admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu daha yapım aşamasında. Şubat ayının başı ila ortalarına doğru açacağız.Tek kelime ile muhteşem bir sunucuya benziyor! fakat neden kapalı?
Sunucu daha yapım aşamasında. Şubat ayının başı ila ortalarına doğru açacağız.Tek kelime ile muhteşem bir sunucuya benziyor! fakat neden kapalı?
Sunucuda eksik gördüğün şeyler varsa söyleyebilirsin. 5 GB Ram şu an gayet yetiyor ve artıyor. İki yetkilide çok çalışıyor inan. Az çene, çok iş1.kotu deil guzel 5gb ram az 2.Yetkili Az
Yetkili alımı yapılmalı yoksa 2 kişi yetişemeyeceğini düşünüyorum. Haritalar fazla iyi, eğer kopya değilse maşallah. Konu düzenine fazla önem verilmiş. Başarılı bir sunucuya benziyor. 5 GB ram yetersiz kalabilir. Sunucu büyütülerek Türkiye'de bulunmayan serverlar getirilebilir. Başarılar..
Teşekkür ediyoruz. Yetkili alımlarını sunucu açık iken yapacağız. 5 GB Ram açıkçası büyülü bir şekilde 0 lag'a sebebiyet veriyor. Şu ana kadar hiç kasma yaşamadım. İlerde yeni minigames tarzı şeyler yapmayı düşünüyoruz...
5 GB ram şuanda kasmaması çok normal zaten.. Bildiğim kadarıyla 2 kişi sunucuya uğraşıyorsunuz. 2 kişi ile sunucu kasma yapmaz. Sunucuya 20 kişi girse aynı anda konuşup aynı anda komut yazıp bir şeyler yaptığını düşünürsek tüm sunucuyu yıkabilir ki güzel bir sunucuya benziyor. 50-100 düşünürsek, sunucu direk batar diyebilirim. Önleminizi şimdiden almanız dileğiyle..
Yanlıs anlama sadece ben az gordum Oyuncular girince kaldırmyabilri belkiSunucuda eksik gördüğün şeyler varsa söyleyebilirsin. 5 GB Ram şu an gayet yetiyor ve artıyor. İki yetkilide çok çalışıyor inan. Az çene, çok iş![]()
Uyuşturucuyu beğenip alkolu beğenmedin demekTebrikler Guzel Server Ama Alkolu Pek BEGENMEDİM
Ekli dosyayı görüntüle 42822
Reklam yapmak için neden fotoğrafını koyuyorsun küçük maymun? İmzam bu diyorsan dosya eklersen karışmam ama benim konumda reklam yaparsan kötü şeyler yaşarsın. Eğer bunu tekrarlarsan vah diyelim halineTebrikler Guzel Server Ama Alkolu Pek BEGENMEDİM
Ekli dosyayı görüntüle 42822
Reklam yapmak için neden fotoğrafını koyuyorsun küçük maymun? İmzam bu diyorsan dosya eklersen karışmam ama benim konumda reklam yaparsan kötü şeyler yaşarsın. Eğer bunu tekrarlarsan vah diyelim halineKonumdan defol küçük kirpi! :tehdit:
![]()
![]()
Tehdit etmene ne gerek var? Rapor Et tuşu boş yere mi yapıldı??
Lütfen biraz düzgün konuşun yoksa bu sunucunuzu etkileyebilir.