İlk Aşık Olduğunuz Kızın Adı?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocukluk aşkı unutulmaz 1.sınıftan 6.sınıfa kadar 1 kişiyi sevdim 6.sınıftan lise 2 ye kadar çıktık koskoca 4 yıl hala severim kendisini her gördüğümde sol yanım alev alır. Ondan geriye kalan tek şey isimsiz bir whatsapp konuşması çok yüz verdik diye böyle oldu heralde bilemiyorum 2 sene geçti hala unutamadım hergün karşılaşıyoruz yiyip bitiriyorum kendimi ama işte olmadı.Son sözüm umarım bir gün umursamadığın sevgime muhtaç kalırsın melisa

Ben de ilk hoşlandığım kızla 3 sene falan takıldım sonra okullarımız ayrıldı o şehrin öteki ucuna gitti taşındı şimdi unutmuştur bile beni kendini basketbola falan vermiş hatta duyduğuma göre- zaten bizim sınıftayken de erkeklerle futbol oynardı oldukça da iyiydi 25 kişi futbol oynardı ben takımı kuran 3'lüden sonra hemen seçilen veya takımı dengelesin diye karşıya verilmeye çalışan tiptim, o ise gene hemen 1 ben artı 1 kaleci 1 orta sahadan sonra alırlardı kızı :yıkıl: var ya hocaya kız gelmeyince sorardım nerde benimki diye ilkokul zamanları ilkokul saflığı işte hoca nerden bilsin ki :yıkıl::yıkıl::yıkıl::yıkıl::yıkıl:
İkincisi 6.sınıftaydı, beceremedik, 3 ay gitti sonra tatildeyken başkasını bulmuş
*platonikler ve daha fazla platonikler*
Üçüncüsü yabancıydı, 1.5 sene gitti sonra kız takmamaya başladı hep kendini düşünür oldu ben de uğraşmadım ayrıldık kendinden başkasını düşünmüyordu..
Sonra yine platonikler, daha 1.5-2 ay oldu ayrılalı yabancı olandan

İnsan bir kıza aşık olur gerisinden hoşlanır hocam. Kolay gelsin

hocam valla ben hangisine aşıktım hangilerinden hoşlanıyordum artık tam bilemiyorum :)

benim geçmişte platonik hoşlandıklarımı toplasak futbol takımı kurulur valla as yedek full çıkar :yıkıl:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk hoşlantıyı soracak isek , Sude idi. İlk aşk ise daha yok diyebiliriz.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk hoşlandığım kızın adı zelihaydı. O zamanlar 5 yaşındaydım çok az şey hatırlıyorum gerçekten muhteşem bir his o hissi hala unutmuş değilim gerçekten aşık olmanın verdiği mutluluk muhteşem bir şey. Aklımdaki bi anıyı anlatmak gerekirse herzaman onların evine gitmek için baskı kurardım anneme ve neden gittiğimizi hatırlamıyorum işte bi şekilde gittik onların evine bide elif diye bi kız vardı mahallede sümüklü elif diyoduk ona oda bana aşıktı, aşk üçgeni in real life :D. İşte zelihanın odasındaydık zeliha dediki sırayla şarkı söyleyelim en çok kimin şarkısını beğenirsen onla evleniceksin diye bende kabul ettim. Elifin söylediği şarkı ile ilgili hiçbir fikrim yok umrumda bile değildi zaten :D. Zelihanın söyledihi şarkı uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksındı ve şarkı söylerken yatakta zıplıyolardı çok büyük bir zeka örneği uyumluluk abidesi vallaha buda böyle bi anım.

2. Kuzenim olduğunu sonradan öğrendiğim cansel, onla ilgili hatırladığım tek şey taflan ağacına kurulmuş salıncaklarda uçacaksını söylemektir ne şarkıymış arkadaş.

3. Bu en tatlısı çoğu şeyi detaylıca hatırladığım sena. Yeni taşındığım mahallede bizim orda böyle uçurumsu eğimli bi yer vardi işte orda bi baktım 4-5 tane kız kazı yapıyor ben 8 yaşında falanım işte girdim aralarına felaket iyi anlaşırım kızlarla direk kaynaştık işte aralarında sarı saçlı yeşil gözlü çok sinir bozucu ses tonuna sahip bi kız vardı işte bu arkadaş sena oluyor o gün daha tanıştığmız ilk gün çılgınlar gibi kavga etmiştik zamanla bu kavga aşka dönüşmüştü. Ne zaman yan yana otursak elini arkadan gizlice tutardım. Bi keresinde ailelerimizle beraber pazara gitmiştik ve kol kola gezmiştik muhteşem bi duyguydu ne kolay mutlu oluyorum :D. Sonra yavaş yavaş söndü bu aşk olayı bilmiyorum ne oldu tam olarak mahalleden taşınıncada bitti gitti işte öyle

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berna diye bi kiza 2 sınıfta aşık olmuştum :) 8 sinifta bi kiza aşik oldum cikma teklifi etcektim ya dalga geçerse diye düşünürdüm 9 sinifta bir kiz arkadaşım kizin bana aşık olduğunu söyledi :) ve keşke etseydim dedim içimden... Simdi ise eğer bir kiza aşık olursam direk cikma teklifi etcem :) bsbsjjsjsjs

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Valla haklısın ne diyeyim abi :)

Valla benim tanıdığım Derya'lar da fena sayılmazdı ama ben hep Beyza'lara veya yabancı kızlara bağlandım nedense :lol: Ayrıca bir kızdan hoşlanınca da gizlemekte iyi sayılmam, normalde futbol delisi bir tipken, sınıfta da sessiz, telefonuyla oynayan bir tipken; birisinden hoşlanınca artizin teki oluyorum, sahada Messi Neymar Ronaldo Suarez falan, boks torbasına vururken Future Trunks oluyorum, çok belli oluyor yani :yıkıl:

Berna diye bi kiza 2 sınıfta aşık olmuştum :) 8 sinifta bi kiza aşik oldum cikma teklifi etcektim ya dalga geçerse diye düşünürdüm 9 sinifta bir kiz arkadaşım kizin bana aşık olduğunu söyledi :) ve keşke etseydim dedim içimden... Simdi ise eğer bir kiza aşık olursam direk cikma teklifi etcem :) bsbsjjsjsjs

O bana sayısız kez oldu ortaokulda hocam :) boşuna demiyorum ''platonik hoşlandığım kızlardan as yedek tam futbol takımı kurulur'' diye :yıkıl:çıkma teklif edersen ama reddederse gerisi sana kalmış- ya arkadaş kalır durumu ''kurtarırsın'', ya da kalbini tavlamaya çalışırsın, plan tutarsa senindir, ama plan yatarsa arkadaş dahi kalamazsın onunla- tecrübeyle sabittir. (6.sınıf yaz tatili sonrasında tecrübe edinmiştim.)

Ben son 2 seferdir en ilk seçeneği yapmak durumunda kaldım malum sınıfta kızlarla çooook daha iyi anlaşıyorum ve onları ne olursa olsun kaybetmek istemiyorum (sebebi aşağıda okumak isteyen okuyabilir :) )

çünkü bizim okulda sene başında (daha ilk hafta kadrolar kuruldu okulun 4.günü kadrolar verildi yurt tayfanın maçıyla açılış yapıldı) bir turnuva oldu sınıf takımından ayrıldım diye neredeyse bütün erkekler ya sessizliği seçti ya da bana karşı cephe aldı ama daha yeni gelmiş bir çocuğu (kendisini severim, ne olursa olsun sınıfta birbirimize ciddi olarak hakaret etmeden iki çift laf edebildiğim 3-4 erkekten biri) bile as takıma aldılar -ki maçta top dahi tutamadı- ama beni yedek tutacaklardı, ben de son sınıflardan teklif gelince onlara katıldım kaleci olarak, turnuva daha tam sonuçlanmadan iptal oldu (belki biz üçüncü falan olabilirdik kim bilir, en kötü ihtimalle beşinciydik yani turnuvada), sınıf takımımız ise ilk maçta tarihi bir fark yedi maçta rakip takımın forveti beleşten 4-5 tane gol atmıştır adam eli belinde gol kralı oldu resmen :yıkıl:

Bu buhranda bile kızlar arkamda durdu, bu yüzden de onlardan birisinden hoşlanıp reddedilsem bile arkadaş kalmaya çalışırım- okuldaki nerdeyse herkesle selamım sabahım vardır ama gene de sınıfından kısmen de olsa destek görmek başka bir duygu :) Kızlar doğru olanı yaptığımı söyledi-

Hatta erkeklerle öyle bir restleşme durumuna geldim ki ''Seni mezun olana kadar takıma almayacağız'' dediler bana, ben de ''Sizin çöp takımınıza ihtiyacım yok, gördük ne yaptığınızı, çoook iyi oynadınız (!)'' dedim ve o günden beri futbol veya turnuva lafı geçince mutlaka benden bahsedilir ve tekrar tekrar adım satıcıya (liseli-ortaokullu jargonunda kibarca hain demek biliyorsunuz) çıkar, şimdi de ağlanıyorlar, bütün okul benim turnuvada iyi kalecilik yaptığımı söylerken bunlar akılları sıra benim kova olduğumu düşünüyor, ''geleni geçeni içeri almışım'' (!), kaybetmeyi kabullenememek tam olarak bu olsa gerek- sebebi de benim onlarda oynamayıp (onlarla beraber tarihi bir farkla yenilmeyip) kendi takımımla üst turlara çıkmayı, okulun nice demirbaş takımlarıyla başa baş mücadele edebilmiş olmamız B)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben de ilk hoşlandığım kızla 3 sene falan takıldım sonra okullarımız ayrıldı o şehrin öteki ucuna gitti taşındı şimdi unutmuştur bile beni kendini basketbola falan vermiş hatta duyduğuma göre- zaten bizim sınıftayken de erkeklerle futbol oynardı oldukça da iyiydi 25 kişi futbol oynardı ben takımı kuran 3'lüden sonra hemen seçilen veya takımı dengelesin diye karşıya verilmeye çalışan tiptim, o ise gene hemen 1 ben artı 1 kaleci 1 orta sahadan sonra alırlardı kızı :yıkıl: var ya hocaya kız gelmeyince sorardım nerde benimki diye ilkokul zamanları ilkokul saflığı işte hoca nerden bilsin ki :yıkıl::yıkıl::yıkıl::yıkıl::yıkıl:
İkincisi 6.sınıftaydı, beceremedik, 3 ay gitti sonra tatildeyken başkasını bulmuş
*platonikler ve daha fazla platonikler*
Üçüncüsü yabancıydı, 1.5 sene gitti sonra kız takmamaya başladı hep kendini düşünür oldu ben de uğraşmadım ayrıldık kendinden başkasını düşünmüyordu..
Sonra yine platonikler, daha 1.5-2 ay oldu ayrılalı yabancı olandan

hocam valla ben hangisine aşıktım hangilerinden hoşlanıyordum artık tam bilemiyorum :)

benim geçmişte platonik hoşlandıklarımı toplasak futbol takımı kurulur valla as yedek full çıkar :yıkıl:
Henüz farkedememişseniz, daha aşık olmamışsınız demektir hocam :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İrem.
1.sınıfta olmuştu bu olay dün gibi hatırlıyorum.
Sınıfta en güzel resim çizen bendim bu kızda arkamda oturuyor sürekli beni gözetliyor.Her yaptığım resmi ona gösteriyorum çok beğeniyordu.Bir gün onun resmini çizdim kız yanlış anladı herhalde direk sarıldı bana.Sonra zil çaldı herkes evine gitti.Tabi ben sınıfın ortasında dona kaldım .s