MinecraftCelil
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
KONU KAPATILSIN. 
Son düzenleme:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yakında farklı sistemler geliyor gelince zaten konuya ekliyeceğiz. Domain'de şu an uygun bir fiyat arıyoruz bulursak alıcağız. Spawnımız çok yakında değişecektir. Ne duruyorsun aramıza katıl bi tek sen eksinsin de eğlencelik olsun eskiler aklımıza gelsin diye yaptığımız bir şey.Konuda fazla sistem ve farklılık göremedim.
Domain alıp ip ye yönlendirmenizi öneririm.
Ne duruyorsun aramıza katıl bi tek sen eksiksin'i görünce bi an facebooktaki kalitesiz sunucular aklıma geldi..
Spawnı pek beğenmedim, kare olması ve yeşil rengi kötü geldi.
Başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkürler gelişiyoruz.Başarılar dilerim. Harita ve plugin yönünden gelişmeleriniz olursa daha iyi olacağına dair gözlemlerimi dile getiriyorum.
Hangi yetkiliyse nicknamesini söyleyiniz biz konuşuruz o yetkiliyle lagdan geçilmemesinin sebebi ise aşırı saldırı yiyoruz ve bunları engellemeye çalışıyoruz saldırılar en fazla 5dk oluyor oyunu pek etkilemez.OpSkyBlock ? Iymiş
Lagdan gecilmiyor yetkililer oyunculara kötü davranio :l
Aşırı saldırı var otomatik whiteliste alıyor sistem whitelisti kapalı oluyor genellikle ama bilemedim.Sunucunda olan bot koruması yüzünden sunucuna giremiyom efsane bir bot korumasıymış her girmeye çalıştığımda bot koruması diyo anlamadım giti![]()
Teşekkürler.Genellikle böyle konusu olan sunucular kapanıyor.Neyse başarılar.