Mehmatbatur
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
beyler ben essantialı nerden indireceğim ve nasıl kullanacağım lütfen beni bilgilendirin.
1.8.8 için link bırak o zaman, diğer üyeler de yararlansın.Spigot 1.8.8 ve üstü için EssentialsX kullanmalısın. Daha düşük bir sürüm kullanacaksan Bukkit.org üzerindeki en son Essentials işini görecektir. (Spigot / PaperSpigot vb. forkları varken sakın CraftBukkit kullanma)
1.8.8 için link bırak o zaman, diğer üyeler de yararlansın.
Bana gerek değil, ama bu yorumu atıyorsa yardımcı link vermesi gerekirdi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu işine yararmı Tarık?
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olabilir. Ayrıca uygun sürümü de bulamayabilirler. Önceden bu olayı çok yaşamıştım.İnternete Essentials indir yazınca bulman cokta zor değil.
Bu olabilitelerin bunla ne alakası var ki, dev.bukkit sitesinde pluginlerde files bölümü var, yani tüm versiyonların tutulduğu yer. Oradan sürümüne uygun indirmek cok basit. Kurallardada yazar ki "Arama yapın." EssentialsAramıza yeni katılan arkadaşlarımız olabilir. Ayrıca uygun sürümü de bulamayabilirler. Önceden bu olayı çok yaşamıştım.
Vay, orasını düşünmemiştim.Bu olabilitelerin bunla ne alakası var ki, dev.bukkit sitesinde pluginlerde files bölümü var, yani tüm versiyonların tutulduğu yer. Oradan sürümüne uygun indirmek cok basit. Kurallardada yazar ki "Arama yapın." Essentials minecraft indir yazınca bile dev.bukkit sitesi çıkıyor zaten.