• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Batihost Mu Rabisu Mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Batihost kadar igrenc bir firma gormedim. Millet sunucuma deathbotla saldiri yapiyor buda makinedeki butun sunuculari yani makineyide etkiliyor. En iyisi rabisudan al linux isletim sistemi bence mc sunuculari icin daha uygun. Sahsen ben bu zikkim oyuna yeniden baslasam ve sunucu kursam yabanci firmalardan alirdim.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabii Ki RABİSU!
Hem Ucuz. 4 GB ramli sunucu 40 lira (Ayrıca DDos koruması yüksek.)
Neden Rabisu ?: Sunucunda Bir Sorun Mu Çıktı ? Yada error mu var ? yada crash mı yedin teamspeak sunucularına gidip veya ticket açıp anında destek alırsın.ben en son batihostta sunucuma 4 kişi giriyor sunucum çökmeye başlıyor lag ve ping aşırı artıyor diye ticket açmıştım adamlar bana dalgamı geçiyorsunuz diye karşılık vermişti yahu şu ana kadar tüm hostingleri teker teker denedim isim vermiyeyim ama arasında en garanti verebileceğim bir tek rabisudur.

Hayır Sizden Alacağım.

Büyük Ihtimal Sizden Alıcam.
@Rabisu Port Için 5 TL Kesiyor.
@Rabisu Bungeecord Için 20 TL Kesiyor.
Ayrıca VDS sunucusu alıp bungeecordu kendinde kurabilirsin. zaten batihosttan vds sunucusu alsanda 40 lira rabisudan alsanda ama en çok hangisi ram veriyor ? rabisu.

Aa Özür dilerim batihostta 3 gb ram 45 liraymış kusura bakmayın

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Tabii Ki RABİSU!
Hem Ucuz. 4 GB ramli sunucu 40 lira (Ayrıca DDos koruması yüksek.)
Neden Rabisu ?: Sunucunda Bir Sorun Mu Çıktı ? Yada error mu var ? yada crash mı yedin teamspeak sunucularına gidip veya ticket açıp anında destek alırsın.ben en son batihostta sunucuma 4 kişi giriyor sunucum çökmeye başlıyor lag ve ping aşırı artıyor diye ticket açmıştım adamlar bana dalgamı geçiyorsunuz diye karşılık vermişti yahu şu ana kadar tüm hostingleri teker teker denedim isim vermiyeyim ama arasında en garanti verebileceğim bir tek rabisudur.

Ayrıca VDS sunucusu alıp bungeecordu kendinde kurabilirsin. zaten batihosttan vds sunucusu alsanda 40 lira rabisudan alsanda ama en çok hangisi ram veriyor ? rabisu.

Aa Özür dilerim batihostta 3 gb ram 45 liraymış kusura bakmayın

Neden dalga geçer gibi konuşuyorsun acaba. Sorununu detaylı anlatmassan tabi öyle derler.
Batihost zaten çok önceden de vardı ve fiyatları öyleydi. Rabisu ise sonradan çıktı ve fiyatlarını batihosttan daha ucuz yaparak tanındı.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden dalga geçer gibi konuşuyorsun acaba. Sorununu detaylı anlatmassan tabi öyle derler.
Batihost zaten çok önceden de vardı ve fiyatları öyleydi. Rabisu ise sonradan çıktı ve fiyatlarını batihosttan daha ucuz yaparak tanındı.
Eski Yeni Ne Farkeder Hocam Hangisi İşlev Görüyor ? Şöyle Düşünelim
A Sunucusu 2010 yılında kuruldu sunucusu çok kötü
B sunucusu 2011 yılında kuruldu sunucusu çok iyi diye B sunucusunu sen sonradan çıktın diyemi suçlayacağız ? kimseyede dalga geçer bir tavır kullanmadım.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Batihost fiyat - kalite oranında Rabisu'dan daha iyi kimse bunu inkar etmesin. Rabisu'nun 180 liralık dedicated sunucusunda "Xeon
3440" var ne yani şaka mı bu? Sadece 4.5k multi-thread benchmarkı olan bir işlemciden bahsediyoruz... Öte yandan Batihost "E3 - 1230-V3" işlemciyi 190 liraya veriyor. Her ikiside başka firmalarla karşılaştırıldıklarında vasatlar orası ayrı.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Batihost fiyat - kalite oranında Rabisu'dan daha iyi kimse bunu inkar etmesin. Rabisu'nun 180 liralık dedicated sunucusunda "Xeon
3440" var ne yani şaka mı bu? Sadece 4.5k multi-thread benchmarkı olan bir işlemciden bahsediyoruz... Öte yandan Batihost "E3 - 1230-V3" işlemciyi 190 liraya veriyor. Her ikiside başka firmalarla karşılaştırıldıklarında vasatlar orası ayrı.
Hocam batıhost kiralık sunucu satıyor :) ha sen mc server açıcaksın rabisu'dan dedicate alıcaksın 3440 işlemcili alıp minecraft kurmıyacaksın herhalde :) Rabisu 'da mc makineleri x5670 tr lokasyon var ha almanya lokasyon istersen "E3 - 1270 - V3 " de veriyorlar :) bilgin olsun ...

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam batıhost kiralık sunucu satıyor :) ha sen mc server açıcaksın rabisu'dan dedicate alıcaksın 3440 işlemcili alıp minecraft kurmıyacaksın herhalde :) Rabisu 'da mc makineleri x5670 tr lokasyon var ha almanya lokasyon istersen "E3 - 1270 - V3 " de veriyorlar :) bilgin olsun ...
Sitede göremedim nerede olduğunu söyler misin? ("E3 - 1270 - V3")

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dedicate olanlarını kastediyorsan ticket açıcaksın ben sana minecraft için bahsediyorum ...
Ben orada dedicatedları karşılaştırdım mesajımı düzgün oku o halde. Sitedeki fiyatlara göre yorum yaptım. Ticket attığımda da Batihost'taki gibi uygun bir fiyata bulabileceğimi sanmıyorum.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben orada dedicatedları karşılaştırdım mesajımı düzgün oku o halde. Sitedeki fiyatlara göre yorum yaptım. Ticket attığımda da Batihost'taki gibi uygun bir fiyata bulabileceğimi sanmıyorum.
Ben mesajını düzgün okuyom sen anlatamıyorsun , tm bulabiliyorsan sorun yok iyi günler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...