Virüsten sonra olanlar...

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Virüs dosyaları şifrelemedi temizledim fakat metin belgelerindeki kaydettiğim yazılar bozuldu...

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne yaptın da bu virüs bulaştı? En temizi format atmaktır. Ama sadece metin belgeleri şifrelenmiş ise bu mantıksız olacaktır...

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne yaptın da bu virüs bulaştı? En temizi format atmaktır. Ama sadece metin belgeleri şifrelenmiş ise bu mantıksız olacaktır...
Sality virüsü üstüne format atmayı dene. Format atmaya çalıştığın dvd/usb ye bulaşıyor ve yeni işletim sisteminde aktifliğini devam ettiriyor. Format en temizi değil, bak yukarıda ne kadar güzel öneriler yapılmış.

kartveli1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beklediğim yorum geldi. Şu forumda tek sen yazdın bunu, teşekkür etsek yeridir. pscan biliyorsun değil mi? :)
Bir sürü crypter şeyleri var onda. :)
Asıl ben bir oyun forumunda crypter gibi terimleri bilen biriyle karşılaşmam tuhafıma gitdi doğrusu :) Ama en iyisi burada bu muhabbeti yapmasak daha iyi böyle şeylerin etrafa yayılmasını pek sevmeyen bir insanım.Sonuçta herkes birbirine virüs yollasa etraf virüsten geçilmez.Konuşmak istersen özel mesaj yolla seve seve cevap veririm.Ayrıca evet o siteyi biliyorum ama kullanmıyordum onun yerine kendi yaptığım bir scannerı kullanıyordum.

Majstorski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaspersky en iyi anti-virüs programıdır. Combofix falan düşünme sen 360 Total Security kullan Kaspersky kadar iyi.