Renacr
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Onlar yapılıhmm versiyondan kaynakli olabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdaki ayarlari uygulamayi dene
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Onlar yapılıhmm versiyondan kaynakli olabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdaki ayarlari uygulamayi dene
Dediğim gibi sunucu 100 kişi falan olduğunda alırım timings raporunu bende aynısını demiştim sizeTimings raporunda bir sorun yok. TPS sabit 20 ve loss 0.
Bu durum lag yapar mı ? veya asadmin purge yazarsak geçer mi bu durum ?Hata tespit alanını daralttığımıza göre,sorunun SkyBlock dünyasındaki TileEntities'den olduğunu biliyoruz.
TileEntities yani Aktif Bloklar grubu,yani şu arkadaşlar;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hocam Şuanda Lag Yok Biraz sonra kişiler girsin 17:00 18:00 saatleri arasında atıcamsen once bize lag zamanini iceren bi rapor ver ona gore duzgun bi cevap verelim
Hocam Dünden Beri Düşünüyorumda Ben Kendim spigot.yml yi optimize ettiğim zaman hunilerden mesela 3 er 3 er gidiyordu fakat hunide 64 tane varsa 64 ünü 1 saniyede (Huninin Geçiş Hızını) arttırtmıştım ve dediğim gibi lag çok fazla kişi olduğu zaman giriyordu... belki sunucuyu zorlayan mesele bu olabilir diye düşünüyorum şimdi eski haline getirdim tps düşerse timings çekip bildireceğim.sıkıntı yok en az lag girmeden 10 dk once ve 10 dk sonrasina kadar timings in acik olduguna emin ol yeter.
Sıkıntı tile entitylerde. Redstone sistemlerini kontrol etmelisin. Birisi ya da birileri kasıtlı olarak bunu yapıyor olabilir. Spawnerlarda sebep olabilir aynı şekilde.Hocam Dünden Beri Düşünüyorumda Ben Kendim spigot.yml yi optimize ettiğim zaman hunilerden mesela 3 er 3 er gidiyordu fakat hunide 64 tane varsa 64 ünü 1 saniyede (Huninin Geçiş Hızını) arttırtmıştım ve dediğim gibi lag çok fazla kişi olduğu zaman giriyordu... belki sunucuyu zorlayan mesele bu olabilir diye düşünüyorum şimdi eski haline getirdim tps düşerse timings çekip bildireceğim.
LAG DÜZELDİ. HUNİ'lerden kaynaklanan bir durumdu spigot.yml yi optizime edin.
Tekrar Kontrol Edermisiniz Gine Tps Düşüşü yaşadım fakat fazla değil
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.