#' Blaze Network '# / Yakında Açılıyor! / Yeni Özellikler / Jet Hızında Oyun Keyfi!

Sunucumuzu nasıl buldunuz?

• Muhteşem!

Kullanılan: 14 41.2%
  • Harika!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güzel!

Kullanılan: 7 20.6%
  • Orta!

Kullanılan: 5 14.7%
  • Kötü!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Berbat!

Kullanılan: 8 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    34

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Farklı bir sunucu, başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca konu tasarımı müthiş olmuş :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Farklı bir sunucu, başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca konu tasarımı müthiş olmuş :)
Teşekkür ederim. Ayrıca yeni tasarladığım konu tasarımım daha müthiş olacak :)

Bazı kişiler konumu çaldığı için görselleri baştan tasarladım. Konuya tekrar bakarak gözlerinizi tekrar şenlendirebilir, gözünüzün içinde bol tatlı bulunan partinizi başlatabilirsiniz :)

Sitemizde bazı sıkıntılardan dolayı baştan yaptırıyoruz. İnanın bu sefer ki yine daha güzel olacak :)

Güncel ++

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu güncel ++

[ ------------------------------------------------------------- ]
[ BLAZE NETWORK ]
[ ]
[ Site tasarımı baştan yapıldı. ]
[ Eklememizi istediğiniz her şeyi belirtebilirsiniz! ]
[ ------------------------------------------------------------- ]

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SORU:

Eroin ve Esrar tarımının tamamen değiştirilmesini ister misiniz?

Değiştirilir ise:

• Eroin ve Esrar ekebileceksiniz, daha ayrıntılı bir Eroin ve Esrar sistemi olacak.
Değiştirilmez ise:

• Sadece ekilmiş Eroin ve Esrar biçeceksiniz ve satacaksınız. 20 saniye sonra tekrar otomatik ekilecek.

ilhan2223

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SORU:

Eroin ve Esrar tarımının tamamen değiştirilmesini ister misiniz?

Değiştirilir ise:

• Eroin ve Esrar ekebileceksiniz, daha ayrıntılı bir Eroin ve Esrar sistemi olacak.
Değiştirilmez ise:

• Sadece ekilmiş Eroin ve Esrar biçeceksiniz ve satacaksınız. 20 saniye sonra tekrar otomatik ekilecek.
Bence değiştirin güzel olur

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, sunucumuzda bazı problemler vardı ve bir 10 gün gibi sunucuyla bu nedenle uğraşamadık. Bu nedenle açılış tarihi uzaklara gidiyor. Ama emin olun çok iyi geleceğiz!

Konu Güncel +|+

DUYURU : Bir kaç sorundan dolayı yapıma ara verildi.

Dipnot : Hem bu hem de diğer bir forumda konu tasarımım çalınıyor. Bu tasarımları ben yapıyorum. Eğer bana yapar mısın diyorsan herkese yardım ederim amma velaki size bir müşteri gibi değil sadece bir kaç tane yardım tasarım yapabilirim. Bu iyi niyetimi suistimal etmemenizi rica ediyorum.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
diger sunuculardan ayıran tek özellik konu tasarımı ve buildler başarılar.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biz de bilsek harika olacak. Çok iş var daha yapılacak. Forum ile Sunucu hele ki kurs ve okul da olunca 1 bilemediniz 2 saat uğraşabiliyorum. Ortağımın da kafası zaten ayrı yerlerde. Biraz uzun sürecek açıkça konuşmak gerekirse.

Dipnot : Sunucu işleri ile ben uğraşıyorum. Ortağım eklentiler ile ilgileniyor.