Biraz Soluklanmam Gerek...

Görüşmek üzere!

• Görüşürüz... :)

Kullanılan: 2 50.0%
  • Görüşürüz... :(

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar,

Foruma bir kaç ay önce katıldım fakat mesaj sayımın çok yüksek olduğuna aldanmayın. Emektar sayılmam.

Lütfen okumanızı rica ediyorum, bir kez olsun üşenmeden hissettiklerimi duymanızı istiyorum. Birazcık...

Geçen senelere göre notlarım düşmeye başladı ve ailem her aile gibi bilgisayar yasakları ve benzeri şeyler getirdi. Açıkçası onlara hak veriyorum. Benim iyiliğim için bunu yapıyorlar. Belki büyüdüğümde doktor olmamı istiyorlar veya daha büyüğü adam olmamı istiyorlar. Bir işim olsun, kimseye muhtaç olmayayım istiyorlar. Haklılar. Onlara kulak veriyorum. Forumda bir kaç ay kalsam da çok güzel vakit geçirdim. Yanılmıyor isem 5 veya 6'ncı ayımı dolduracağım umuyorum fakat ben burada olmayacağım.

Sınavlarım yaklaşıyor ve daha fazlası... Geleceğim için biraz soluklanmam gerek. Bırak o zamanları o zaman ki halim düşünsün dersem ve vurdum duymaz tavırlar ile yoluma bakmadan sadece asfalta bakarsam sonunda bir direğe çarpacağı mı biliyorum. Eminim... Bu nedenle biraz yalnızca biraz soluklanmam, yolun kenarında oturup derslerime çalışmam gerekiyor. Bu nedenden dolayı yazarlığı ve forumu bir süreliğine ara veriyorum. Temelli gidiş değil bu. Biraz forum biraz ulaşılabilir. Yine de gireceğim foruma fakat asla bu zaman ki gibi olmayacak. Belki yeni insanlar gelecek ve onlarla belki tanışamayacağım. Fakat şundan eminim ki şu zamana kadar güzel dostluklar edindim. Ancak kırdıklarım olabilir, sivri konuştuklarım, çok tepki verdiklerim veya tartışmada bozuştuklarım, küstüklerim olabilir. Bunun için onlardan af diliyorum. O zaman neler düşündüğümü bilemiyorum fakat insan biraz düşündüğüne hatalarının farkına varıyor.

Biraz duygusal, biraz hüzünlü bir gidiş olabilir. "Ne abartıyorsun? Yalnızca ders çalışacaksın." diyebilirsiniz fakat en güzel yerine yarım bırakmak biraz hüzünlü. Ancak bir yanda da geleceğim için uğraşmam gereken bir yer var.

Şimdilik size elveda diyorum. Umarım en kısa zamanda tekrar birlikte olabiliriz ve yine güzel anlara şahit oluruz. Şimdilik çok ağır olmasa da bir kaç gün ağır bir şekilde ders çalışmaya başlamam gerek. İstesem de çok giremem malum ki anne terliği bir füze misali ve bilgisayar yasakları...

Hoşçakalın diyorum. Afiyette olun. Görüşmek üzere... :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
okumaya üşendim, benim ailem bana hiçbi zaman yasak koymadı saldılar ne yapıyosan yap misali ygs sınavı kaldım günde 16 saat bilgisayarda vakit geçiriyodum (hala aynı :D) bu yüzden kaldık kendimi sınırlamayı hiç beceremiyodum strateji kurmaya çok aşırı felaket fazla bi merakim var ve bunu strateji oyunlarında buluyorum lolde esoda yugiohda çeşitli oyunlarda battlegroundslara katılarak takımlar kurarak liderlik yapmak aşırı hoşuma gidiyor ve çocukluktan gelen int kafelerden kazandığım o beraber oyun oynama zevki bi türlü sönmedi ve bende herşeyi boşvererek oyun oynadım hala pişman değilim ve halada oynuyorum fakat bu sefer ygs çalıştım max 260 falan alırım ama :D. Kısaca hala saatlerce oyun oynuyorum ama daha az boşveriyorum okulu kendimi falan :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Seni tanımıyorum ama kalbinin sesini dinlediğini görüyorum ve bu da doğru bir karar.
Kendine iyi bak.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
okumaya üşendim, benim ailem bana hiçbi zaman yasak koymadı saldılar ne yapıyosan yap misali ygs sınavı kaldım günde 16 saat bilgisayarda vakit geçiriyodum (hala aynı :D) bu yüzden kaldık kendimi sınırlamayı hiç beceremiyodum strateji kurmaya çok aşırı felaket fazla bi merakim var ve bunu strateji oyunlarında buluyorum lolde esoda yugiohda çeşitli oyunlarda battlegroundslara katılarak takımlar kurarak liderlik yapmak aşırı hoşuma gidiyor ve çocukluktan gelen int kafelerden kazandığım o beraber oyun oynama zevki bi türlü sönmedi ve bende herşeyi boşvererek oyun oynadım hala pişman değilim ve halada oynuyorum fakat bu sefer ygs çalıştım max 260 falan alırım ama :D. Kısaca hala saatlerce oyun oynuyorum ama daha az boşveriyorum okulu kendimi falan :D
İlerde çok pişman olacaksın. Geleceğini şimdiden düşünmeye başlamalısın. Bir kız senden hoşlanır ve sana yakınlaşmak ister fakat utangaçlıktan onu kendinden uzaklaştırırsın. Biraz düzgün kafa ile düşündüğün zaman pişman olabilirsin. Bunun gibi düşüneceksin ilerde. Bu sadece basit bir örnekti. Ailen her zaman yanında olmayacak. Kendi evin olacak, çocukların veya torunların. Su faturalarını sen ödeyeceksin, elektrik faturalarını sen ödeyeceksin. Ailen ödemeyecek, hatta ödeyemeyecek...

Seni tanımıyorum ama kalbinin sesini dinlediğini görüyorum ve bu da doğru bir karar.
Kendine iyi bak.
Teşekkür ediyorum. Sende kendine iyi bak, afiyette kal... :)

• Beğen
Reactions: DIO

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlerde çok pişman olacaksın. Geleceğini şimdiden düşünmeye başlamalısın. Bir kız senden hoşlanır ve sana yakınlaşmak ister fakat utangaçlıktan onu kendinden uzaklaştırırsın. Biraz düzgün kafa ile düşündüğün zaman pişman olabilirsin. Bunun gibi düşüneceksin ilerde. Bu sadece basit bir örnekti. Ailen her zaman yanında olmayacak. Kendi evin olacak, çocukların veya torunların. Su faturalarını sen ödeyeceksin, elektrik faturalarını sen ödeyeceksin. Ailen ödemeyecek, hatta ödeyemeyecek...

Teşekkür ediyorum. Sende kendine iyi bak, afiyette kal... :)
Çok gereksiz düşünceler herkes farklıdır qmq ben bişeyi istersem yaparım pişman olsam olurdum şimdiye kadar. Hayatımı oku/çalış/öl döngüsüne sokmayı pek istemiyorum doğrusu

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Sen iyisin. Bana şuanda yasak, benim kişisel bilgisayarıma şifre koyan bir ailem var... Çıldırıyorum var ya. Forumda ciddiyet sahibi olsam da gerçek hayatımda o kadar çok agresifim ki...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen iyisin. Bana şuanda yasak, benim kişisel bilgisayarıma şifre koyan bir ailem var... Çıldırıyorum var ya. Forumda ciddiyet sahibi olsam da gerçek hayatımda o kadar çok agresifim ki...
Ben eskiden çok agresiftim hergün müdürün odasında geçiyodu günüm :D. Adam artık alıştı ders bitene kadar pcde oyun oynatıyordu çay falan söylüyodu :D. Disiplin cezamda var vallaha şu ceza ve vücudumdaki yaralarla övünüyorum ne salağım :D

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden çok agresiftim hergün müdürün odasında geçiyodu günüm :D. Adam artık alıştı ders bitene kadar pcde oyun oynatıyordu çay falan söylüyodu :D. Disiplin cezamda var vallaha şu ceza ve vücudumdaki yaralarla övünüyorum ne salağım :D
Hayatını o döngüye sokmak istemesen de burası Türkiye. Burada ezberle ve yap mantığı var. Okullarda her şeyi ezberleyip hocalara yalakalar değil yaratıcı olanlar başarılı olacak iken Türkiye bu durumu öyle bir şeye çevirdi ki artık ben bile anlayamıyorum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayatını o döngüye sokmak istemesen de burası Türkiye. Burada ezberle ve yap mantığı var. Okullarda her şeyi ezberleyip hocalara yalakalar değil yaratıcı olanlar başarılı olacak iken Türkiye bu durumu öyle bir şeye çevirdi ki artık ben bile anlayamıyorum.
bence düşündüğün kadar beter değil bak ben istediğimi yaparak bu yaşıma kadar geldim ygs 1 kez kaldım ve 2.kere giricem bu sefer biraz çalışmıyaı düşünüyorum ve öğreniceklerim benim işime yarıcak açıkcası. Yazılım bölümü okicam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
geometri zaten çok önemli. Coğrafya terrain yaparken işime yaricak sonuçta benim hedefim bir mmorpg tasarlamak. Biyoloji ve kimyada hertürlü işime yaricak. Medieval ve steampunk zamanlarınıda seviyorum tarihte işime yaricak her şey işime yariyo kısaca benim :D. Bir hedef uğruna öğrendiğimi düşündüğüm için açıkcası pek karamsal gelmiyor. Eskiden çok boş geliyodu ders çalışmak

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
bence düşündüğün kadar beter değil bak ben istediğimi yaparak bu yaşıma kadar geldim ygs 1 kez kaldım ve 2.kere giricem bu sefer biraz çalışmıyaı düşünüyorum ve öğreniceklerim benim işime yarıcak açıkcası. Yazılım bölümü okicam matematik geometri zaten çok önemli. Coğrafya terrain yaparken işime yaricak sonuçta benim hedefim bir mmorpg tasarlamak. Biyoloji ve kimyada hertürlü işime yaricak. Medieval ve steampunk zamanlarınıda seviyorum tarihte işime yaricak her şey işime yariyo kısaca benim :D. Bir hedef uğruna öğrendiğimi düşündüğüm için açıkcası pek karamsal gelmiyor. Eskiden çok boş geliyodu ders çalışmak
Hadi şu son 2 günde beraber çalışıp hazırlanalım belki geçeriz :D

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Çok gereksiz düşünceler herkes farklıdır qmq ben bişeyi istersem yaparım pişman olsam olurdum şimdiye kadar. Hayatımı oku/çalış/öl döngüsüne sokmayı pek istemiyorum doğrusu
Aynı benim gibi çok rahatsın ama iyi ki senin kadar değilim. Oku-Çalış-Öl döngüsünü istemiyorum demişsin ama şu an çok boş işler yaptığının farkında değilsin. Gün boyu aynı şeyleri yapıyorsan bu Oku-Çalış-Öl döngüsünden daha kötü. Daha demin bir konuya rastlamıştım bir arkadaş ölünce tarihte toz olup gitmek yerine tanınmak istiyordu ölse bile yani o Oku-Çalış-Öl döngüsünü Oku-Çalış-Tanın-Öl olması onun için daha iyi. Ayrıca unutma ki seni sonsuza kadar besleyecek kimse olmayacak bir gün gelecek kendi başının çaresine bakacaksın bilgisayarda oyun oynayarak her şeyi elde edemezsin.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aynı benim gibi çok rahatsın ama iyi ki senin kadar değilim. Oku-Çalış-Öl döngüsünü istemiyorum demişsin ama şu an çok boş işler yaptığının farkında değilsin. Gün boyu aynı şeyleri yapıyorsan bu Oku-Çalış-Öl döngüsünden daha kötü. Daha demin bir konuya rastlamıştım bir arkadaş ölünce tarihte toz olup gitmek yerine tanınmak istiyordu ölse bile yani o Oku-Çalış-Öl döngüsünü Oku-Çalış-Tanın-Öl olması onun için daha iyi. Ayrıca unutma ki seni sonsuza kadar besleyecek kimse olmayacak bir gün gelecek kendi başının çaresine bakacaksın bilgisayarda oyun oynayarak her şeyi elde edemezsin.
Boş işler yaptığımı sanmıyorum. Sevdiğim işi yapıyorum. Ayrıca ne yaptığımı bile bilmiyosun nasil bu kadar emin konuşabildinki :/.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Boş işler yaptığımı sanmıyorum. Sevdiğim işi yapıyorum. Ayrıca ne yaptığımı bile bilmiyosun nasil bu kadar emin konuşabildinki :/.
günde 16 saat bilgisayarda vakit geçiriyodum (hala aynı :D) bu yüzden kaldık kendimi sınırlamayı hiç beceremiyodum strateji kurmaya çok aşırı felaket fazla bi merakim var ve bunu strateji oyunlarında buluyorum lolde esoda yugiohda çeşitli oyunlarda battlegroundslara katılarak takımlar kurarak liderlik yapmak aşırı hoşuma gidiyor ve çocukluktan gelen int kafelerden kazandığım o beraber oyun oynama zevki bi türlü sönmedi ve bende herşeyi boşvererek oyun oynadım hala pişman değilim ve halada oynuyorum fakat bu sefer ygs çalıştım max 260 falan alırım ama :D. Kısaca hala saatlerce oyun oynuyorum ama daha az boşveriyorum okulu kendimi falan :D
Kısaca saatlerce oyun.