Essentials Userdata Soru ?

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials Userdata Dosyası 35MB Olmuş Lag Yaptırırmı ?

Hem Şu UserData'yı Silersem Nolur ?

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir lag yapacağını sanmıyorum sunucunun ram ve cpu bakımından sorunu yoksa 30 mb çok büyük bir boyut değil.

CaptainnPluginer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten 3 Dünyam Var
Zaten Ram 16 GB Ram.
CPU Fazla Oluyor.
TPS 16-17-18-19-20 Arası Değişiyor Bazen 13-14 Oluyor.
Hocam TPS yüzünden oluyor o zaman o lag, /timings on yazıp 2-3 dakika bekle /timings paste yaz ve ardından /timings off yaz./timings paste Yazınca çıkan linki ya buraya ya da bana özelden at çünkü eklentilerin gözüküyor.

CaptainnPluginer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucu Sürüm 1.7.10
Hocam senin sürümüde timings bakımda sanırım.Rastgele kod vermesi lazımdı o herkesde öyle şu anlıkta, timings olmadan kesin bir şey diyemem ben size.
Kesin olmasa da bazı önerilerim var:
  • Eklentileri son sürüme güncelleyin.
  • Korsan eklenti kullanmayın (kullanıcaksanız en son sürümü kullanın, performans değişikliği yaratabiliyor)
  • Eğer sunucunuz factionsa ve ihtiyacınız yoksa mobları azaltın ya da kökten kapatın.
Bana özelden ya da buradan konsol logunuzu atabilir misiniz?

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bende Biliyorum Timings Olsaydı Ne Yapacağımı Bende Bilirdim.
Zaten Korsan Kullanmıyorum.
Zaten Son Sürümleri.
Konsol Logları Atmam Zaten Hiçbir Error Yok Olsaydı Kendim Cözerdim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Essentialsda oyuncuların envanterleri vs. Kayıtlı ondan dolayı silersen envanterleride silinir
Envanterler Essentialsda değil World klasörlerinde saklanır. Essentials sadece kendisiyle ilgili verileri saklar.

Kardeşim Bende Biliyorum Timings Olsaydı Ne Yapacağımı Bende Bilirdim.
Zaten Korsan Kullanmıyorum.
Zaten Son Sürümleri.
Konsol Logları Atmam Zaten Hiçbir Error Yok Olsaydı Kendim Cözerdim.
Herşeyi biliyorsan burada konu açmanın ne anlamı var? Log dosyalarını paylaşıp sunucu sürümünü PaperSpigot 1.8.8 yaptıktan sonra birde timings atarsan yardımcı olabiliriz. Elimizde hiçbir bilgi yokken sana nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Envanterler Essentialsda değil World klasörlerinde saklanır. Essentials sadece kendisiyle ilgili verileri saklar.

Herşeyi biliyorsan burada konu açmanın ne anlamı var? Log dosyalarını paylaşıp sunucu sürümünü PaperSpigot 1.8.8 yaptıktan sonra birde timings atarsan yardımcı olabiliriz. Elimizde hiçbir bilgi yokken sana nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?
Envanterlerde orda kayıtlı oluyor diye biliyordum düzeltmeniz iyi oldu hem bende öğrenmiş oldum

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hayır Sorun Ne Olabilir Diye Soruyorum Sunucu Sürümünü Değiştiremem.
Log Dosyası Açılınca Zaten Kasıyor Bilgisayar Ölüyor.