Hayır.Buradanmı indirdin ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
7 yazıyor.Spigot sürümün ne?
Eklentiyi verdiğim linkten indirip dene en güncel spigot sürümünede sahip olduğundan emin ol.Hayır.
7 yazıyor.
Çok cahilce olucak biliyorum en güncel spigot nerden indireceğimEklentiyi verdiğim linkten indirip dene en güncel spigot sürümünede sahip olduğundan emin ol.
Çok cahilce olucak biliyorum en güncel spigot nerden indireceğim![]()
İndirdim 1.8 seçtimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.programı indirip istediğin sürümü seçip indir.
[11:49:35 INFO]: [Citizens] Loading Citizens v2.0.21-SNAPSHOT (build 1469)Konsolda yazan hatayi soylemezseniz nasil yardimci olalim ama.
Spigot 1.8.8 indirmen gerekli. @Elfen 'ın söylediği uygulamayı kullanarak 1.8.8 sürümünü indir. Aynı şekilde Citizens'ıda @Elfen 'ın sana verdiği Jenkins adresinden edinmelisin. Craftbukkit kullanırsan birçok özellikten mahrum kalırsın ve piyasadaki pek çok plugini kullanamazsın.Craftbukkit 1.8 indirdim şimdi
Tamam hemen deniyorum
Dostum 1.8.8 spigot indirdim.Ama ne groupmanager nede bir şey çalışıyor. /warp yazınca menü açılıyor fakat hiçbir yere gitmiyor :/
GroupManager artık güncellenmiyor ve sıkıntılı, onun yerineCraftbukkit 1.8 indirdim şimdi
craftbukkit 1.8 indirdim şimdi server versionu 1.8 oldu ama group manager falan çalışmıyor
Tamam hemen deniyorum
Dostum 1.8.8 spigot indirdim.Ama ne groupmanager nede bir şey çalışıyor. /warp yazınca menü açılıyor fakat hiçbir yere gitmiyor :/
<ImThomas_>Sa böyle gözüküyor. Napıcam