InventoryClickEvent

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
yaptım fakat yine olmadı. Peki 1.8 için hangi skquery öneriyorsun?

2. yol olarak da spigota geçmek bana ne kaybettirir? yani paperspigottan ne farkı var?
Eğer çok fazla oyuncuya sahipsen (80+) performans kaybın olur. Birde Paper'ın kendine has özellikleri vardır bunları kaybedersin. (Tnt mekaniklerini 1.7 deki haline çevirmek gibi) Fakat bunlar dışında bir kaybın olmaz. Skquery ya da Skript hakkında pek bir bilgim yok o yüzden elimden bu kadar geliyor kusura bakma.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Eğer çok fazla oyuncuya sahipsen (80+) performans kaybın olur. Birde Paper'ın kendine has özellikleri vardır bunları kaybedersin. (Tnt mekaniklerini 1.7 deki haline çevirmek gibi) Fakat bunlar dışında bir kaybın olmaz. Skquery ya da Skript hakkında pek bir bilgim yok o yüzden elimden bu kadar geliyor kusura bakma.
hocam çok teşekkürler bakalım birkaç gün daha güncel atarım konuya. paperi çözebilecek çıkmazsa spigota geçerim artık napalım.

@Blueyescat @Minecraftplayerr @MhaWTHoR @Neferity @Ragnarak @LhWx @Pluginsel @MiracOrsMirac

Doğru Skript sürümünü kullandığına emin ol. Buraya gir ve "Skript Sürümleri" kısmından uygun sürümü edin. Eğer sıkıntı yine çözülmezse PaperSpigot yerine Spigot dene. Spigot'ı edinmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanabilirsin.
build tools guiyi indirdim açtım 1.8.8 i seçtim.. bişeyler indirdi ama bu indirdiği klasörde hiçbir jar falan yok bir sürü dosya var anlamadım ne yapacağımı orda burda readme de yok
Kod:
Exception in thread "main" difflib.PatchFailedException: Incorrect Chunk: the chunk content doesn't match the target
    at difflib.Chunk.verify(Chunk.java:86)
    at difflib.ChangeDelta.verify(ChangeDelta.java:78)
    at difflib.ChangeDelta.applyTo(ChangeDelta.java:44)
    at difflib.Patch.applyTo(Patch.java:43)
    at difflib.DiffUtils.patch(DiffUtils.java:70)
    at org.spigotmc.builder.Builder.main(Builder.java:381)
okadar şeyi indirdi en sonundada bu hatayı verdi.

--- There was an error while running BuildTools

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Ben de onu kullanarak indirmeyi denedim birçok kez, ama aynı sendeki hatayı sürekli verip verip durdu. Şuradan indirmeni öneririm:
o programla boşuna uğraşma, sıkıntısı ne belli değil.
İndireceğin dosyada "api" ya da "shaded" yazmamasına dikkat et.
hocam öncelikle ben craftbukkit ile başladığım için bu işlere pek bilmiyorum spigotu .. Api falan nedir niye koymuşlar oraya ve ben 1.8 mi 1.8.8 mi 1.8.3 ü mü indireceğim? yani üçüde ocağın 21inde eklenmiş o siteye 3ününde MB si farklı ben hangisinin daha iyi olduğuna nasıl karar vereceğim :'(

birde paperspigot olayı hocam o konu hakkıda.......

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
PaperSpigot'un avantajları dezavantajları nedir bilmiyorum. @Personinblack daha iyi bilir.
Versiyon kısmına gelirsek... Hangi sürümü kullanıyorsun?
ya ben 1.8.8 kullanıyorum da orda 1.8, 1.8.3 ve 1.8.8 jar var. Şimdi hepsinin boyutu birbirinden farklı olduğuna göre bir değişiklik var. Hangisi daha iyiyse onu indirip kurmayı düşünüyorum. Mantıken 1.8.8 jar daha iyiymiş gibi geliyor ama orda upload sırasında 3 jardan en aşağıdaki ve en düşük boyutlu olanı 1.8.8. Yani örneğin siz ne kullanıyorsunuz? veya 1.8.8 jarımı öneririsiniz?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben de onu kullanarak indirmeyi denedim birçok kez, ama aynı sendeki hatayı sürekli verip verip durdu. Şuradan indirmeni öneririm:
o programla boşuna uğraşma, sıkıntısı ne belli değil.
İndireceğin dosyada "api" ya da "shaded" yazmamasına dikkat et.
Verdiğin linkteki 1.8.8, geçen ay baktığımda güncel değildi. BuildTools'un hata vermesinin sebebi ya Windows ya da bilgisayarın dilidir. Linux üzerinden defalarca kez indirdim ve hiç hatayla karşılaşmadım. Bizzat kendi compile ettiğim
. Sitede (yives) yazan tarihe de bakmayın. O sadece dosyanın upload edildiği tarih. 1.8.8 varken neden diğer sürümlere bakıyorsunuz? 1.8 in diğer sürümleri mantıken zaten 1.8.8 den daha eski olduklarından daha iyi olamazlar.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu dosyasının güncel olup olmadığı nereden anlaşılıyor ki?

Bir de, arkadaşın merak ettiği bir şey daha var:
PaperSpigot olayını zaten yukarıda anlattım. Güncel olup olmadığını anlamak için BuildTools'dan çıkardığın dosya ile sunucuyu başlat ve "/ver" yaz. Sana kaç sürüm geride olduğunu söyleyecek, ardından malum siteden indirdiğin jar dosyasıyla aynı işlemi yap ve ikisini karşılaştır.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
PaperSpigot olayını zaten yukarıda anlattım. Güncel olup olmadığını anlamak için BuildTools'dan çıkardığın dosya ile sunucuyu başlat ve "/ver" yaz. Sana kaç sürüm geride olduğunu söyleyecek, ardından malum siteden indirdiğin jar dosyasıyla aynı işlemi yap ve ikisini karşılaştır.
hocam ozaman sizin verdiğiniz mediafire linkinden jarı kuşkusuz indirip kuruyorum..
ayrıca 1.8.8 dediğiniz gibi diğer altlarıda içinde barındırmasına ramen o alt sürümler nasıl oluyorda daha yüksek boyutta oluyorlar?

yalnız dosyanız zip olarak gözüküyor java ile açmaya kalkıncada diğer zipler bozuluyor ve bunu herhangi bir hostinge atsam çalıştırcağını sanmıyorum bunu zip yerine nasıl Jar haline çevirebilirim*

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hocam ozaman sizin verdiğiniz mediafire linkinden jarı kuşkusuz indirip kuruyorum..
ayrıca 1.8.8 dediğiniz gibi diğer altlarıda içinde barındırmasına ramen o alt sürümler nasıl oluyorda daha yüksek boyutta oluyorlar?

yalnız dosyanız zip olarak gözüküyor java ile açmaya kalkıncada diğer zipler bozuluyor ve bunu herhangi bir hostinge atsam çalıştırcağını sanmıyorum bunu zip yerine nasıl Jar haline çevirebilirim*
Dosya jar dosyası. Linke tıkladığında zaten direk ".jar" uzantısı olduğunu site sana söylüyor. Boyut olayına gelirsek, boyut yüksek olduğunda içerik daha iyidir gibi bir algıdaysan derhal bu algıdan kurtul. Boyutun daha küçük olmasının bir sürü sebebi olabilir. Kodun optimize edilerek kısaltılması, artık gereksiz olduğu düşünülen bölümlerin kaldırılması gibi.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Dosya jar dosyası. Linke tıkladığında zaten direk ".jar" uzantısı olduğunu site sana söylüyor. Boyut olayına gelirsek, boyut yüksek olduğunda içerik daha iyidir gibi bir algıdaysan derhal bu algıdan kurtul. Boyutun daha küçük olmasının bir sürü sebebi olabilir. Kodun optimize edilerek kısaltılması, artık gereksiz olduğu düşünülen bölümlerin kaldırılması gibi.
O boyut kavramı hakkında bilgi iyi oldu teşekkürler. Windowsta dosya server.jar.zip olarak gözüküyor.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
İndirirken bir şekilde düzenlemiş olmayasın adını? veya sisteminde bir sıkıntı olmasın? Az önce indirdim ve çalışıyor.
sistemimde sıkıntı olması muhtemel bilmiyorum ki bende ama onlineconverter sitesine atıp zip to jar yaptım jar olarak indirdim teşekkürler şuanda çalışıyor eula falan geldi..
buna paperspigotta kullandığım başlat batı kullanabilir miyim?

Kod:
@echo off
java -Xms512M -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -jar paperclip-1.8.8-fix.jar --nojline
pause

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sistemimde sıkıntı olması muhtemel bilmiyorum ki bende ama onlineconverter sitesine atıp zip to jar yaptım jar olarak indirdim teşekkürler şuanda çalışıyor eula falan geldi..
buna paperspigotta kullandığım başlat batı kullanabilir miyim?

Kod:
@echo off
java -Xms512M -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -jar paperclip-1.8.8-fix.jar --nojline
pause
Önerim:
Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -jar server.jar

"@Echo off" ve "pause" sana kalmış kullanabilirisn.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Önerim:
Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -jar server.jar

"@Echo off" ve "pause" sana kalmış kullanabilirisn.
bunlar ne işime yarar ve windows 7 de çakışma falan olur mu?

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Ne gibi bir çakışma? Bu verdiğim argümanlar, sunucuyu en iyi şekilde optimize etmek amaçlıdır.
alıntıdır.
Pekala her şey için çok teşekkürler. O paperspigottaki verdiği hata bunda vermiyor. Chest ekranından istediğimi yapabiliyorum. Zaten konsolda da en ufak sıkıntı yok.

Siz bana çok yardımcı oldunuz hocam. Keşke bende size herhangi bir konuda yardımcı olabilseydim...