İTunes/Apple Banka Kartı Ekleme (2 Kart Denedim)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, iTunes hesabıma bir türlü kart ekleyemiyorum çıldırıcam. YapıKredi'den banka kartı aldım ve denedim bu kart visa veya mastercard değildir dedi olmadı, sonra onu iptal ettirip Visa Banka kartı aldım ondada iTunes'ta şu hatayı veriyor "Bilinmeyen bir hata oluştu. Bir hata nedeniyle isteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." Hata nedir yazmıyor, itunes desteği aradığımda online işlemlere açtırın dediler zaten açıkmış.
Bankayı aradım worldcar.com'a girin gibi birşeyler dediler.
@Berk @Kovalski @Crowley07 @CemoTR
Lütfen yardım edin kart olmadan hiçbirşey yapamıyorum. Kredi kartı'da çıkarttırmak pek istemiyorum, banka kartına göre eksta aylık ücreti varmıs. Ve İçinde kullandığın parayı fazlasıyla geri alıyormus. Voov. Kendi paramı yükleyip sadece kendi paramı kullanabileceğim bir kredi kartı varmı bilmiyorum.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Ek: Bir yetkili kartta para olmadığı içinde olmuyor olabilir dedi içine parada yatırdım sonuç aynı.

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kendi paramı yükleyip sadece kendi paramı kullanabileceğim bir kredi kartı varmı bilmiyorum.
Bu tarz kartlara prepaid / ön ödemeli kart deniyor. İninal kart buna bir örnek olarak verilebilir. Mobil uygulamasını indirirsen ücretsiz sanal kart oluşturup istediğin miktarı herhangi bi Ing Bank atm sinden yükleyip kullanabilirsin.
2. kart ile alakalı soruna gelirsek, muhtemelen Apple dan gelen istek banka tarafından reddediliyordur. Adres bilgilerinin doğruluğunu kontrol etmeni öneririm, eğer adres bilgin bankaya kayıtlı olanla uyuşmazsa bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bu tarz kartlara prepaid / ön ödemeli kart deniyor. İninal kart buna bir örnek olarak verilebilir. Mobil uygulamasını indirirsen ücretsiz sanal kart oluşturup istediğin miktarı herhangi bi Ing Bank atm sinden yükleyip kullanabilirsin.
2. kart ile alakalı soruna gelirsek, muhtemelen Apple dan gelen istek banka tarafından reddediliyordur. Adres bilgilerinin doğruluğunu kontrol etmeni öneririm, eğer adres bilgin bankaya kayıtlı olanla uyuşmazsa bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.
Paypal istemiyorum, sanırım itunes'a ekleyemem. Adres'ten dolayıda olabilir adres birbiriyle uyuşuyor yinede olmuyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
En mantıklısı d&r gibi bir yerden itunes kupon kodu satın almak. Parasını nakit bile verirsin istediğinde kullanırsın.
iTunes kupon kodu ile müzik üyeliği başlatabilir ve ilk 3 ay ücretsiz üyelikten yararlanabilir miyim? Kayıtlı kredi kartınız olması lazım diyor.
-----

Müzik satın alarak deneyim dedim, yüz kere kart eklemeyi deneyip hata veren ama müzik alınca kartı onaylayıp parayı çekmesinemi şaşırayım yoksa 0.89 kuruşluk müzik için 4 tl çekmesinemi şaşırayım bilemiyorum. Çok heyecanlı.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iTunes kupon kodu ile müzik üyeliği başlatabilir ve ilk 3 ay ücretsiz üyelikten yararlanabilir miyim? Kayıtlı kredi kartınız olması lazım diyor.
-----

Müzik satın alarak deneyim dedim, yüz kere kart eklemeyi deneyip hata veren ama müzik alınca kartı onaylayıp parayı çekmesinemi şaşırayım yoksa 0.89 kuruşluk müzik için 4 tl çekmesinemi şaşırayım bilemiyorum. Çok heyecanlı.
Dolar olmasın o kurlara dikkat et

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Hoop bir dakika, bu forumda Apple kullanıcısı ben de varım. ^^ Beni etiketlemeyi nasıl unutursun :tehdit: :D Şaka bir yana :)

İninal kart bile önermiyorum. Her yüklemede 2 TL alıyorlar, her ay 2 TL kesiyorlar. Ayda 2-3 defa yükleme yapsan 2-2-2 6 TL kesiliyor. Tabi ptt den yüklersen kesmiyor. Ama aylık 2 TL bile fazla bence.

İnternet üzerinden itunes code alabilirsin. :) O sorun bankayla alakalı olabilir. Ben de o firmayla sıkıntı yaşadım.
İyi forumlar air sahibi pensıl.
Suan ne itunes coda'a nede ininal vb. ye ihtiyacım yok. Kart'la islem yapabiliyorum fakat her seferinde farklı ücret tahsil ediyo anlamadım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
AppStore'ye apple destek yazıp destek uygulamasını indir. Oradan sohbet'i seç. Onlar çözüm bulacaklardır. Kartın vergi mergi kesiyo filan olabilirmi
Bu arada "ölmekten korkar mıısınız" gibi bi konu vardı, orada çok özür diliyorum. Bilmiyorum kalem bey.
Yarın arıcam artık bakalım. Ha o konu icin ne özür diliyosun :D Bosver. Herkesin bakısı farklı iste.