- En iyi cevaplar
- 0
Çocukluk aşkı unutulmaz 1.sınıftan 6.sınıfa kadar 1 kişiyi sevdim 6.sınıftan lise 2 ye kadar çıktık koskoca 4 yıl hala severim kendisini her gördüğümde sol yanım alev alır. Ondan geriye kalan tek şey isimsiz bir whatsapp konuşması çok yüz verdik diye böyle oldu heralde bilemiyorum 2 sene geçti hala unutamadım hergün karşılaşıyoruz yiyip bitiriyorum kendimi ama işte olmadı.Son sözüm umarım bir gün umursamadığın sevgime muhtaç kalırsın melisa
Ben de ilk hoşlandığım kızla 3 sene falan takıldım sonra okullarımız ayrıldı o şehrin öteki ucuna gitti taşındı şimdi unutmuştur bile beni kendini basketbola falan vermiş hatta duyduğuma göre- zaten bizim sınıftayken de erkeklerle futbol oynardı oldukça da iyiydi 25 kişi futbol oynardı ben takımı kuran 3'lüden sonra hemen seçilen veya takımı dengelesin diye karşıya verilmeye çalışan tiptim, o ise gene hemen 1 ben artı 1 kaleci 1 orta sahadan sonra alırlardı kızı
İkincisi 6.sınıftaydı, beceremedik, 3 ay gitti sonra tatildeyken başkasını bulmuş
*platonikler ve daha fazla platonikler*
Üçüncüsü yabancıydı, 1.5 sene gitti sonra kız takmamaya başladı hep kendini düşünür oldu ben de uğraşmadım ayrıldık kendinden başkasını düşünmüyordu..
Sonra yine platonikler, daha 1.5-2 ay oldu ayrılalı yabancı olandan
İnsan bir kıza aşık olur gerisinden hoşlanır hocam. Kolay gelsin
hocam valla ben hangisine aşıktım hangilerinden hoşlanıyordum artık tam bilemiyorum
benim geçmişte platonik hoşlandıklarımı toplasak futbol takımı kurulur valla as yedek full çıkar