Merhabalar, iTunes hesabıma bir türlü kart ekleyemiyorum çıldırıcam. YapıKredi'den banka kartı aldım ve denedim bu kart visa veya mastercard değildir dedi olmadı, sonra onu iptal ettirip Visa Banka kartı aldım ondada iTunes'ta şu hatayı veriyor "Bilinmeyen bir hata oluştu. Bir hata nedeniyle isteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." Hata nedir yazmıyor, itunes desteği aradığımda online işlemlere açtırın dediler zaten açıkmış.
Bankayı aradım worldcar.com'a girin gibi birşeyler dediler.
@Berk @Kovalski @Crowley07 @CemoTR
Lütfen yardım edin kart olmadan hiçbirşey yapamıyorum. Kredi kartı'da çıkarttırmak pek istemiyorum, banka kartına göre eksta aylık ücreti varmıs. Ve İçinde kullandığın parayı fazlasıyla geri alıyormus. Voov. Kendi paramı yükleyip sadece kendi paramı kullanabileceğim bir kredi kartı varmı bilmiyorum.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Ek: Bir yetkili kartta para olmadığı içinde olmuyor olabilir dedi içine parada yatırdım sonuç aynı.
Bankayı aradım worldcar.com'a girin gibi birşeyler dediler.
@Berk @Kovalski @Crowley07 @CemoTR
Lütfen yardım edin kart olmadan hiçbirşey yapamıyorum. Kredi kartı'da çıkarttırmak pek istemiyorum, banka kartına göre eksta aylık ücreti varmıs. Ve İçinde kullandığın parayı fazlasıyla geri alıyormus. Voov. Kendi paramı yükleyip sadece kendi paramı kullanabileceğim bir kredi kartı varmı bilmiyorum.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Ek: Bir yetkili kartta para olmadığı içinde olmuyor olabilir dedi içine parada yatırdım sonuç aynı.
Son düzenleme: