Optional01
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Essentials Userdata Dosyası 35MB Olmuş Lag Yaptırırmı ?
Hem Şu UserData'yı Silersem Nolur ?
Hem Şu UserData'yı Silersem Nolur ?
Ram kulllanımı ve TPS'den kaynaklı olabilir.Peki Sunucuda Fazla Online Olunca Lag Oluyor Neyden Kaynaklı Olabilir ?
Ram ve Cpu takviyesi yapın sorununuz kalmaz. Eğer bunu yapamam derseniz gereksiz plugin ve dünyaları silinPeki Sunucuda Fazla Online Olunca Lag Oluyor Neyden Kaynaklı Olabilir ?
Hocam TPS yüzünden oluyor o zaman o lag, /timings on yazıp 2-3 dakika bekle /timings paste yaz ve ardından /timings off yaz./timings paste Yazınca çıkan linki ya buraya ya da bana özelden at çünkü eklentilerin gözüküyor.Zaten 3 Dünyam Var
Zaten Ram 16 GB Ram.
CPU Fazla Oluyor.
TPS 16-17-18-19-20 Arası Değişiyor Bazen 13-14 Oluyor.
Hocam senin sürümüde timings bakımda sanırım.Rastgele kod vermesi lazımdı o herkesde öyle şu anlıkta, timings olmadan kesin bir şey diyemem ben size.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucu Sürüm 1.7.10
Envanterler Essentialsda değil World klasörlerinde saklanır. Essentials sadece kendisiyle ilgili verileri saklar.Essentialsda oyuncuların envanterleri vs. Kayıtlı ondan dolayı silersen envanterleride silinir
Herşeyi biliyorsan burada konu açmanın ne anlamı var? Log dosyalarını paylaşıp sunucu sürümünü PaperSpigot 1.8.8 yaptıktan sonra birde timings atarsan yardımcı olabiliriz. Elimizde hiçbir bilgi yokken sana nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?Kardeşim Bende Biliyorum Timings Olsaydı Ne Yapacağımı Bende Bilirdim.
Zaten Korsan Kullanmıyorum.
Zaten Son Sürümleri.
Konsol Logları Atmam Zaten Hiçbir Error Yok Olsaydı Kendim Cözerdim.
Envanterlerde orda kayıtlı oluyor diye biliyordum düzeltmeniz iyi oldu hem bende öğrenmiş oldumEnvanterler Essentialsda değil World klasörlerinde saklanır. Essentials sadece kendisiyle ilgili verileri saklar.
Herşeyi biliyorsan burada konu açmanın ne anlamı var? Log dosyalarını paylaşıp sunucu sürümünü PaperSpigot 1.8.8 yaptıktan sonra birde timings atarsan yardımcı olabiliriz. Elimizde hiçbir bilgi yokken sana nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?
Hayır Sorun Ne Olabilir Diye Soruyorum Sunucu Sürümünü Değiştiremem.Envanterler Essentialsda değil World klasörlerinde saklanır. Essentials sadece kendisiyle ilgili verileri saklar.
Herşeyi biliyorsan burada konu açmanın ne anlamı var? Log dosyalarını paylaşıp sunucu sürümünü PaperSpigot 1.8.8 yaptıktan sonra birde timings atarsan yardımcı olabiliriz. Elimizde hiçbir bilgi yokken sana nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?