2017 Her bütçe için sistem önerisi listesi

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet artık yavaş yavaş 15 gün tatil geliyor vs. derken kimisi bilgisayar topluyor kimisi bilgisayarını yükseltiyor kimiside en büyük
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar :D bende böle rehber tadında bir konu açtım ama rehber değil sadece
sistem tavsiyesi listesi burdaki liste her ay doların artışına düşüşüne göre güncellencek yada yeni tavsiyeler eklenecek Türkiyedeki çoğu kişi malesef Vatan Bilgisayara yöneldiği için vatan bilgisayar fiyatlarına göre hazırlayacam listeyi şahsen ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dan yada webden al sinerji gibi internet sitelerini öneririm

Not : sistemlerin hiç birine SSD eklemedim şahsen oyunlara etki etmediği için almayada gerek yok tabi siz isterseniz ekleye bilirsiniz

1.Sistem : bütçe 1500TL - Bu sistemi asla önermem gerçi apuları sevmiyoruz ! #MaviYakışıklıyıDestekle

Sistem hakkında eleştiri kasada dandik bir kasa seçmedim güç kaynağı dandik ama öle aman aman efsane bir kasada değil almanızı önerirmiyim hayır alcaksanızda amacınız 4K oyun oynamak vesayre olmasın yada yüksek oyunları high da ultrada oynamak değil bir süre ailenizin durumu iyi değilse sizi götürür ilerde ekran kartı takabilirmisiniz evet ama 650watt bir güç kaynağı almalısınız yüksek kartlar dar boğaz yapma bu sizi korkutmasın darboğazda çok bilmiş arkadaşların uydurduğu bir şey ama işlemcide oyunlarda çok önemli

2500TL lik öneri

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
"kimiside en büyük
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar :D"
"sistemlerin hiç birine SSD eklemedim şahsen oyunlara etki etmediği için almayada gerek yok"
SSD'nin oyunlara etkisi vardır. Marka bilgisayar veya laptop almak neden kazıklanmak oluyor? Saçmalamışsın.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"kimiside en büyük
"sistemlerin hiç birine SSD eklemedim şahsen oyunlara etki etmediği için almayada gerek yok"
SSD'nin oyunlara etkisi vardır. Marka bilgisayar veya laptop almak neden kazıklanmak oluyor? Saçmalamışsın.
Toplama bazen marka'lardan daha karlı oluyor sanırım onu demek istemiş. Ayrıca SSD oyunlara çok güzel etki ediyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"kimiside en büyük
SSD nin fps e etkisi yok dolar fark ettiysen uçtu gidiyor o yüzden gerek duymadım akşam konu güncellencek daha iyi sistemler eklenecek ssd ye neden gerek duymadım ona vereceğin paraya elran kartını yüksek tut dolar düşünce isteyen yine alır ve ssd yi yurt dışından almak daha mantıklı isteyen yine ssd ekler
Ben high-end bir sistem göremiyorum?

SSD hem oyunların yükleme ekranlarını hızlandırır, hemde sistemi ve sistemin açılışını.
Kendinde dedin bak oynayışa bir etkisi yok :pof: isteyen alır mı alır

Toplama bazen marka'lardan daha karlı oluyor sanırım onu demek istemiş. Ayrıca SSD oyunlara çok güzel etki ediyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Toplama her zaman daha kârlı oluyor marka bilgisayarlarda şöle bir durum var kasalardaki işçilik kablolama vesayre bunlarada ücret vermek gerekiyor tabi ssd nin oyunlarda hiçbir etkisi yok enazından sadece açılış ekranına etkisi var tabi ssd sistemin daha hızlı çalışmasını sağlar ama sonradan almak daha mantıklı 120GB ssd ne yapabilirsin ki bekleyip 500GB almak çok daha mantıklı

Konuyu baştan sona kadar okudum ve aynen ssd yi biraz kötülemişim ama amacım o değildi demek istediğim şu giriş seviyesinde gereksiz sonradan kapasitesi yüksek bir ssd almak daha mantıklı şu an kendi sistemimde samsung 950 pro kullanıyorum ve işimi okadar hızlandırıyor ki aşırı üşengeç bir insanımdır ama ssd performansı ile her işimi rahat ve hızlı hallediyorum ssd yi kötülemem gibi bir durum yok ortada

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir multiplayer oyunda o loading ekranlarının hızlı geçmesinin oynanışa etkisi var. Ayrıca speedrun tarzı şeylere ilgi duyuyorsan yine o loading ekranlarının hızlı geçmesi işine yarayacak. Uygulamaların hızlı başlaması, sistemin hızlı açılması, işletim sisteminin basit görevleri daha hızlı yerine getirmeside cabası :) Evet isteyen alır fakat SSD artık bir zorunluluk.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
SSD nin fps e etkisi yok dolar fark ettiysen uçtu gidiyor o yüzden gerek duymadım akşam konu güncellencek daha iyi sistemler eklenecek ssd ye neden gerek duymadım ona vereceğin paraya elran kartını yüksek tut dolar düşünce isteyen yine alır ve ssd yi yurt dışından almak daha mantıklı isteyen yine ssd ekler

Toplama her zaman daha kârlı oluyor marka bilgisayarlarda şöle bir durum var kasalardaki işçilik kablolama vesayre bunlarada ücret vermek gerekiyor tabi ssd nin oyunlarda hiçbir etkisi yok enazından sadece açılış ekranına etkisi var tabi ssd sistemin daha hızlı çalışmasını sağlar ama sonradan almak daha mantıklı 120GB ssd ne yapabilirsin ki bekleyip 500GB almak çok daha mantıklı

Konuyu baştan sona kadar okudum ve aynen ssd yi biraz kötülemişim ama amacım o değildi demek istediğim şu giriş seviyesinde gereksiz sonradan kapasitesi yüksek bir ssd almak daha mantıklı şu an kendi sistemimde samsung 950 pro kullanıyorum ve işimi okadar hızlandırıyor ki aşırı üşengeç bir insanımdır ama ssd performansı ile her işimi rahat ve hızlı hallediyorum ssd yi kötülemem gibi bir durum yok ortada
Ozaman ssd'nin etkisi yok yerine sadece fps'e etkisi yok yazman lazım yanlış bilgilendiriyosun + fps'ede çok azda olsa etkisi var gibi gözüküyor youtube videolarında ne kadar doğru bilmiyorum.
Laptop için dediğin ise cabası. Öyle diyen birinin yazdığı rehber ne kadar sağlıklı olabilir sence?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ozaman ssd'nin etkisi yok yerine sadece fps'e etkisi yok yazman lazım yanlış bilgilendiriyosun + fps'ede çok azda olsa etkisi var gibi gözüküyor youtube videolarında ne kadar doğru bilmiyorum.
Laptop için dediğin ise cabası. Öyle diyen birinin yazdığı rehber ne kadar sağlıklı olabilir sence?
Laptop konusunda haklı. Toplama bir bilgisayarla daha az fiyata daha yüksek performans alabiliyorsun. Özellikle birde m serisi gpu bulunduran bir laptop alırsan vay haline.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Laptop konusunda haklı. Toplama bir bilgisayarla daha az fiyata daha yüksek performans alabiliyorsun. Özellikle birde m serisi gpu bulunduran bir laptop alırsan vay haline.
Her türlü oyunu rahatca oynatan laptoplarda var. Adam evde değilse ve genel olarak hep geziyorsa arkadaslarında kalıyosa masaüstünü yanında tasıyabilir mi? Tasıyamaz. Ozaman haklı falan değil. Sadece kendi bakıs acısına göre yazmıs direkte yapıstırmıs kazıklanıyorsunuz diye.
Oyun için pc lazım ama sürekli evde değilim, ofis ev cafe arkadas evi bana buna uygun pc önerirmisin?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her türlü oyunu rahatca oynatan laptoplarda var. Adam evde değilse ve genel olarak hep geziyorsa arkadaslarında kalıyosa masaüstünü yanında tasıyabilir mi? Tasıyamaz. Ozaman haklı falan değil. Sadece kendi bakıs acısına göre yazmıs direkte yapıstırmıs kazıklanıyorsunuz diye.
Oyun için pc lazım ama sürekli evde değilim, ofis ev cafe arkadas evi bana buna uygun pc önerirmisin?
Senin durumuna yakın bir durumdayım. Dışarıda kullanmıyorum fakat arkadaşlarımla çok fazla vakit geçiriyorum. Konsol büyüklüğünde bir kasam var çok rahat taşınabiliyor, alıp bi tv ye bağladığımda çok rahat kullanabiliyorum. Senin gibi ofis, cafe tarzı yerlerde dolanıyor olsaydım Dell Xps tarzı modellere yönelirdim. Hem ince, hem hafif, hemde orta düzeyde oyunları oynatıyor.

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Laptop alacaksan 2200TL gibi bütçelere güzel bir laptop bulamazsın bir 3500TL bütcen olması lazım iyi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsan ben msi gp62 leopard pro kullanıyorum cafe gibi ortamlarda çıkarınca insanlar one la öle der gibi bakmaz gayet şık ve kibar bir tasarımı var yazın özellikle çok işime yarıyor pahalıdır ama aldığina değer

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Laptop alacaksan 2200TL gibi bütçelere güzel bir laptop bulamazsın bir 3500TL bütcen olması lazım iyi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsan ben msi gp62 leopard pro kullanıyorum cafe gibi ortamlarda çıkarınca insanlar one la öle der gibi bakmaz gayet şık ve kibar bir tasarımı var yazın özellikle çok işime yarıyor pahalıdır ama aldığina değer
kimiside en büyük
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar :D
Ozaman niye böyle bir şey yazıyosun ki?

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kimiside en büyük
hatayı yapıp marka bilgisayar alıyor yada laptop alıyor ve kazıklanıyorlar :D
Ozaman niye böyle bir şey yazıyosun ki?
Kasayı çanta gibi sırtına bağlayıp taşıyacaksan sen bilirsin :D kendin demedin mi genelde dışarda oluyorum diye :D monitörüde kucaklarsın artık