Türkler neden 1.9'a geçmiyor?

Yaşı kücük olanlar kavga edebilir laf atmicam zaten

• Kullanılan toplam oy
    36

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sayfa görüntülenmiyor ayrıca sen 1.9 pvpsini nasıl oynarsınkı?
Youtube videosu var nasıl görüntülenemiyor? 1.9'un PvP'si biraz daha "zeka" gerektiriyor. Zeka'sı olanların severek oynadığı bir PvP sistemi var 1.9'un.

hem ben 1.8 de beceriyom herkes 1.9 da becerecek diye bir şey yok

Sen beceremiyorsan oyunun suçu ne? Ben beceremiyorum, ben sevmiyorum de geç. Buraya "1.9 kötü" şeklinde yorum atman saçma ve yanlış.

bilgisayar8275

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sende varmıda bana veriyon ayrıca bana verme sana lazım olur

hem şu youtube videonun ismini versene lütfen

ben 1.9 kötülemedim sadece pvp oynanışı kötü dedim düzgün oku

ve ben 1.9 u 1.8 den daha kötü dedim ?

OttomanSTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7 sürümleri ile ünlü oldu denilebilir. 1.11 adım adımken, 1.7 en çok kullanılanlar arasında resmen. 1.9 neden geçilmiyor değil, 1.7 ve 1.8'in üzerine neden çıkmıyoruz diye sormalıyız. Türk mc oyuncuları memnun ama :)

DaxerS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence 1.9'da server olmamasının nedeni biraz daha emek istemesi yani 1.7.2 server yada 1.8.X server kurmak daha kolay çünkü internete direk plugin paketi yazınca bunlar çıkıyor genel olarak bunun dışında yakın pvp çok değişiyor daha basit oluyor sıkıcı geliyor. Ve insanlar bukadar hızlı güncellemelere ayak uyduramıyor kısa aralıklarla büyük güncellemeler geliyor yepyeni bloklarla beraber insanlar birine ayak uyduramadan ötekini getiriyorlar bu oyüzden çokta türklerin hatası değil yabancılarda güzel 1.9 serverler var fakat üzerinde çok uğraşılmış çok büyük emek harcanmış serverler dolayısıyla ortaya güzel şeyler çıkartıyorlar keşke bizdede öyle olsa ama maalesef ki bu kadar uğraşacak adam yok bizde.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası 1.9 ve üstü sürümler güzel fakat Pvp öldü diyip girmeyenler var fakat aslında ölmedi daha eğlenceli bir hal aldı evet 1.9 kasıyor ama Optifine denilen bir şey var
Türkiyedeki bir kaç smp oluşumu olursa emminim ki survival oynıyacak kitle artar tabi buda benim düşüncem

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8'e geçildi artık. Ama 1.9'a geçilecek gibi durmuyor. Pluginlerden dolayı sanırım.

Hayır pluginler çıkmadığı için değil. Plugin paketi yapmadıkları için...

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası bile yok.
Killaura ve makro olayı engellendiği için küçük arkadaşlar gelmez, sunucu dolmaz diye 1.9 sunucu açılmıyor.