death of guardian:
chance of 1%:
drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at player
Deneyeceğim dostum. Ben daha çok plugin kısmından bilgiliyim. Script pek sevmemTabikide kolay skript
%1 şans ile yaptım çünkü 0.5 hata verebilir diye düşündümKod:death of guardian: chance of 1%: drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at player
Bu arada kendiniz skript öğrenmeniz yararınıza olacaktır çünkü foruma sorarken kimse cevap vermeyebiliyor. Yani geç kalırsın.
Ama yinede istediğini yaptım.
Tabikide kolay skript
%1 şans ile yaptım çünkü 0.5 hata verebilir diye düşündümKod:death of guardian: chance of 1%: drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at player
Bu arada kendiniz skript öğrenmeniz yararınıza olacaktır çünkü foruma sorarken kimse cevap vermeyebiliyor. Yani geç kalırsın.
Ama yinede istediğini yaptım.
Deneyeceğim dostum. Ben daha çok plugin kısmından bilgiliyim. Script pek sevmem![]()
on death:
if victim is guardian:
chance of 1%:
drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at attacker
Kod:on death: if victim is guardian: chance of 1%: drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at attacker
Batıkan'ın dediği gibi aliasesler 1.8 için olmayabilir,1.8 için olan doğru bir aliases bul.Skriptteki aliases-english 1.8 e uygun olmayabilir...
Batıkan'ın dediği gibi aliasesler 1.8 için olmayabilir,1.8 için olan doğru bir aliases bul.
Hala aliasesler sorunlu,guardian mobunu tanımıyor.
Aliaseslerde "guardian" arat bakalım bi sonuç bulucak mı?