kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖN TANITIM %40 BİTTİ SUNUCUMUZ.
Merhaba arkadaşlar ben AYYILDIZ NETWORK genel sahibi bu gün geliştirmen alımlarına ihtiyaç duyduk kısa süre içinde başvuru yapan herkesi deneyip herkesi yanıt vereceğiz.

KATILMANIZ İÇİN GEREKENELER

Skript yaza biliyor musunuz
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil.
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı.
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz.
Uzmanlık alanınız nedir.
Adınız ve yaşınız nedir.
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı.
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda.

Son düzenleme:

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript biraz yazıyorum java da idare eder biçimde biliyorum.
Plugin yapmadım daha yapıyorum
3-4 sene mc oynuyorum.
Builder benim uzmanlık alanımdır.
Ad: Mehmetbatur Resim: yumurta
En fazla günde 2 saat.
2 sunucuda çalışıyorum 1 tane de kendi sunucum var.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz: Şuanda yazamıyorum fakat yavaş yavaş öğrenmeye başlayacağım.
java bilginiz: Fazla yok fakat öğrenmeye çalışıyorum
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı: Maalesef yok
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz: 4 Yıla Yakın Süredir
Uzmanlık alanınız nedir: Builderlik,Adminlik İle Uğraşıyorum Genelde. Ben Serverleri Geliştirmeyi Ve Büyütmeyi Seven Birisiyim. Eminim Ki Bu Serverde De Başarılı Olacağım.
Adınız ve yaşınız nedir: Adım Alihan Çerman, Yaşım 15
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı: Sunucu açmayı denedim fakat sağlam kadro toplayamadım. Birkaç gündür de çalışmak için sunucu arıyorum fakat hiç uygun bir sunucu bulamadım. Bu sunucunun bana göre uygun olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar süre aktifsiniz: Sınav haftasındaysam eğer haftada en az 3 gün girerim. Eğer sınav yoksa her gün en az 4 saat aktif olurum.

KraLTunahaNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript Yazmayı Bilmiyorum
Pluginlerle Pek İlgilenmem
5 Senedir Minecraft Oynuyorum
Genellikle Rehber Ve Moderatör Olarak Görev Yapıyorum
Adım:Tunahan
Soyadım:Çetinkaya
Yaşım:14
En Az Günde 3 Saat En Fazla 7-8 Saat
3 Sunucuda Çalışıyordum 3 Sunucuda Kapandı Sunucu Kurmadım

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Yazmayı Bilmiyorum
Pluginlerle Pek İlgilenmem
5 Senedir Minecraft Oynuyorum
Genellikle Rehber Ve Moderatör Olarak Görev Yapıyorum
Adım:Tunahan
Soyadım:Çetinkaya
Yaşım:14
En Az Günde 3 Saat En Fazla 7-8 Saat
3 Sunucuda Çalışıyordum 3 Sunucuda Kapandı Sunucu Kurmadım
Sunucu Aktif Olduğunda Seni rehber olarak deniyeceğim.

Skript yaza biliyor musunuz: Şuanda yazamıyorum fakat yavaş yavaş öğrenmeye başlayacağım.
java bilginiz: Fazla yok fakat öğrenmeye çalışıyorum
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı: Maalesef yok
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz: 4 Yıla Yakın Süredir
Uzmanlık alanınız nedir: Builderlik,Adminlik İle Uğraşıyorum Genelde. Ben Serverleri Geliştirmeyi Ve Büyütmeyi Seven Birisiyim. Eminim Ki Bu Serverde De Başarılı Olacağım.
Adınız ve yaşınız nedir: Adım Alihan Çerman, Yaşım 15
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı: Sunucu açmayı denedim fakat sağlam kadro toplayamadım. Birkaç gündür de çalışmak için sunucu arıyorum fakat hiç uygun bir sunucu bulamadım. Bu sunucunun bana göre uygun olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar süre aktifsiniz: Sınav haftasındaysam eğer haftada en az 3 gün girerim. Eğer sınav yoksa her gün en az 4 saat aktif olurum.
Ekipte Bazi Arkadaşlar Sana yardımcı olcaktir. Pluginer olarak alındın. bluderliğini test edeceğim beta sunucumuzun ip adresini atacağim özelden beklemede kal.

Skript biraz yazıyorum java da idare eder biçimde biliyorum.
Plugin yapmadım daha yapıyorum
3-4 sene mc oynuyorum.
Builder benim uzmanlık alanımdır.
Ad: Mehmetbatur Resim: yumurta
En fazla günde 2 saat.
2 sunucuda çalışıyorum 1 tane de kendi sunucum var.
builderiğini test edeceğim beklemede kal özelden ip adresi atcağim beta sunucunun.

kadir148156

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz hayır ama ogrenirim
java bilginiz yok
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı. yok
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. 2011 beri
Uzmanlık alanınız nedir. mimarlık
Adınız ve yaşınız nedir.abdulkadir 15
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. açtım ama süre sebebiyle kapatık ve çalıstım baska sw lerde 5 serverde mimar 4 serverde mod inanmıyosanız o server lerin ya sıfırlanı gibi bisi old ama kuruçuların skypesi bende soyleriz onlara
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. hafta içi hafta sonu en az 8 saat pazar günü 6 ya düsebilir

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu Aktif Olduğunda Seni rehber olarak deniyeceğim.

Ekipte Bazi Arkadaşlar Sana yardımcı olcaktir. Pluginer olarak alındın. bluderliğini test edeceğim beta sunucumuzun ip adresini atacağim özelden beklemede kal.

builderiğini test edeceğim beklemede kal özelden ip adresi atcağim beta sunucunun.
Server İP Atmanızı Bekliyorum. Doğru Bir Seçim Yaptınız,Pişman Olmayacaksınız.

xplatintim54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz:Şuanlık hayır öğrenmeye çalışacağım en yakın zamanda.
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil: java bilgim malesef yok.
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı: malesef
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. 4.5 yıldır
Uzmanlık alanınız nedir: admin,builder
Adınız ve yaşınız nedir. adım: Kerem yaşım : 16
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Açtığım sunucu var.15-20 aktif oyuncu çektim fakat elimde imkanlar olmadığı için kapatmak zorunda kaldım
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. : 5-6 saat sizede 2-3 saatimi ayırırım. Benimde sanal alemde dolaşma hakkım var :D

İyi forumlar...

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server İP Atmanızı Bekliyorum. Doğru Bir Seçim Yaptınız,Pişman Olmayacaksınız.
Suan Çok Yoğun olarak Yeni Server İçin Hazirlik yapıyoruz kişisel bilgisayarımdan yapıyorum herkes suan kendi kişisel bilgisayarından çalişiyor açildiğinda beta sunucumuz atcağim ip adresini

Skript yaza biliyor musunuz:Şuanlık hayır öğrenmeye çalışacağım en yakın zamanda.
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil: java bilgim malesef yok.
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı: malesef
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. 4.5 yıldır
Uzmanlık alanınız nedir: admin,builder
Adınız ve yaşınız nedir. adım: Kerem yaşım : 16
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Açtığım sunucu var.15-20 aktif oyuncu çektim fakat elimde imkanlar olmadığı için kapatmak zorunda kaldım
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. : 5-6 saat sizede 2-3 saatimi ayırırım. Benimde sanal alemde dolaşma hakkım var :D

İyi forumlar...
Beklemede Kalın Sizi rehber olarak test edeceğim zamanla ekip sana bilgi verir ordan terfi alırsın.

xplatintim54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Suan Çok Yoğun olarak Yeni Server İçin Hazirlik yapıyoruz kişisel bilgisayarımdan yapıyorum herkes suan kendi kişisel bilgisayarından çalişiyor açildiğinda beta sunucumuz atcağim ip adresini

Beklemede Kalın Sizi rehber olarak test edeceğim zamanla ekip sana bilgi verir ordan terfi alırsın.

ipyi at istersende builder olarak deneyebilirsin buildim %95

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz: Elbette.
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil.: Evet,merakım var.Başlangıç olarak öğrenmeye devam ediyorum.
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı. Maalesef, 3-4 defa denedim fakat ümitsiz vaka :(
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. Yaklaşık 4 yıldır.
Uzmanlık alanınız nedir. Hertürlü sunucunun 1 açığını bulabilme yeteneğim vardır.Fakat bu gelişmiş sunucular için geçerli değil.
Adınız ve yaşınız nedir. Adım Berk, Yaşım 17.
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Evet Sunucu açtım.Çalışmakta olduğum sunucu yok.
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. Haftada 65 Saat.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne zaman ip'yi atabilirsiniz? Tam bir zamanı var mı?
18.01.2017 Saat 16:00 da İP adresi Belirteceğim.

Skript yaza biliyor musunuz: Elbette.
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil.: Evet,merakım var.Başlangıç olarak öğrenmeye devam ediyorum.
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı. Maalesef, 3-4 defa denedim fakat ümitsiz vaka :(
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. Yaklaşık 4 yıldır.
Uzmanlık alanınız nedir. Hertürlü sunucunun 1 açığını bulabilme yeteneğim vardır.Fakat bu gelişmiş sunucular için geçerli değil.
Adınız ve yaşınız nedir. Adım Berk, Yaşım 17.
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Evet Sunucu açtım.Çalışmakta olduğum sunucu yok.
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. Haftada 65 Saat.
Test Sunucumuz Akitif Oldğunda Sana bilgi verceğiz o zaman seni test ederiz. Saygılarımla

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz BİRAZ
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil. YOK 0 YANİ
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı. YOK
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. 3-4 YIL
Uzmanlık alanınız nedir. Plugin Türkçeleştirme, Paket Hazırlama veya Sunucuda küfürleri vb muteleme.
Adınız ve yaşınız nedir. Kenan 15
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Eskiden Bir HUB Sunucum vardı. Düzgün ekip toplayamadığımızan 1 ay sonra kapandı.
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. Hafta içi 1-2 saat. (Sömestr ve yaz dışında tabi) Hafta sonu çoğu zaman sabahtan akşama kadar.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript yaza biliyor musunuz BİRAZ
java bilginiz olması gerekir - bilginiz yoksada başvuruda bunu belirtin. Çok zorunumlu bir kural değil. YOK 0 YANİ
java bilginiz varsa yaptığınız plugin var mı. YOK
Ne kadar Süredir minecraft Oynuyorsunuz. 3-4 YIL
Uzmanlık alanınız nedir. Plugin Türkçeleştirme, Paket Hazırlama veya Sunucuda küfürleri vb muteleme.
Adınız ve yaşınız nedir. Kenan 15
Sunucu hiç açtınız mı veya çalışmakta olduğunuz bir sunucu var mı. Eskiden Bir HUB Sunucum vardı. Düzgün ekip toplayamadığımızan 1 ay sonra kapandı.
ne kadar süre aktif oluyorsunuz bilgisayarda. Hafta içi 1-2 saat. (Sömestr ve yaz dışında tabi) Hafta sonu çoğu zaman sabahtan akşama kadar.
Beklemede Kalın Bu gün birçok yenilik yaptık bir Sorun çıkmazsa cuma gününe kadar sunucumuz aktif olcaktir test beta sunucumuz ip adresini saat 16:00 paylaşcağim. Alımlar ordan devam etcek.