Bi bakıma aynenForum Kitlesi Düşer. Ama Forumda Uzman kişiler Kalır konu açan olmaz forum çöker. :QWEEWQWEQ
"Bi bakıma aynenForumda uygun görmediğin ne vardı da bu konuyu açtın çok merak ettimYani bana göre kurallardan ve yetkililerden kaynaklı bazı adaletsizlikler var ama genel olarak forumda bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum.
Öylesiye açılmış bir konu.Özellikle belirttim "Bi bakıma aynenHa evet 18 yaşında olanlar girsin 18 yaşındaki bir kişini böyle bir siteyle ilgilenecek mi sizce ? aaa doğru ya adam 18 yaşında adamı hedefleri var derslerine çalışıyor fakat 15-14 yaşındaki birisini böyle dertleri pek olmadığı için daha çok kendini eğlendirmeye vakti ayırıp böyle sitelerde vakit geçirmeye çalışacak böyle bir şey gelmesi zaten ailelerin izin vermeyeceği için çocuğun geleceği düşüneceği için zaten hayır diyecek kısacası site dahada bir çöküşe gidecek bence gerekli bir şey değil böyle kalması daha iyi zaten çocukları eğlenmesi iyi vakti geçirmesi için açılmış bir site
Böyle bir şey olması saçmalıkta başka bir şey değil.
Olgunlaştıkça bazı şeylerin farkına varacaksınız o zaman daha iyi düşüneceğiniz için beni anlayacaksınız![]()
Öyle keyfi olarak konu kaldırma yapılmıyor. Senin düşüncene sahip farklı birisi de aynı konuyu açabilir bu sebeple forumda yıllardır konular silinmemiş. Uyarı olayına gelince; forumda her gün onlarca mesaj atılıyor her saniye hepsini takip edemeyiz, varsa uyarılık bir durum rapor et bakalım.Konuyu adam akıllı okuyup yorum atabilirmisiniz ?
Bazı insanların fikirlerini merak ettiğim için öylesiye açtığım bir konu.
Ve ayrıca özelden mesaj atmak ve rapor etmek yasak.
Ben şimdi konumu sanırım 1 2 gün önce rapor ettim.Aradığıma ulaştım.Ve hala silinmedi.
?
Silmeme de gerek yok ama bazı gereksiz insanlar çöp konuyu boş yere canlandırıyorlar.Ve uyarı almıyorlar.1 yıl önceki konu canlandırılıyor bir şey olmuyor.1 ay önceki konuyu canlandırıyorum uyarı alıyorum.
2 Uyarı daha aldığımda foruma veda etcem.Hazır veda olcak.Sonrasında tekrar uyarı alınca banlancam büyük ihtimal.
Lütfen bu mesaj yüzünden uyarı vermeyin.