O halde normal bir Gamer kanalına dönersen de işin iyiye gidebilir. Güzel bir İngilizce, kaliteli bir diksiyon ile harika işler başarabilirsin. Genelde abone kazanmak için ağız yüz yamultup kötü anılmak yerine, saygılı seviyeli biri olarak anılabilirsin.
İnşallah gelebiliriz, zaten ağız yüz yamultmayı da sevmem
Teşekkürler

peki bir eleştirin yorumun var mı şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu gibi ?

=====================================================================
Videolarında daha iyi montaj yapmalısın ve arkaya güzel, sözsüz müzikler koymalısın.
Müziği koydum ve gerçekten güzel bir hava katıyor.

Teşekkürler

Gameplay çektiğimde bakıyorum ancak pek montaj gerektiren bir yer göremiyorum. Bunun dışında kanalda CS:GO üzerine direkt montaj videoları var. Onlar hakkında ne düşünüyorsun?
Videonda bol, bol espri yap ve bizi güldür. Açıkçası videoların bana sıkıcı geldi. Daha eğlenceli şeyler yap.
Dediğin üzerine düşündüm ancak ortaya zönk diye nasıl espiri yapabilirim bilemedim. Minecraft videoları üzerine düşünecek olursak, SkyFactory de belirli başarımları yapmaya çalışıyoruz ve genel olarak videoları modları öğrenmek isteyen izleyecektir. Pixelmon'da ise bir hikaye oluşturup üzerinden gitmeye çalışıyoruz ve pek espiri yapabileceğim bir nokta bulamadım.

Ancak facecamli yapabilirsem, bazı noktalar da yüz ifadem herşeyi anlatıyor
şu an popüler konular ne ise onları çekmeye özen göster. Veya popüler olmayan videolar çek ama bunun şöyle bir avantajı olur. Eğer bu popüler olmayan konu, sen çektiğin için popülerleşmeye başlarsa çok kısa zamanda çok fazla abone kazanırsın.
Bu noktada önerebileceğin oyun var mı veya modpack ya da harita gibi ? Düşünceme göre Pixelmon şu aralar popüler bir konu dolayısıyla onu çekiyorum ve "Mobile Legends" yani şu lol çakması mobil oyun var popüler olabilecek bir oyun gibi duruyor. Fikrin varsa almak isterim
Kanal kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı, küçük resimlere daha güzel fotoğraflar koymalısın.
Photoshop yeteneklerimle pek övünemiyorum ancak elimden geleni yapıyorum ve hazır template indirmekte istemiyorum. Bu konuda bir önerin var mı ?
Geri dönüşün için teşekkürler, gerçekten bana bir şeyler kattığını düşünüyorum