{SK} VIPTIMER - v0.1 - Yeniden kodlandı,sorunsuz! - Geliştirilmiyor

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar.
Bu linkte var olan skriptimde sorunlar çıktığı için güncellemiyordum,hesabım ban yediği için ölü olarak kaldı.
Skriptin konudaki versiyonu sorunsuzdur.
Artık geliştirmiyorum skripti,sorunlar canımı sıkıyor.
zPermissions kullanın bunun yerine,çok daha iyi iş çıkarır.

BreakthroughSK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Etiketler:​
@Blueyescat @LifeMCServer @Personinblack @Yigit1202 @FuryRS @StableDeveloper @Elfen @Atomy @LhWx @Axel102 @SweetNetwork @ElitIceNW @Bartuzen @ruddeTR

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben zPermissions kullanıyorum beni neden etiketledin anlamadım Skript'ede karşıyım zaten -.- (perm player personinblack addgroup vip 1month)

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolay bir skript bence, daha zorlarını yapablirsin zaten bundanda daha önce paylaşıldı diye biliyorum :)

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullanışlı, eline sağlık :)

Tasarlanma zorluğu bana göre çokta önemli değil; bence önemli olan işlevidir.
Benim demek istediğim bu daha önceden de yapılmış olan bir türk skript, bunun yerine yapan kişi düşünceleriyle daha yararlı işler yapabilir.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Benim demek istediğim bu daha önceden de yapılmış olan bir türk skript, bunun yerine yapan kişi düşünceleriyle daha yararlı işler yapabilir.
Daha önceden yapılmışsa bilmiyorum, kolay ya da zor sıfatını eklemeni yanlış karşıladım sadece...

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu forumda sadece @xEndlessV2 yani benim yaptığım skripti gördüm,bunu yani.
Daha önceden kimsenin yaptığını sanmıyorum çünkü herkesin konusunu açtığı bir olaydı.
Kolay olması önemli değil,bayağı bir kişinin istediği bir skript.

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu forumda sadece @xEndlessV2 yani benim yaptığım skripti gördüm,bunu yani.
Daha önceden kimsenin yaptığını sanmıyorum çünkü herkesin konusunu açtığı bir olaydı.
Kolay olması önemli değil,bayağı bir kişinin istediği bir skript.
Fakat bu skriptin aynısı herşeyi aynı bir skript elimde üstelik 3-4 aydır'da elimde bende bir forum adresinden almıştım tam olarak hatırlamıyorum, burda tartışma yaratmak istemiyorum ama dediğim gibi :)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakat bu skriptin aynısı herşeyi aynı bir skript elimde üstelik 3-4 aydır'da elimde bende bir forum adresinden almıştım tam olarak hatırlamıyorum, burda tartışma yaratmak istemiyorum ama dediğim gibi :)
Bak zaten "bu forumda" demişim,sorun yok.
Ben başka forumlarda takılmıyorum,yaptığım ve burada paylaştığım çoğu skripti görüyorum o "başka" forumlarda.

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak zaten "bu forumda" demişim,sorun yok.
Ben başka forumlarda takılmıyorum,yaptığım ve burada paylaştığım çoğu skripti görüyorum o "başka" forumlarda.
anladım hocam dediğim gibi tartışma yaratmak değildi benim amacım sadece bu skripti başka forumda gördümü söyledim okadar, iyi forumlar...

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Skript başarılı olmuş tebrikler. Kullanımı denemedim fakat kolay ayarlanabilir kodlanmış. Bilgi de güzel ayarlanmış tebrikler.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript başarılı olmuş tebrikler. Kullanımı denemedim fakat kolay ayarlanabilir kodlanmış. Bilgi de güzel ayarlanmış tebrikler.
Kullanım hakkında herşeyi anlatıyor zaten,0.2 versionunda süre detayları ile ilgili değişiklikler olucak.
Kullanım gayet kolay ve anlaşılabilir yani.
Teşekkürler yorumun için.

0.2 kodlanıyor.

Klasik bir süre sorunu ile karşılaştım.
Bu sorunu çözemiyorum,skripti geliştirmeyi bırakıyorum bu yüzden.

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an bir sorun mu var? Skript iyi işime geldi. şu an süre ile bir ilgili bir sorun varmı?