Foruma daha sağlam kurallar,daha iyi ve 7/24 online yetkililer alınsa,Ebeveyn kontrolu olsa..

Sizce?

• Hayır

Kullanılan: 2 20.0%
  • Evet

Kullanılan: 6 60.0%
  • Vallaha mı .s

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Foruma daha sağlam kurallar,daha iyi ve 7/24 online yetkililer alınsa,Ebeveyn kontrolu olsa sizce iyi olmaz mı ?

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum Kitlesi Düşer. Ama Forumda Uzman kişiler Kalır konu açan olmaz forum çöker. :QWEEWQWEQ

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Başka düşünceleri bekliyorum yorum atın :D

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ebeveyn kontrolüne bence gerek yok. Çoğu kişi, hatta büyük bir kısım 15 yaş üstü değil mi? Daha sağlam kurallar gelse ne olabilir ki? Daha sağlam yetkililer derken şu an ki yetkililerin yetersiz olduğunu düşünüyorsan bence gayet iyiler.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda uygun görmediğin ne vardı da bu konuyu açtın çok merak ettim :D Yani bana göre kurallardan ve yetkililerden kaynaklı bazı adaletsizlikler var ama genel olarak forumda bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Forumda uygun görmediğin ne vardı da bu konuyu açtın çok merak ettim :D Yani bana göre kurallardan ve yetkililerden kaynaklı bazı adaletsizlikler var ama genel olarak forumda bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum.
"Bi bakıma aynen :D Öylesiye oluşturdum konuyu merak ettim sadece insanlar ne dicek :D"

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ha evet 18 yaşında olanlar girsin 18 yaşındaki bir kişini böyle bir siteyle ilgilenecek mi sizce ? aaa doğru ya adam 18 yaşında adamı hedefleri var derslerine çalışıyor fakat 15-14 yaşındaki birisini böyle dertleri pek olmadığı için daha çok kendini eğlendirmeye vakti ayırıp böyle sitelerde vakit geçirmeye çalışacak böyle bir şey gelmesi zaten ailelerin izin vermeyeceği için çocuğun geleceği düşüneceği için zaten hayır diyecek kısacası site dahada bir çöküşe gidecek bence gerekli bir şey değil böyle kalması daha iyi zaten çocukları eğlenmesi iyi vakti geçirmesi için açılmış bir site :)
Böyle bir şey olması saçmalıkta başka bir şey değil.
Olgunlaştıkça bazı şeylerin farkına varacaksınız o zaman daha iyi düşüneceğiniz için beni anlayacaksınız :)

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ha evet 18 yaşında olanlar girsin 18 yaşındaki bir kişini böyle bir siteyle ilgilenecek mi sizce ? aaa doğru ya adam 18 yaşında adamı hedefleri var derslerine çalışıyor fakat 15-14 yaşındaki birisini böyle dertleri pek olmadığı için daha çok kendini eğlendirmeye vakti ayırıp böyle sitelerde vakit geçirmeye çalışacak böyle bir şey gelmesi zaten ailelerin izin vermeyeceği için çocuğun geleceği düşüneceği için zaten hayır diyecek kısacası site dahada bir çöküşe gidecek bence gerekli bir şey değil böyle kalması daha iyi zaten çocukları eğlenmesi iyi vakti geçirmesi için açılmış bir site :)
Böyle bir şey olması saçmalıkta başka bir şey değil.
Olgunlaştıkça bazı şeylerin farkına varacaksınız o zaman daha iyi düşüneceğiniz için beni anlayacaksınız :)
Öylesiye açılmış bir konu.Özellikle belirttim "Bi bakıma aynen :D Öylesiye oluşturdum konuyu merak ettim sadece insanlar ne dicek :D"
?
Ayrıca ben olgunum.

• Beğen
Reactions: CMO

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence forumdaki kurallar yeterince saçma zaten. Daha sıkı değil de, daha mantıklı kurallar olsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkililer 7/24 aktif deği mi zaten? Ebeveyn kontrolü derken? Milletin çocukları umurunda değil ki. :)
Daha ne kuralı? Eskiden 3-4 kali linux bilen ergenler milletin facebooktan fotoğraflarını alıp ifşa diye geziyordu. Şimdi ifşa yasaklandı. Sıkıysa yapsınlar :D
Ne gibi kural eksiği var ki? Forumun yeni bir kitleye ihtiyacı var. Yazın o da olur.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Konuyu adam akıllı okuyup yorum atabilirmisiniz ?

Bazı insanların fikirlerini merak ettiğim için öylesiye açtığım bir konu.

Ve ayrıca özelden mesaj atmak ve rapor etmek yasak.
Ben şimdi konumu sanırım 1 2 gün önce rapor ettim.Aradığıma ulaştım.Ve hala silinmedi.
?
Silmeme de gerek yok ama bazı gereksiz insanlar çöp konuyu boş yere canlandırıyorlar.Ve uyarı almıyorlar.1 yıl önceki konu canlandırılıyor bir şey olmuyor.1 ay önceki konuyu canlandırıyorum uyarı alıyorum.
2 Uyarı daha aldığımda foruma veda etcem.Hazır veda olcak.Sonrasında tekrar uyarı alınca banlancam büyük ihtimal.

Lütfen bu mesaj yüzünden uyarı vermeyin.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Konuyu adam akıllı okuyup yorum atabilirmisiniz ?

Bazı insanların fikirlerini merak ettiğim için öylesiye açtığım bir konu.

Ve ayrıca özelden mesaj atmak ve rapor etmek yasak.
Ben şimdi konumu sanırım 1 2 gün önce rapor ettim.Aradığıma ulaştım.Ve hala silinmedi.
?
Silmeme de gerek yok ama bazı gereksiz insanlar çöp konuyu boş yere canlandırıyorlar.Ve uyarı almıyorlar.1 yıl önceki konu canlandırılıyor bir şey olmuyor.1 ay önceki konuyu canlandırıyorum uyarı alıyorum.
2 Uyarı daha aldığımda foruma veda etcem.Hazır veda olcak.Sonrasında tekrar uyarı alınca banlancam büyük ihtimal.

Lütfen bu mesaj yüzünden uyarı vermeyin.
Öyle keyfi olarak konu kaldırma yapılmıyor. Senin düşüncene sahip farklı birisi de aynı konuyu açabilir bu sebeple forumda yıllardır konular silinmemiş. Uyarı olayına gelince; forumda her gün onlarca mesaj atılıyor her saniye hepsini takip edemeyiz, varsa uyarılık bir durum rapor et bakalım.

Ayrıca aynı uyarıları tekrar tekrar almışsın. Bu yönetimin veya forumdaki herhangi bir üyenin hatası değil senin hatan. Bu durumda sorgulaman gereken kişi/kişiler üyeler veya yöneticiler değil kendindir. Konuyu kilitliyorum, bir daha konu açmadan önce iki kere düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...