Citizens

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 citizens pluginini indirdim fakat çalışmıyor.
/npc create veya /npc yazınca hiçbirşey çıkmıyor.tepkisiz yani.
Bana 1.8 citizens çalışan linkini atabilirmisiniz? Teşekkürler.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsolda yazan hatayi soylemezseniz nasil yardimci olalim ama.
[11:49:35 INFO]: [Citizens] Loading Citizens v2.0.21-SNAPSHOT (build 1469)
[11:49:43 INFO]: [Citizens] Enabling Citizens v2.0.21-SNAPSHOT (build 1469)
[11:49:43 ERROR]: [Citizens] v2.0.21-SNAPSHOT (build 1469) is not compatible with Minecraft v1_7_R4 - try upgrading or downgrading Citizens. Disabling.
[11:49:43 INFO]: [Citizens] Disabling Citizens v2.0.21-SNAPSHOT (build 1469)

Birde serveri başlatınca
[11:49:33 INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10
bu yazıyor ama benim kurduğum 1.8 ?

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit 1.8 indirdim şimdi

craftbukkit 1.8 indirdim şimdi server versionu 1.8 oldu ama group manager falan çalışmıyor

Spigot 1.8.8 indirmen gerekli. @Elfen 'ın söylediği uygulamayı kullanarak 1.8.8 sürümünü indir. Aynı şekilde Citizens'ıda @Elfen 'ın sana verdiği Jenkins adresinden edinmelisin. Craftbukkit kullanırsan birçok özellikten mahrum kalırsın ve piyasadaki pek çok plugini kullanamazsın.
Tamam hemen deniyorum

Spigot 1.8.8 indirmen gerekli. @Elfen 'ın söylediği uygulamayı kullanarak 1.8.8 sürümünü indir. Aynı şekilde Citizens'ıda @Elfen 'ın sana verdiği Jenkins adresinden edinmelisin. Craftbukkit kullanırsan birçok özellikten mahrum kalırsın ve piyasadaki pek çok plugini kullanamazsın.
Dostum 1.8.8 spigot indirdim.Ama ne groupmanager nede bir şey çalışıyor. /warp yazınca menü açılıyor fakat hiçbir yere gitmiyor :/
<ImThomas_>Sa böyle gözüküyor. Napıcam

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit 1.8 indirdim şimdi

craftbukkit 1.8 indirdim şimdi server versionu 1.8 oldu ama group manager falan çalışmıyor

Tamam hemen deniyorum

Dostum 1.8.8 spigot indirdim.Ama ne groupmanager nede bir şey çalışıyor. /warp yazınca menü açılıyor fakat hiçbir yere gitmiyor :/
<ImThomas_>Sa böyle gözüküyor. Napıcam
GroupManager artık güncellenmiyor ve sıkıntılı, onun yerine
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanmanı öneririm. Ha illede GroupManager kullanacağım ben, sıkıntı çekeceğim, laglarla uğraşacağım dersen de buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.