Forummc konu actım konumu kabul etmediler

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu actim faction sunucusu olarak 2 gun bekledik kabul edilmedi ve kaldirildi bi yanlisimizda olmadi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ismini ve ip'sini silip açtığın konuyu buraya atabilir misin ?

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu ismini ve ip'sini silip açtığın konuyu buraya atabilir misin ?
onu bile kaldirmislar

Konun "Sunucu Tanıtım Kategorisi Kuralları" 'na uygun olmalıdır. Aksi taktirde konun onaylanmaz. Veya yoğunluk oluşmuştur bu nedenle konun halen gözükmüyor olabilir.

Kuralları okuyup, tekrar açmayı deneyebilirsin...
Ilk 2 gun gozukuyordu sonra birden konu kayboldu bildirimde gelmedi

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@gokay2216 Öncelikle konunun Sadece bir tasarımı olmaması lazım.
@AVALANCHE Arkadaşımızın dediği gibi Sunucu Tanıtımı Kategorisi Kurallarına aykırı ise konun silinmiştir.Ve ya Kurallara aykırı olduğu içinde silinebilir.Sunucu tanıtımını kendi profil sayfanda gokay2216 adlı kullanıcı tarafından yollanan tüm konuları görüntüleden konunu aramaya başla.Konun ortada gözükmez veya bildirim gelmez ise,forum destek kısmından yetkililer ile danış.Elvette konun açığa çıkırılacak ya da çıkar hatan.

@gokay2216 Öncelikle konunun Sade bir tasarımı olmaması lazım.
@AVALANCHE Arkadaşımızın dediği gibi Sunucu Tanıtımı Kategorisi Kurallarına aykırı ise konun silinmiştir.Ve ya Kurallara aykırı olduğu içinde silinebilir.Sunucu tanıtımını kendi profil sayfanda gokay2216 adlı kullanıcı tarafından yollanan tüm konuları görüntüleden konunu aramaya başla.Konun ortada gözükmez veya bildirim gelmez ise,forum destek kısmından yetkililer ile danış.Elvette konun açığa çıkırılacak ya da çıkar hatan.