Türkiyenin Minecraft'ı Batıyor... (Bunu Düzeltebilirmiyiz?)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki bırakmasaydım 1.9 sw açardım fakat hazır paket kullanıp aile parasını boşa yiyen sw ler olduğu sürece Türkiye'yi mc de hiçbir ülkeyle kıyaslamayınız. Sonuç yine hüsran çıkacak yok efenim pl leri editlemeye üşenip biz global sw yiz yok efendim abi sw yeni açıldı bi dur nası pl kodlayımlar (biz naptık sanıyosun tüm dosyaları hazırlayıp açıyoruz) yok efenim botlar ddoslar ülkenin durumuna bakıp acıyorum aslında hayır acımıyorum.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Madem ki Türkler yeni sürümleri istemiyor, sunucu kuracak kişi de riske girip paraya kıyacak ve global sunucu kuracak ve yabancı oyuncular çekince (çekebilirse) ünü artacak ve sunucuya Türkler de gelmeye başlayacak. Aklıma gelen artık tek çözüm yolu bu.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
LegendCraftTR, CraftRise, UnioCraft, SonOyuncu vs. gibi sunucular sürüm yükseltirse bu sefer türklerde sürüm yükseltmeye başlar.
Ama bu tür sunucuların şuanlık sürüm yükselticeğini pek sanmıyorum...

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
LegendCraftTR, CraftRise, UnioCraft, SonOyuncu vs. gibi sunucular sürüm yükseltirse bu sefer türklerde sürüm yükseltmeye başlar.
Ama bu tür sunucuların şuanlık sürüm yükselticeğini pek sanmıyorum...
Biz sürüm yükselttik, 1.9da denedik. Çok zorladık ama olmuyor. PVP her türlü sorun. 1.8 pvp pluginleri falan demeyin çünkü onu kendimiz kodladık, fakat yeterli olmuyor. Oyuncuların ısrarıyla 1.8' indik. CandyCraft'tan bahsetmişsin. Youtuber'a reklam verdiği için o kadar oyuncu var organik değil.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben 4 yılfır oynamıyorum ve mutluyum tavsiye ederim .d

ayıp eden biter gözümde...

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi Son surum benim bilgisayarim son surumleri daha iyi kaldiriyor

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu konuda tamamen sana hak veriyorum artık minecraftın yaş aralığı 10-6 ya düştü tabi 1.10 fekşin ve hilede olmayınca hiç kimse bu sürümlerde oynamıyor çok saçma değil mi ? 1.9 ve üstü sürümlerde ki survival sunucularda tam survival sayılmaz yok şansbloğu yok bilmemem ne neden böyle Mindcrack gibi topluluklar yok hele bu Türkiye de yok dünyaya bakın. Adamlar kasmaya bin çözüm üretiyor hile yok diye oynamıyorlar sanki neden oynamadıklarını bilmiyormuş gibi mindcrack gibi topluklar oluşturmaya çalıştım olmuyor. En azından eskiden survival oynamayı seven insanlar vardı yani paramız yoktu hamachiden bağlanırdık oynardık öyle oynayanlar kaldıysa bana da haber versin :cay: Sonradan fark etim düzeltebilirmiyiz sorusu varmış benim cevabım belki olucak çok ümit göremiyorum

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
PVP 1.9+'da güzeldir.

Dövüş dediğimiz olay insanların birbirine hızlı bir biçimde kılıç sallaması değildir.

Uzun süredir minecraft oynamıyorum. Hatta bilgisayarımda yüklü bile değil. Bence sizde bırakın.

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yeni çıkan sürümler pvp için hiç güzel değil mojangın güzel bi yeni sürüm çıkarması lazım

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Dostum herkesin bilgisayarını kuantum bilgisayarı mı sandınız :) Sunucu işinin çok içinde olduğum için biliyorum, 1.8 desteği vermeye başladığım ilk zamanlar her 10 oyuncunun 5'i %50 daha az FPS aldığını söylüyordu. He noldu, oyuncular başka çare olmadığından seve seve 1.8'e geçmeye başladılar ve alıştılar.
Türkiye'nin Minecraft'ı batıyor başlığı bu konudan ırak bir başlık aslında. 1.9'dan sonra değil, 1.7.2'den sonra çöpleşen bir Minecraft görüyoruz. 2012'den beri bu forumda yeri gelince aktif yeri gelince pasif üyeyim, az konuşur öz konuşurum ve bu tartışmaları 5 yıldır yapıyorum. Yok mu 1.4 1.5 zamanlarından arkadaşlarımız? 2013 yılı oyuncusu yok mu? Ona sorun Minecraft'ın ne olduğunu. Yöneticisi olabilirim ama PVP kategorisi kadar rezalet bir kategori yok. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi ''kitle'' sayesinde arz-talep ilişkisi çizgisinde ilerliyoruz. Survival-Factions ile başlayan Minecraft, yerini %95 PVP'ye bıraktı. Söylenecek çok şey var da, konu dağılıyor...