QurdAspenki
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
#Rez bekliyoruz başarılar.
Teşekkürler, açılışa az kaldı zaten, sizi de aramızda görmek isteriz#Rez bekliyoruz başarılar.
Cuma günü düşündükleri üst yanıtlarda yazıyorNet Açılış Tarihi Ne zaman
Aga Ama pazar gününkü yorumunda Yarın Sistemiiz açılcak bir şey yazıyor ona dedimmm bbugünden açılsa keşke SW ÇOK GÜZEL 1.VESRSİONUN İLK OYUNCULARINDANIMBuralarda böyleleri kaldı mı? Yatırımınız büyük dolayısıyla bekletinizde büyük. Kimin değil ki!? Başarılar! #REZ
Cuma günü düşündükleri üst yanıtlarda yazıyor![]()
Önceden hiç oynamadım ancak buna girmezsem kan çıkar, bunun dışında konu yetkilileri dönecektir soruna, bencede şu an açılsa güzel olur hatta tam şimdiAga Ama pazar gününkü yorumunda Yarın Sistemiiz açılcak bir şey yazıyor ona dedimmm bbugünden açılsa keşke SW ÇOK GÜZEL 1.VESRSİONUN İLK OYUNCULARINDANIM
Sitemiz şu an ön kayıtlar için aktiftir yani sunucu değil maalesef ve evet sunucu açılış tarihi Cuma günü olarak düşünüldü aksilik çıkmazsa programda bir drğişiklik olmayacak olursa da buradan bilgilendirileceksiniz.Aga Ama pazar gününkü yorumunda Yarın Sistemiiz açılcak bir şey yazıyor ona dedimmm bbugünden açılsa keşke SW ÇOK GÜZEL 1.VESRSİONUN İLK OYUNCULARINDANIM
Sunucumuzda sizi de görnek isteriz, ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler, sunucuda görüşmek dileğiyle...Önceden hiç oynamadım ancak buna girmezsem kan çıkar, bunun dışında konu yetkilileri dönecektir soruna, bencede şu an açılsa güzel olur hatta tam şimdi![]()
Sitemiz şu an ön kayıtlar için aktiftir yani sunucu değil maalesef ve evet sunucu açılış tarihi Cuma günü olarak düşünüldü aksilik çıkmazsa programda bir drğişiklik olmayacak olursa da buradan bilgilendirileceksiniz.
Sunucumuzda sizi de görnek isteriz, ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler, sunucuda görüşmek dileğiyle...![]()
Paylaşıldı sanıyordum fakat tekrar yazayım en iyisiKonu da siteyi göremedim ? Gizli bir şey mi ben mi kaçırdım ?
TeşekkürlerPaylaşıldı sanıyordum fakat tekrar yazayım en iyisis-pawn.org ya da s-pawn.com fark etmez ikisini de kullanabilirsiniz
![]()
akşam 9 gibi beta olarak açmayı düşünüyoruzcuma günü açılcak dediniz tam olarak saati nedir? kesinse eğer söyleyebilirmisiniz
tühakşam 9 gibi beta olarak açmayı düşünüyoruz