Essentials'ı nereden indirebilirim?

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler ben essantialı nerden indireceğim ve nasıl kullanacağım lütfen beni bilgilendirin.

CaptainnPluginer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Kullanmak istediğin sunucunun sürümünü söyleyebilir misin?
Spigot mu, CraftBukkit mi?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Spigot 1.8.8 ve üstü için EssentialsX kullanmalısın. Daha düşük bir sürüm kullanacaksan Bukkit.org üzerindeki en son Essentials işini görecektir. (Spigot / PaperSpigot vb. forkları varken sakın CraftBukkit kullanma)

CemGOMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Spigot 1.8.8 ve üstü için EssentialsX kullanmalısın. Daha düşük bir sürüm kullanacaksan Bukkit.org üzerindeki en son Essentials işini görecektir. (Spigot / PaperSpigot vb. forkları varken sakın CraftBukkit kullanma)
1.8.8 için link bırak o zaman, diğer üyeler de yararlansın.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olabilir. Ayrıca uygun sürümü de bulamayabilirler. Önceden bu olayı çok yaşamıştım.
Bu olabilitelerin bunla ne alakası var ki, dev.bukkit sitesinde pluginlerde files bölümü var, yani tüm versiyonların tutulduğu yer. Oradan sürümüne uygun indirmek cok basit. Kurallardada yazar ki "Arama yapın." Essentials
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazınca bile dev.bukkit sitesi çıkıyor zaten.

CemGOMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu olabilitelerin bunla ne alakası var ki, dev.bukkit sitesinde pluginlerde files bölümü var, yani tüm versiyonların tutulduğu yer. Oradan sürümüne uygun indirmek cok basit. Kurallardada yazar ki "Arama yapın." Essentials minecraft indir yazınca bile dev.bukkit sitesi çıkıyor zaten.
Vay, orasını düşünmemiştim. :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İndirme linki vermeme gerek yok Google'a "EssentialsX" yazman yeterli. Normal Essentials ile karıştırmış sanırım bir çoğunuz, ufak bir bilgi vereyim. EssentialsX, Essentials'ın DrtShock tarafından geliştirilen ve güncellenen versiyonudur, yeni özelliklere ve bug fixlere sahiptir.