FaceVirus'un Zararları

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. bugün size kendi tecrübelerimle anlatacağım.
FaceVirus nedir ? Bu benim facebook'a taktığım isim. Neden mi ? Facebook'un bana verdiği zararlar

• A-sosyal oldum. A sınıfı sosyallikten bahsetmiyorum hiç kimseyle konuşasım yoktu sosyalliğimi kaybettim
• Açtığımdan 1-2 ay sonra psiko sorunlarım başladı
•Ciddi Bir Sorunla Karşılaştım
•Zamanımı boşa harcadım. Keşke o günlerim geri gelse direk sunucuma yatırım yapardım o günlerimi.
• Sınav notlarım düştü. Normalde her dönem en az 3-4 100 alan bir öğrenciyim bu dönem ise sadece 1 adet 100 alabildim
FaceVirus'u Bıraktıktan sonra olanlar [bugün doğru yolu buldum]
•ilk defa çantamı ailem üşenmeden hazırladım :p [ciddiyim]
•Bilgisayar süremi azalttım ve sınav günü okula gitmeme engel olan hastalığımı yendim
•Psiko sorunlarım Düzeldi
•Daha mutluyum
•Sorumluluk sahibi özelliğim geri döndü
Sizden Gelen Zararlar
- Zeka seviyesini düşürür.
- Algı yollarını kapatır.
- Yanlış fikirlere sahip olmanızı sağlar.

Konumu Okuduğunuz için teşekkür ederim
sizde yorumlara düşündüğünüz zararları yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sende görülen sorunların bir başkasında da görülmesini beklemen saçma, bu virüs değil, olsa olsa alerji gibi bir şeydir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Facebook'un benim gördüğüm zararları:

- Zeka seviyesini düşürür.
- Algı yollarını kapatır.
- Yanlış fikirlere sahip olmanızı sağlar.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Asıl olay burada başlıyor, orada değil "SizdeBırakınSizdeBıraktırın"...
Bence görüşünüz yanlış. Arkadaş doğru bir şey söylemiş. Fazla bilgisayar zarar verir manasında. Bırakın bıraktırın kelimesi ise, okul hayatımızda vs. yerlerde daha odaklı çalışabilmek için, fazla bilgisayarda zaman ayırmamalıyız gibisinden de demiş olabilir bence xd

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Facebook deneyimim: zamanında takip ettiğim bir teknoloji dergisinin kapağında gördüm, inceledim, bundan bi' *pis bir kelime yerleştirin* olmaz dedim ve çıktım. O gün bugündür arkadaşlarımdan gelen linkler dışında kendisine uğramam. Sizede aynısını tavsiye ederim.

Bence görüşünüz yanlış. Arkadaş doğru bir şey söylemiş. Fazla bilgisayar zarar verir manasında. Bırakın bıraktırın kelimesi ise, okul hayatımızda vs. yerlerde daha odaklı çalışabilmek için, fazla bilgisayarda zaman ayırmamalıyız gibisinden de demiş olabilir bence xd

Bilgisayar üzerinden hayatını kazanan insanlar var. Düşüncen çok yanlış...

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Facebook deneyimim: zamanında takip ettiğim bir teknoloji dergisinin kapağında gördüm, inceledim, bundan bi' *pis bir kelime yerleştirin* olmaz dedim ve çıktım. O gün bugündür arkadaşlarımdan gelen linkler dışında kendisine uğramam. Sizede aynısını tavsiye ederim.

Bilgisayar üzerinden hayatını kazanan insanlar var. Düşüncen çok yanlış...
o insanlar facete bizim gibi davranmadıkları için onların durumu farklı oluyor