BestCraftTR | OPSkyBlock | /kit hediye ve Iron Golem SP Hediyeli | 1.8.x |

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Konuda fazla sistem ve farklılık göremedim.
Domain alıp ip ye yönlendirmenizi öneririm.
Ne duruyorsun aramıza katıl bi tek sen eksiksin'i görünce bi an facebooktaki kalitesiz sunucular aklıma geldi..
Spawnı pek beğenmedim, kare olması ve yeşil rengi kötü geldi.
Başarılar.

MinecraftCelil

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuda fazla sistem ve farklılık göremedim.
Domain alıp ip ye yönlendirmenizi öneririm.
Ne duruyorsun aramıza katıl bi tek sen eksiksin'i görünce bi an facebooktaki kalitesiz sunucular aklıma geldi..
Spawnı pek beğenmedim, kare olması ve yeşil rengi kötü geldi.
Başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yakında farklı sistemler geliyor gelince zaten konuya ekliyeceğiz. Domain'de şu an uygun bir fiyat arıyoruz bulursak alıcağız. Spawnımız çok yakında değişecektir. Ne duruyorsun aramıza katıl bi tek sen eksinsin de eğlencelik olsun eskiler aklımıza gelsin diye yaptığımız bir şey.

TworzYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim. Harita ve plugin yönünden gelişmeleriniz olursa daha iyi olacağına dair gözlemlerimi dile getiriyorum.

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
OpSkyBlock ? Iymiş
Lagdan gecilmiyor yetkililer oyunculara kötü davranio :l

MinecraftCelil

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim. Harita ve plugin yönünden gelişmeleriniz olursa daha iyi olacağına dair gözlemlerimi dile getiriyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkürler gelişiyoruz.
OpSkyBlock ? Iymiş
Lagdan gecilmiyor yetkililer oyunculara kötü davranio :l
Hangi yetkiliyse nicknamesini söyleyiniz biz konuşuruz o yetkiliyle lagdan geçilmemesinin sebebi ise aşırı saldırı yiyoruz ve bunları engellemeye çalışıyoruz saldırılar en fazla 5dk oluyor oyunu pek etkilemez.

ByArtem323

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunda olan bot koruması yüzünden sunucuna giremiyom efsane bir bot korumasıymış her girmeye çalıştığımda bot koruması diyo anlamadım giti :D

MinecraftCelil

Marangoz
En iyi cevaplar
0