** S-Pawn ** (Alone Fellow) AÇILDI !! 3D EŞYALAR, MCMMO, SINIFLAR ve Dahası !!

HeimdallSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
--------------------------------------
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
-----------------------------------
Kayıtlar Başlamıştır. Açılışta Yerinizi Almak İçin Kayıt Olmayi Unutmayın.

Itzjefta_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buralarda böyleleri kaldı mı? Yatırımınız büyük dolayısıyla bekletinizde büyük. Kimin değil ki!? Başarılar! #REZ

Cuma günü düşündükleri üst yanıtlarda yazıyor :)
Aga Ama pazar gününkü yorumunda Yarın Sistemiiz açılcak bir şey yazıyor ona dedimmm bbugünden açılsa keşke SW ÇOK GÜZEL 1.VESRSİONUN İLK OYUNCULARINDANIM

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Aga Ama pazar gününkü yorumunda Yarın Sistemiiz açılcak bir şey yazıyor ona dedimmm bbugünden açılsa keşke SW ÇOK GÜZEL 1.VESRSİONUN İLK OYUNCULARINDANIM
Önceden hiç oynamadım ancak buna girmezsem kan çıkar, bunun dışında konu yetkilileri dönecektir soruna, bencede şu an açılsa güzel olur hatta tam şimdi :)

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sitemiz şu an ön kayıtlar için aktiftir yani sunucu değil maalesef ve evet sunucu açılış tarihi Cuma günü olarak düşünüldü aksilik çıkmazsa programda bir drğişiklik olmayacak olursa da buradan bilgilendirileceksiniz.

Önceden hiç oynamadım ancak buna girmezsem kan çıkar, bunun dışında konu yetkilileri dönecektir soruna, bencede şu an açılsa güzel olur hatta tam şimdi :)
Sunucumuzda sizi de görnek isteriz, ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler, sunucuda görüşmek dileğiyle... :)

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Sitemiz şu an ön kayıtlar için aktiftir yani sunucu değil maalesef ve evet sunucu açılış tarihi Cuma günü olarak düşünüldü aksilik çıkmazsa programda bir drğişiklik olmayacak olursa da buradan bilgilendirileceksiniz.

Sunucumuzda sizi de görnek isteriz, ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler, sunucuda görüşmek dileğiyle... :)

Konu da siteyi göremedim ? Gizli bir şey mi ben mi kaçırdım ?

Edit : Alone Fellow ise buldum :)

Itzjefta_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUGÜN EFSANE SW AÇILIYOR AÇILIR AÇILMAZ KRALIK KURALIMMM BEYLERRR ÖN TARAFDAN REZ LEDMM

pselvaggi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
cuma günü açılcak dediniz tam olarak saati nedir? kesinse eğer söyleyebilirmisiniz