admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Foruma bir kaç ay önce katıldım fakat mesaj sayımın çok yüksek olduğuna aldanmayın. Emektar sayılmam.
Lütfen okumanızı rica ediyorum, bir kez olsun üşenmeden hissettiklerimi duymanızı istiyorum. Birazcık...
Geçen senelere göre notlarım düşmeye başladı ve ailem her aile gibi bilgisayar yasakları ve benzeri şeyler getirdi. Açıkçası onlara hak veriyorum. Benim iyiliğim için bunu yapıyorlar. Belki büyüdüğümde doktor olmamı istiyorlar veya daha büyüğü adam olmamı istiyorlar. Bir işim olsun, kimseye muhtaç olmayayım istiyorlar. Haklılar. Onlara kulak veriyorum. Forumda bir kaç ay kalsam da çok güzel vakit geçirdim. Yanılmıyor isem 5 veya 6'ncı ayımı dolduracağım umuyorum fakat ben burada olmayacağım.
Sınavlarım yaklaşıyor ve daha fazlası... Geleceğim için biraz soluklanmam gerek. Bırak o zamanları o zaman ki halim düşünsün dersem ve vurdum duymaz tavırlar ile yoluma bakmadan sadece asfalta bakarsam sonunda bir direğe çarpacağı mı biliyorum. Eminim... Bu nedenle biraz yalnızca biraz soluklanmam, yolun kenarında oturup derslerime çalışmam gerekiyor. Bu nedenden dolayı yazarlığı ve forumu bir süreliğine ara veriyorum. Temelli gidiş değil bu. Biraz forum biraz ulaşılabilir. Yine de gireceğim foruma fakat asla bu zaman ki gibi olmayacak. Belki yeni insanlar gelecek ve onlarla belki tanışamayacağım. Fakat şundan eminim ki şu zamana kadar güzel dostluklar edindim. Ancak kırdıklarım olabilir, sivri konuştuklarım, çok tepki verdiklerim veya tartışmada bozuştuklarım, küstüklerim olabilir. Bunun için onlardan af diliyorum. O zaman neler düşündüğümü bilemiyorum fakat insan biraz düşündüğüne hatalarının farkına varıyor.
Biraz duygusal, biraz hüzünlü bir gidiş olabilir. "Ne abartıyorsun? Yalnızca ders çalışacaksın." diyebilirsiniz fakat en güzel yerine yarım bırakmak biraz hüzünlü. Ancak bir yanda da geleceğim için uğraşmam gereken bir yer var.
Şimdilik size elveda diyorum. Umarım en kısa zamanda tekrar birlikte olabiliriz ve yine güzel anlara şahit oluruz. Şimdilik çok ağır olmasa da bir kaç gün ağır bir şekilde ders çalışmaya başlamam gerek. İstesem de çok giremem malum ki anne terliği bir füze misali ve bilgisayar yasakları...
Hoşçakalın diyorum. Afiyette olun. Görüşmek üzere...