Kanal hakkında yaptıklarım sizce ?

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Öncelikle hepiniz zaten gerek "Minecraft TV" de gerek "Youtube Kanalları" kısmında konularımızı görmüşsünüzdür. Dolayısıyla belirtmek isterim ki bu konunu abone kasma gibi bir olay ile alakası yok.

Kanal için gerekli bir efor sarf ettiğimi düşünüyorum. Peki sizce kanalımız tutar mı? Neler yapmalıyım? Diğer açtığım konular genel bir ciddiyet havasında gibi duruyor ancak bu şekilde daha samimi olabileceğimizi düşündüm.

Yazılarım da uslüp olarak "biz" kullanmamın nedeni başarıyı ve ya bir işin övgüsünü tek başıma üstlenmek istememdir, "siz" olarak kullanmamın nedeni ise Size saygı duymamdır.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Videolarında daha iyi montaj yapmalısın ve arkaya güzel, sözsüz müzikler koymalısın. Videonda bol, bol espri yap ve bizi güldür. Açıkçası videoların bana sıkıcı geldi. Daha eğlenceli şeyler yap. şu an popüler konular ne ise onları çekmeye özen göster. Veya popüler olmayan videolar çek ama bunun şöyle bir avantajı olur. Eğer bu popüler olmayan konu, sen çektiğin için popülerleşmeye başlarsa çok kısa zamanda çok fazla abone kazanırsın. Kanal kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı, küçük resimlere daha güzel fotoğraflar koymalısın.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Videolarında daha iyi montaj yapmalısın ve arkaya güzel, sözsüz müzikler koymalısın. Videonda bol, bol espri yap ve bizi güldür. Açıkçası videoların bana sıkıcı geldi. Daha eğlenceli şeyler yap. şu an popüler konular ne ise onları çekmeye özen göster. Veya popüler olmayan videolar çek ama bunun şöyle bir avantajı olur. Eğer bu popüler olmayan konu, sen çektiğin için popülerleşmeye başlarsa çok kısa zamanda çok fazla abone kazanırsın. Kanal kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı, küçük resimlere daha güzel fotoğraflar koymalısın.
Geri bildirimin için teşekkürler :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Espri yapmak ve anlamak zeka işidir. İnsan güldürmek o kadar kolay değil. Fazla espri yapmaya çalışırsan Allah korusun Enes Batur gibi ağız yamultarak 2 Milyon abone kasar paraya para demezsin. Minecraft artık ölüyor bunu görmek için gözlük takmaya gerek yok. Daha modern daha kaliteli oyunlara yönelirsen @LhWx arkadaşın söylediği çoğu şeyi yapmana gerek kalmaz. İnsanlar kendinden bir parça arıyor, samimi olmaya çalış. Savcı gibi resmi durupta video ortasında espri yaparsan kanalının tıklanma bile alacağını sanmıyorum. Başarılar dilerim umarım dikkate alırsın ve adını iyi yerlerde görürüz.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Espri yapmak ve anlamak zeka işidir. İnsan güldürmek o kadar kolay değil. Fazla espri yapmaya çalışırsan Allah korusun Enes Batur gibi ağız yamultarak 2 Milyon abone kasar paraya para demezsin. Minecraft artık ölüyor bunu görmek için gözlük takmaya gerek yok. Daha modern daha kaliteli oyunlara yönelirsen @LhWx arkadaşın söylediği çoğu şeyi yapmana gerek kalmaz. İnsanlar kendinden bir parça arıyor, samimi olmaya çalış. Savcı gibi resmi durupta video ortasında espri yaparsan kanalının tıklanma bile alacağını sanmıyorum. Başarılar dilerim umarım dikkate alırsın ve adını iyi yerlerde görürüz.
Bu noktada katılıyorum ancak videolarımızda resmi durmadığımı düşünüyorum :) Minecraft'ın öldüğü gerçeğini göz önünde bulunduruyorum, ancak hangi kanalda veya makalede video çekme konusunda tavsiye konulu bir mesaj görsem sevdiğiniz oyundan başlayın deniyor. Minecraft ise sinirlenmeden ve severek oynadığım nadir oyunlardan biri. Bu yüzden çekiyorum. Bunun dışında Paladins CS:GO falanda kanalda bulunmakta.
Söylediklerini üzerime alınarak cevapladım. Ancak bana söylemeden genelleyerek bahsedecek olursak dediklerin doğru. Kimse yanlış diyemez bunun dışında geri dönüşleriniz için teşekkürler. Gerçekten bana bir şeyler kattığınızı düşünüyorum. :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu noktada katılıyorum ancak videolarımızda resmi durmadığımı düşünüyorum :) Minecraft'ın öldüğü gerçeğini göz önünde bulunduruyorum, ancak hangi kanalda veya makalede video çekme konusunda tavsiye konulu bir mesaj görsem sevdiğiniz oyundan başlayın deniyor. Minecraft ise sinirlenmeden ve severek oynadığım nadir oyunlardan biri. Bu yüzden çekiyorum. Bunun dışında Paladins CS:GO falanda kanalda bulunmakta.
Söylediklerini üzerime alınarak cevapladım. Ancak bana söylemeden genelleyerek bahsedecek olursak dediklerin doğru. Kimse yanlış diyemez bunun dışında geri dönüşleriniz için teşekkürler. Gerçekten bana bir şeyler kattığınızı düşünüyorum. :)
Mutluluk duydum. İngilizcen ciddi bir şekilde iyiyse eğer, GTASeriesVideos kanalını çevirebilirsin. Türkiye'de bu işi yapan kanallar çok az. Örn: WatchMojoTR gibi. İnan bu ülkede çok iyi yerlere gelebilirsin (Youtube olarak) tabi ki. Ama yapmam dersen Minecraft TV'de ısrar edersen ne yazık ki diğer kanalların gölgesinde kalırsın adın bile duyulmadan tarih olursun. Tekrar ve tekrar başarılar dilerim.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Mutluluk duydum. İngilizcen ciddi bir şekilde iyiyse eğer, GTASeriesVideos kanalını çevirebilirsin. Türkiye'de bu işi yapan kanallar çok az. Örn: WatchMojoTR gibi. İnan bu ülkede çok iyi yerlere gelebilirsin (Youtube olarak) tabi ki. Ama yapmam dersen Minecraft TV'de ısrar edersen ne yazık ki diğer kanalların gölgesinde kalırsın adın bile duyulmadan tarih olursun. Tekrar ve tekrar başarılar dilerim.
Site bakıma girdiği için dönemedim. Teşekkürler ancak daha çok oyun kanalı belki ilerde klasik vloglar çekmek istiyorum. İngilizce seviyem biraz var dolayısıyla insanların yabancı kanallarda tutan şeyleri türkçe versiyonları ile sunmaya çalışıyorum. Teşekkürler yeniden :) Tavsiyene uyup H1Z1 videoları getirmeye çalışacağım aynı şekilde CS GO videolarını arttırmaya çalışacağım. Paladinste ilerde değerlenir gibi duruyor. Bu videolarıda arttırmaya çalışacağım. :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Site bakıma girdiği için dönemedim. Teşekkürler ancak daha çok oyun kanalı belki ilerde klasik vloglar çekmek istiyorum. İngilizce seviyem biraz var dolayısıyla insanların yabancı kanallarda tutan şeyleri türkçe versiyonları ile sunmaya çalışıyorum. Teşekkürler yeniden :) Tavsiyene uyup H1Z1 videoları getirmeye çalışacağım aynı şekilde CS GO videolarını arttırmaya çalışacağım. Paladinste ilerde değerlenir gibi duruyor. Bu videolarıda arttırmaya çalışacağım. :)
O halde normal bir Gamer kanalına dönersen de işin iyiye gidebilir. Güzel bir İngilizce, kaliteli bir diksiyon ile harika işler başarabilirsin. Genelde abone kazanmak için ağız yüz yamultup kötü anılmak yerine, saygılı seviyeli biri olarak anılabilirsin.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
O halde normal bir Gamer kanalına dönersen de işin iyiye gidebilir. Güzel bir İngilizce, kaliteli bir diksiyon ile harika işler başarabilirsin. Genelde abone kazanmak için ağız yüz yamultup kötü anılmak yerine, saygılı seviyeli biri olarak anılabilirsin.
İnşallah gelebiliriz, zaten ağız yüz yamultmayı da sevmem :)
Teşekkürler :) peki bir eleştirin yorumun var mı şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu gibi ? :)
=====================================================================
Videolarında daha iyi montaj yapmalısın ve arkaya güzel, sözsüz müzikler koymalısın.

Müziği koydum ve gerçekten güzel bir hava katıyor. :) Teşekkürler :)
Gameplay çektiğimde bakıyorum ancak pek montaj gerektiren bir yer göremiyorum. Bunun dışında kanalda CS:GO üzerine direkt montaj videoları var. Onlar hakkında ne düşünüyorsun?

Videonda bol, bol espri yap ve bizi güldür. Açıkçası videoların bana sıkıcı geldi. Daha eğlenceli şeyler yap.
Dediğin üzerine düşündüm ancak ortaya zönk diye nasıl espiri yapabilirim bilemedim. Minecraft videoları üzerine düşünecek olursak, SkyFactory de belirli başarımları yapmaya çalışıyoruz ve genel olarak videoları modları öğrenmek isteyen izleyecektir. Pixelmon'da ise bir hikaye oluşturup üzerinden gitmeye çalışıyoruz ve pek espiri yapabileceğim bir nokta bulamadım. :( Ancak facecamli yapabilirsem, bazı noktalar da yüz ifadem herşeyi anlatıyor :)
şu an popüler konular ne ise onları çekmeye özen göster. Veya popüler olmayan videolar çek ama bunun şöyle bir avantajı olur. Eğer bu popüler olmayan konu, sen çektiğin için popülerleşmeye başlarsa çok kısa zamanda çok fazla abone kazanırsın.
Bu noktada önerebileceğin oyun var mı veya modpack ya da harita gibi ? Düşünceme göre Pixelmon şu aralar popüler bir konu dolayısıyla onu çekiyorum ve "Mobile Legends" yani şu lol çakması mobil oyun var popüler olabilecek bir oyun gibi duruyor. Fikrin varsa almak isterim :)
Kanal kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı, küçük resimlere daha güzel fotoğraflar koymalısın.
Photoshop yeteneklerimle pek övünemiyorum ancak elimden geleni yapıyorum ve hazır template indirmekte istemiyorum. Bu konuda bir önerin var mı ?

Geri dönüşün için teşekkürler, gerçekten bana bir şeyler kattığını düşünüyorum :)