Dünyalar arası geçiş yaptıktan sonra prefixler gidiyor

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar

Benim 1.7.2 faction serverim var mv corede bir dünyadan başka bir dünyaya geçince prefixler sıfırlanıyor Kurucu iken [Default] oluyor.Bir kaç dünya olduğu için hepsinde yetkilileri ayarlamak zor oluyor lütfen bir çare bulun

Bir sorunum daha var

Bu sorunda ise pvp yi açıyorum ama zombi başka bir player vs. bana vuramuyor godmodede açık değil açık gözüküyor ama açık değil lütfen bir çare bulun en çok 1. sorunu bulmak istiyorum lütfen

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun bulunduğu grubun yetkisini tümdünyalarda vermen gerekiyor. Dosyalardan yada komuttan ayarlıyabilirsin.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
D) Farklı dünyalarda yekti vermek (Örnek arsalarda fly)
1-) Farklı dünyalarda yetki vermek için öncelikle sunucunuzu durdurun.
2-) FTP'ye giriş yapın plugins > groupmanager > worldsün içine girin.
3-) Hangi dünyaya ayrı yetki ayarlamak istiyorsanız onun adında bir dosya oluşturun ve groupmanager > worldsün içine atın.
4-) Worldsdeki diğer dünyaların içinden users.yml ve groups.yml'yi kopyalayıp yeni oluşturduğunuz dosyanın içine atın.
5-) Yetkileri ayarlayıp sunucunuzu başlatın.

E) Başlangıç grubu

Oyuncular sunucunuza ilk katıldığında hangi grupta başlamasını istiyorsanız group.yml'ye giriş yapıp default kısmını true yapın.
Alıntıdır....

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hacı ya türkçe bi videosunu atarmısın zpermissionsun hiç bulamadımda eğer yoksa sen biraz anlatırmısın kısaca komutları vs.
Türkçe bir videosunu bulamazsın. Komutları sana tek tek anlatamam istersen taba basarak tüm komutlarını görebilirsin pluginin. ("/perm [tab]" yaparsan ne demek istediğimi anlayacaksın) Örnek olarak bir grup oluşturmak istersen "/perm group deneme create" yazabilirsin. Veya bir oyuncunun grubunu değiştirmek istersen "/perm player Personinblack setgroup deneme" yazabilirsin. Bir oyuncu birden fazla gruba katılabilir. Eğer rütbe tarzı bir sistemin varsa config dosyasından "track" olayını ayarlayıp "/promote Personinblack" şeklinde oyuncuyu bulunduğu trackin bir üst grubuna alabilirsin. Prefix, suffix belirlemek; grubun ağırlık (weight) ını ayarlamak gibi şeyleride dediğim gibi taba basarak ve komutları inceleyerek öğrenebilirsin.

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkçe bir videosunu bulamazsın. Komutları sana tek tek anlatamam istersen taba basarak tüm komutlarını görebilirsin pluginin. ("/perm [tab]" yaparsan ne demek istediğimi anlayacaksın) Örnek olarak bir grup oluşturmak istersen "/perm group deneme create" yazabilirsin. Veya bir oyuncunun grubunu değiştirmek istersen "/perm player Personinblack setgroup deneme" yazabilirsin. Bir oyuncu birden fazla gruba katılabilir. Eğer rütbe tarzı bir sistemin varsa config dosyasından "track" olayını ayarlayıp "/promote Personinblack" şeklinde oyuncuyu bulunduğu trackin bir üst grubuna alabilirsin. Prefix, suffix belirlemek; grubun ağırlık (weight) ını ayarlamak gibi şeyleride dediğim gibi taba basarak ve komutları inceleyerek öğrenebilirsin.

Tamam sağolasın deniyeceğim :)

Ya bir sorun daha çıktı serveri bazen kapatıyorum kapatırkan save alıyorum sonra açtığımda bazı yapıların yarısı falan yok oluyor arsalarda falan heryerde öyle

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tamam sağolasın deniyeceğim :)

Ya bir sorun daha çıktı serveri bazen kapatıyorum kapatırkan save alıyorum sonra açtığımda bazı yapıların yarısı falan yok oluyor arsalarda falan heryerde öyle
Sunucun güncel değil bu tarz olaylarla karşılaşman normal. En azından Spigot 1.8.8'e güncelle ki bu tarz şeylerle uğraşmak zorunda kalma. Sorunun başka bir nedenide olabilir elbette fakat bir fikrim yok.

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler tamam sorun yok ta mesela bi mod da kick yetkisi var admindede var admini kickleyebiliyor mod admini kicklemesini nasıl engelleyeceğim ? modun yetkisini almadan kendinden yüksek rütbesi olanları kicklemeyi engellemekten bahsediyorum

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar

Benim 1.7.2 faction serverim var mv corede bir dünyadan başka bir dünyaya geçince prefixler sıfırlanıyor Kurucu iken [Default] oluyor.Bir kaç dünya olduğu için hepsinde yetkilileri ayarlamak zor oluyor lütfen bir çare bulun

Bir sorunum daha var

Bu sorunda ise pvp yi açıyorum ama zombi başka bir player vs. bana vuramuyor godmodede açık değil açık gözüküyor ama açık değil lütfen bir çare bulun en çok 1. sorunu bulmak istiyorum lütfen
Kardeşim 1.8 geç bence 1.7.2 eskilerde kaldı söyleyeyim