#-AlgenTR-# Survival / 1.8+ / Play.AlgenTR.Com Bunca insan yanılıyor olamaz. 16.00'da ETKINLIK!

Sunucu ilerler mi?

• Sunucu güzel, ilerleyeceğini düşünüyorum!

• Sunucu güzel fakat ilerlemez!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba MotdManager inize aşık oldum atabilirmisiniz
urcode bozdurabiliriz isterseniz
3 tl ye veya beleşe verirmisinz lütfenn
Merhaba bayım, değerli yorumun için teşekkürler! Siz de hayal gücünüzü kurarak kendi motd'unuzu oluşturabilirsiniz, satılık değildir. :p Dilerseniz size özel bişeyler oluşturabilirim. Ama bu bize ait. İyi forumlar.

xMegaTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bayım, değerli yorumun için teşekkürler! Siz de hayal gücünüzü kurarak kendi motd'unuzu oluşturabilirsiniz, satılık değildir. :p Dilerseniz size özel bişeyler oluşturabilirim. Ama bu bize ait. İyi forumlar.

Oluştırabilirseniz çok sevinirim valla
skypem : miravlos
ordanda atabilirsiniz
lütfen yardım

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarık dostum yazı rengini değiştirip kalınlaştırabilir misin?
Göz yoruyor şuanda.
Merhaba Ali! Herkes ne yazık ki aynı tema'yı kullanmıyor. Bu yüzden her tema'ya en uygun bu konuyu ayarladım. Kalınlaştırmayı denedim ama diğer temalarda pürüz çıkardı. İyi forumlar.

Play.AlgenTR.Com
Bunca insan yanılıyor olamaz! :) <3

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu girişte atma skriptini kaldırır mısın?
Çok saçma ve gereksiz.
Onun yüzünden girişler zorlaşıyor.

xMegaTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

MavimsiBeyaz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
''Bu noktada bizi diğer sunuculardan ayıran bir takım özelliklerimiz olması gerektiğini düşünüyorsanız haklısınız.''
İddia edilen bu farklı özellikler bana her zamankilerden şahsen ayrı gözükmedi,iddianız ne kadar sağlam olursa başarınızın da o kadar yüksek veya düşük olacağına inanıyorum.İyi forumlar ve başarılar.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarık abi gene açıyor serverini hayırlısı olsun ne diyelim.
Değerli yorumun için teşekkürler! Pazartesi günü 12.00'da aktifiz!

''Bu noktada bizi diğer sunuculardan ayıran bir takım özelliklerimiz olması gerektiğini düşünüyorsanız haklısınız.''
İddia edilen bu farklı özellikler bana her zamankilerden şahsen ayrı gözükmedi,iddianız ne kadar sağlam olursa başarınızın da o kadar yüksek veya düşük olacağına inanıyorum.İyi forumlar ve başarılar.
Sunucumuz açılınca fark yaratacak, bunu göreceksiniz. Açılışta bekleriz, iyi forumlar.

Sunucu Guzel Konu Duzeni Hosuma Gitmedi Bence Degistir Tarık Basarılar!
Değerli yorumun için teşekkürler! Konu düzenimizin neresi hoşuna gitmedi? Tema'dan dolayı olabilir. Her temaya uygun olarak en iyisini bunu ayarlayabildik.