GroupManager sunucunda leş gibi lagg yapıyor, git PermissionsEx kullan.
PermissionsEx, Groupmanager'dan sonra en kötü 2. perm pluginidir. Öneride bulunacaksan zPermissions öner.
Eğer sıkıntı TPS ise (Timings e bakınca öyle gözüküyor) durumun lokasyonla ilgisi olamaz. Bilgisiz arkadaşların "Türkiye'ye geç" tarzı önerilerine kulak asma. Benim timingslerden gördüğüm kadarıyla TPS zaman zaman 19- 17 lere düşüyor. Bunun sebebide büyük oranda worldlerin. Worldlerine
uygulamanı tavsiye ederim. Ayrıca InfoBoard plugini her tick başına kendini update ettiğinden TPS'in düşmesine etki ediyor olabilir. Sıkıntının Groupmanager'la hiçbir alakası yok gibi duruyor.
Eğer sıkıntı ping ise bu durumda lokasyon değiştirmekten başka çaren yok.
Gereksiz eklentileri , eğlence eklentilerini ve sayre silin ve özellikle ClearLag'ı silin. ClearLag bütün dünyaları tarıyor, hafızasında tutup siliyor. Bu daha fazla lag yapar yani yararından çok zararı var. ( Bu bilgiyi Persoinblack'ten öğrendim. )
Çok fazla dünya kullanmayın.
Lokasyonunuzu Türkiye'ye aldırabilirsiniz.
Adam gibi bir Timings çekip, buraya gönderin.
Skripteriniz var ise ona söyleyin, skriptlerde ki hataları düzeltip, gereksiz skriptleri silsin ve çok fazla loop işlemi yapan skriptleri silsin veya loop değerini azaltsın.
Konsolda hata veren eklenti var mı diye göz atın.
Timings'i zaten ilk mesajında paylaşmış. Sorunun eklentilerle pek bir ilgisi yok, Timings'i inceleseydin bunu görebilirdin. ClearLag konusunda haklısın. Timings'de Skript'lerle alakalı herhangi bir anormalite gözükmüyor.
Timings raporuna göre laggın sebebi GroupManager eklentisinden kaynaklıdır.
Başka bir çözüm yolu malesef ki bulunmakta.
EDIT: 1 dakikalık timings raporu atmışsın. Yani atmasan da olurmuş be kardeşim.
Timings raporu atıyorsan en az 5 dklık bir rapor atarsın.
Ki kesin bi sonuca varalım.
Timings 1 dakikalık değil. Tam olarak makul uzunlukta, üstelik arkadaşımız tam sıkıntının oluştuğu zamanda böyle bir Timings alarak sorunu net bir şekilde görebilmemize yardımcı olmuş. GroupManager konusuna zaten yukarıda değindim.