+18 yaşında ekip arkadaşı arıyoruz

genmuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm arkadaşlar ben Fatih ,
21 yaşındayım gen mühendisliği (m.b.g.) 3. sınıf öğrencisiyim.
2 yıldır beraber farklı oyunlar oynadığımız arkadaş çevremiz var yaklaşık 8-10 kişilik.
Açıkcası sürekli giremiyoruz ama yine de olgun insanlardan oluşan ekibimiz sayesinde gayet güzel vakit geçiriyoruz.
Eğer düzene ayak uydurabilir büyüğüme küçüğüme gerektiği gibi davranabilirim diyorsan seni de aramıza bekliyorum.
Şartlarımız :
+18 yaş
+ mikrofon
+ skype
+ yeterli düzeyde minecraft bilgisi
+ saygı sevgi vs.

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 arkadaş daha var. 20 ve 19 yaşındalar. birlikte oyun oynuyoruz video çekiyoruz aynı zamanda YT kanallarımız var. PM ile skype atarsan ekleşelim isterim.

genmuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
18 - 24 yaş aralığında 5-6 üniversiteli arkadaş ve birkaç yaşça küçük dahi olsa efendi kardeşimizle whatsapp grubumuz mevcut , yerini bilen , saygı ve sevgide kusur etmeyecek arkadaşları aramıza bekleriz . Skype = username - funny.attack name/surname - Fatih Çelik

SpecularZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende katılabilirim skype adresim: cthial
orjinal mc var zaten yaşım 20 modlu oynuyorum genelde kabul ederseniz gelmek isterim :)

NoCryBro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum.
Yaş 19 Teknik modlarla aram iyidir.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
18+ yaş bence çok saçma millet vekili olmayacak ki aranıza katılan kişi neden +18 onun yerine 13+ büyüğüne küçüğüne saygılı olan aile terbiyesi görmüş olgun bir tutumu olan kişileri aranıza alın direk o kişinin ismini vermiyecemde adam 23 yaşında laubalilik yapıyor insanlara küfür ediyor anne baba tanımıyor

sinanbasar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaş 23 makine müh. 4. sınıf öğrencisiyim. skype adı: CorReqT mc orjinaldir. ts ve Discord ta kullanıyorum. Bu aralar genelde Discordtayım. Ses kalitesi iyi olduğu için. steam kullanıyorum. steam adım CorReqTT . Mc ta teknik ve büyü modlarını seviyorum.Genelde zor craft tarzında oynuyorum. Aranıza katılmak isterim.

genmuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
18+ yaş bence çok saçma millet vekili olmayacak ki aranıza katılan kişi neden +18 onun yerine 13+ büyüğüne küçüğüne saygılı olan aile terbiyesi görmüş olgun bir tutumu olan kişileri aranıza alın direk o kişinin ismini vermiyecemde adam 23 yaşında laubalilik yapıyor insanlara küfür ediyor anne baba tanımıyor
ana baba tanımayacak adam dediğin gibi +20 yaşında da tanımaz kardeşim , fakat 13 yaşında bir çocuğun karakteri oturmamıştır ve bulunduğu ortama göre efendiyi oynar .. Bize yerine göre adam değil oyunu aracı edecek dostluğumuza kalıcı ADAM lazım .

Yaş 23 makine müh. 4. sınıf öğrencisiyim. skype adı: CorReqT mc orjinaldir. ts ve Discord ta kullanıyorum. Bu aralar genelde Discordtayım. Ses kalitesi iyi olduğu için. Steam kullanıyorum. Steam adım CorReqTT . Mc ta teknik ve büyü modlarını seviyorum.Genelde zor craft tarzında oynuyorum. Aranıza katılmak isterim.
istek yolladım hocam

+18 ne yapıcaksınız ki :/
belirli bir yaşa ulaşmış insanlar genel olarak ortalama bir olgunluğa sahip olduğu için +18 yaş üzerinden alımlar yapmaya çalışıyoruz .

21 yaşındayım skpe . sinn.ctn.52
skype adresini yanlış yazmışsın hocam

Son düzenleme: