VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10 daha iyidir. Format hiçbir şeyin çözümü değildir sadece sorunlarını ertelemiş olursun. Araştırarak sorununu çözersen hem bir şeyler öğrenirsin hem de ileride aynı sorunla karşılaştığında ne yapacağını bilirsin.
Oyun oyniyacaksa Windows 7 Hepsinden daha hızlıdır. Ama iş vb. gibi nedenlerle alınan bilgisiyarda windows 10 daha iyidir.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Tam crash reportu paylaşabilir misin?
Bir de ekran kartını intel'in kendi resmi sitesinden mi güncelledin?
İntelin kendi resmi sitesinden (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) G41 driverlarına bakınca Win 8 yok ama Win 7 için latest sürüm 8.15.10.2869 görünüyor ama senin paylaştığın versiyon şu şekilde Driver Version: 8.15.10.2702
Eğer format attıktan sonra bu hatayı vermeye başladıysa ekran kartı sürümü en güncel versiyonda değildir diye tahmin ediyorum

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bigisayar Mühendisliği'ne değil yapılan testlere bakıyorum ben. Aç internete bak hangisi daha çok FPS veriyor. Kendim de deneyimledim zaten kendi bilgisayarımda.
Mühendisler kafasından atar hali yok onlardan iyi bilecek de halin yok onlar deneyimli niye çünkü bilgisiyar mühendisi konuyu kapatalım :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mühendisler kafasından atar hali yok onlardan iyi bilecek de halin yok onlar deneyimli niye çünkü bilgisiyar mühendisi konuyu kapatalım :)
Sen başkalarının söylediklerine inanarak bu yorumu yaparak gerçekten kaçabileceğini ya da birilerini kandırabileceğini mi sanıyorsun? Demek ki arkadaşın sıradan bir Java/C developerından daha az bilgili. Youtube'a bile yazsan karşına benim söylediğimi kanıtlar nitelikte birçok video çıkar. Haksız olduğun ortada bencede konuyu kapatalım.

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Hatanızın muhtemel 3 sebebi var.
  • Kullandığınız grafik sürücüleri düşük ve OpenGL desteklemediği için Minecraft'ı açamıyor.
  • Eğer profil bölümünden RAM girmeye çalıştıysanız doğru olmayan bir değer girmiş olabilirsiniz .
  • İlk ve ikinci nesil Intel HD Graphics Yongaları, bu sorunu bu yongalar için
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    adresinden .MSI uzantılı kurulum dosyası otomatik olarak bu hataları çözecektir.
Forumun seviyesi demek böyle böyle düşecek. O "Bilgisayar Mühendisi" arkadaşlarına selamımı ilet ülkeyi geliştirmeye devam etsinler. Windows 10'un oyun konusunda Windows 7'den çok daha başarılı olduğunu bilmek için mühendis değil, sıradan bir bilgisayar kullanıcısı olmanız yeterli. Ha koskoca mühendisler bile basit bir bilgisayar kullanıcısının bildiğini bilemiyorsa onların cehaleti, yapacak bir şey yok.

Son düzenleme: