Evet artık yavaş yavaş 15 gün tatil geliyor vs. derken kimisi bilgisayar topluyor kimisi bilgisayarını yükseltiyor kimiside en büyük
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar
bende böle rehber tadında bir konu açtım ama rehber değil sadece
sistem tavsiyesi listesi burdaki liste her ay doların artışına düşüşüne göre güncellencek yada yeni tavsiyeler eklenecek Türkiyedeki çoğu kişi malesef Vatan Bilgisayara yöneldiği için vatan bilgisayar fiyatlarına göre hazırlayacam listeyi şahsen ben
Not : sistemlerin hiç birine SSD eklemedim şahsen oyunlara etki etmediği için almayada gerek yok tabi siz isterseniz ekleye bilirsiniz
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar
sistem tavsiyesi listesi burdaki liste her ay doların artışına düşüşüne göre güncellencek yada yeni tavsiyeler eklenecek Türkiyedeki çoğu kişi malesef Vatan Bilgisayara yöneldiği için vatan bilgisayar fiyatlarına göre hazırlayacam listeyi şahsen ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
dan yada webden al sinerji gibi internet sitelerini öneririmNot : sistemlerin hiç birine SSD eklemedim şahsen oyunlara etki etmediği için almayada gerek yok tabi siz isterseniz ekleye bilirsiniz
1.Sistem : bütçe 1500TL - Bu sistemi asla önermem gerçi apuları sevmiyoruz ! #MaviYakışıklıyıDestekle
Sistem hakkında eleştiri kasada dandik bir kasa seçmedim güç kaynağı dandik ama öle aman aman efsane bir kasada değil almanızı önerirmiyim hayır alcaksanızda amacınız 4K oyun oynamak vesayre olmasın yada yüksek oyunları high da ultrada oynamak değil bir süre ailenizin durumu iyi değilse sizi götürür ilerde ekran kartı takabilirmisiniz evet ama 650watt bir güç kaynağı almalısınız yüksek kartlar dar boğaz yapma bu sizi korkutmasın darboğazda çok bilmiş arkadaşların uydurduğu bir şey ama işlemcide oyunlarda çok önemli
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Sistem hakkında eleştiri kasada dandik bir kasa seçmedim güç kaynağı dandik ama öle aman aman efsane bir kasada değil almanızı önerirmiyim hayır alcaksanızda amacınız 4K oyun oynamak vesayre olmasın yada yüksek oyunları high da ultrada oynamak değil bir süre ailenizin durumu iyi değilse sizi götürür ilerde ekran kartı takabilirmisiniz evet ama 650watt bir güç kaynağı almalısınız yüksek kartlar dar boğaz yapma bu sizi korkutmasın darboğazda çok bilmiş arkadaşların uydurduğu bir şey ama işlemcide oyunlarda çok önemli
2500TL lik öneri
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.