini biliyorum bunu bi düşün derim
Denediniz miDeniyorum hemen
if yazıp yazmamak aslında kısayoldur o sana kalmış bir şey ister koyar ister koymassın senin egoist tavrını "Sanane", "istediğimi koyarım sanane" tarzı cümleler kurduğun için söylemiştimİstersen 1000'tane if koy if koymadan yazdığındada aynı şey çıkar on break yerine break yazınca tasarruf yapmış oluyorsunuz.
Egoistlik ile alakası yok. Sonuçta işleme giren kod aynı. Sunucusu çöpse niye skript yazıyor?.
Tasarruf demek gereksiz variableleri kaldırmak kodu değiştirmek işlemleri değiştirmek demek. Ama siz 2 harf silince sunucuyu uçurmuş oluyorsunuz.
Her yazılan skriptin altına if olmasına gerek yok, onun olmasına gerek yok, bunun olmasına gerek yok, al bu tasarruflu hali, bu daha iyi gibi yorumlar atıp sonra bana Egoist dersiniz. Herneyse.
Herkesin skript yazımı farklıdır sen ifsiz yazarsın ben ifli yazarım öle alışmışımdır. ama birisi çıkıpta benim yazdığım skripte ife gerek yok tasarrufsuz skript gibi bir şey diyemez.
Sende bu yazıyı tekrar okuyup bi düşün derim.
if yazıp yazmamak aslında kısayoldur o sana kalmış bir şey ister koyar ister koymassın senin egoist tavrını "Sanane", "istediğimi koyarım sanane" tarzı cümleler kurduğun için söylemiştim
Evet ama gine düşmüyorDenediniz mi
"Chanceof 1%" kısmını "Chanceof 100%" yaptığınızda eşyayı veriyor mu ?Evet ama gine düşmüyor
1.5 k skript satırı mı? Abartmasaydın keşke. Ve disk tasarrufu işe yarıyor. 512MB sunucuda kod uzunluğu çok şey ifade ediyor. Skriptin reload süresini etkiliyor.
Evet ama gine düşmüyor
on break of lapis ore:
if chance of 100%:
give 1 sunflower named "&c&lTK PARASI" to player
send "&7> &bLapis &akazarken &c&lTK PARASI &adüştü." to player