** S-Pawn ** (Alone Fellow) AÇILDI !! 3D EŞYALAR, MCMMO, SINIFLAR ve Dahası !!

ReconFox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben sunucunun gelişmesi için bağış yapmak istiyorum fakat hiçbir admin sunucuda yok şu an özel olarak mesaj atıyorum cevap alamıyorum umarım bir problem vardır ...

HeimdallSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sunucunun gelişmesi için bağış yapmak istiyorum fakat hiçbir admin sunucuda yok şu an özel olarak mesaj atıyorum cevap alamıyorum umarım bir problem vardır ...
Sevgili kardesim, beta surecinde harhangi bir bagis kabul etmiyoruz. Vip satisi yapmiyoruz bu yuzden donmemeleri normal olabilir. Ayrica hepimiz universitede oldugumuzdan bu hafta final haftasi kusura bakmamani ister ozur dileriz cevap hususunda. [emoji4]

ASUS_Z00A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ReconFox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sevgili kardesim, beta surecinde harhangi bir bagis kabul etmiyoruz. Vip satisi yapmiyoruz bu yuzden donmemeleri normal olabilir. Ayrica hepimiz universitede oldugumuzdan bu hafta final haftasi kusura bakmamani ister ozur dileriz cevap hususunda. [emoji4]

özeldeki mesajıma bakabilir misin acaba

ReconFox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu baya sağlam online bol adminler ilgili eyvallah -Boerue

beyler gelin tavsiyemdir

Alcatrazz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sw farklı bi survival deneyimi sunuyor kaliteli emek verilmiş sunucu.(WL_Frank)

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese yorumları için teşekkürler umarız ki hepiniz sunucuda iyi vakit geçiriyorsunuzdur :) - Lucifear

Itzjefta_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUKADAR SAÇMA OLAY YOK KÜFÜR YÜZÜNDEN PERMA ATAN İLK SERVER BÖYLE ADALETİN TAAAAAA........................................... BUKADAR BERABET Bİ İŞ YOKKKKKK EMEKLERİM HARM OLSUN SİZEEEEEEEEEEEEE

ReconFox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bütün hafta boyunca adminler sunucuya hiç girmedi oyuncu sayısı max 4 kişi herkes birbirine atarlı reklam yapan yok zindan kapalı craft yerleri kapalı tek yaptığımız boş boş bakıp çıkmak acilen bir çözüm gelsin yoksa bu sunucu daha betadayken batar

HeimdallSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Canim kardeslerim ikinize ayni anda cevap vereyim kufur yasak bu net bisey yazdik bastan soyledik. Emek harcayip kufur ediyorsan kardesim bu senin sikintin etmiceksin yasak cok basit soylendi. Diger arkadasada sunu soyluyorum 1 haftadir boyle evet soyledik zaten finallerimiz var siz oynayin diye haftaya duzelicek dedik daha hafta bitti mi yok sakin arkadaslar hersey sira sira :)