Konun "Sunucu Tanıtım Kategorisi Kuralları" 'na uygun olmalıdır. Aksi taktirde konun onaylanmaz. Veya yoğunluk oluşmuştur bu nedenle konun halen gözükmüyor olabilir.Konu actim faction sunucusu olarak 2 gun bekledik kabul edilmedi ve kaldirildi bi yanlisimizda olmadi
onu bile kaldirmislarSunucu ismini ve ip'sini silip açtığın konuyu buraya atabilir misin ?
Ilk 2 gun gozukuyordu sonra birden konu kayboldu bildirimde gelmediKonun "Sunucu Tanıtım Kategorisi Kuralları" 'na uygun olmalıdır. Aksi taktirde konun onaylanmaz. Veya yoğunluk oluşmuştur bu nedenle konun halen gözükmüyor olabilir.
Kuralları okuyup, tekrar açmayı deneyebilirsin...
@gokay2216 Öncelikle konunun Sade bir tasarımı olmaması lazım.
@AVALANCHE Arkadaşımızın dediği gibi Sunucu Tanıtımı Kategorisi Kurallarına aykırı ise konun silinmiştir.Ve ya Kurallara aykırı olduğu içinde silinebilir.Sunucu tanıtımını kendi profil sayfanda gokay2216 adlı kullanıcı tarafından yollanan tüm konuları görüntüleden konunu aramaya başla.Konun ortada gözükmez veya bildirim gelmez ise,forum destek kısmından yetkililer ile danış.Elvette konun açığa çıkırılacak ya da çıkar hatan.