Ölümden korkuyor musunuz?

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölüm size korkunç geliyor mu?
Not:Ölmek değil ölüm, sevdiğinizin ve yakınlarınızı ölümü dahil

Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
korkunç gelmiyor sonuçta doğa kanunu ama hiç öleceğimi bildiğim halde hiç ölmeyecekmişim gibi geliyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ölüm sonrası yok olma ihtimali sadece beni ölümden korkutuyor. %100 hayat olucağına inansam korkmazdım.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölümden korkmuyorum şahsen. Tek korktuğum hem ölüm sonrasında orası hem de dünya için bir şey hazırlıyabilirmiyim korkusu :( Yani dünyada iyi bir şey bırakabilmek ve öteki tarafta iyi bir şey elde edebilmek. :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Öteki dünya nedir bilir misin? :)

Bence korkunç değil. Çevrem hariç korkmam. Her zaman bir iş yaparken belki ölürüm diye düşünüyorum. O "belki ölürüm" lafını söylemediğim gün öleceğimi de biliyorum. Aslında ölmek kötü bir şey değil bence. Kurtuluyorsunuz şu sıkıntılı dünyadan daha ne istiyosunuz anlaadım ki
Evet bilirim, Cennet ve Cehhennem var diyorlar. Bu kadar?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öteki dünya nedir bilir misin? :)

Bence korkunç değil. Çevrem hariç korkmam. Her zaman bir iş yaparken belki ölürüm diye düşünüyorum. O "belki ölürüm" lafını söylemediğim gün öleceğimi de biliyorum. Aslında ölmek kötü bir şey değil bence. Kurtuluyorsunuz şu sıkıntılı dünyadan daha ne istiyosunuz anlaadım ki
Aga o arkadaş yanlış hatırlamıyorsam deist ._. @Dpelqpleq yani

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ölümden her canlı korkar, sadece düzeyleri farklıdır veya bu korkuyla baş etmesini bilirler ama ölümden korkmayan insan yoktur. Çünkü ölüm tecrübesizliktir, bilinmezliktir, insanoğlunun sırrını çözemediği en büyük gizlerdendir.

İnsan bilmediği ve özellikle sonuçlarının kendisine kötü yansıdığı durumlara karşı "korku" şeklinde tepki verir. Yani ben ölümden korkmuyorum demek fasafiso. Sanki ölüm başından geçmiş de korkmuyorum diyor. Balığın cesareti sudan ayrılana kadardır.

Ben de her insan gibi ölümden korkuyorum ama bunu her saniye kafama takmamaya çalışıyorum çünkü nasılsa başıma gelecek bir kaçınılmaz son bu.

(Bunun bir de manevi boyutu var. Ahiret inancı sağlam ve yaptığı işler güzel, faydalı olanlar bunu bir bilet olarak görür. Ölüm sanıldığı kadar kötü değildir.)