Türkiyenin Minecraft'ı Batıyor... (Bunu Düzeltebilirmiyiz?)

Chiel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Düzeltebilirsiniz, 4 yaşındaki çocukların daha ana rahminden çıkmaları arasından 4 sene geçmesine rağmen eline pc veyahut telefon verirler ise ve şu piksel piksel oyuna bağımlı yaparlarsa bir şeyi düzeltemezsiniz, 70 milyon Türk'ün 25 milyonu 3-4 yaşında olsa, 15 milyonu minecraft oynuyor, sence düzeltebilir misin? Forum artık minecraft forumu değil, çıkın artık şu zihniyetten.

Chiel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hala sanırım anlamadınız. Kitleyi düzeltirseniz sunucularda kendini toparlar.
Kitle mi? Oyunun kitlesi mi kaldı? Bir bakıyorum eski skypeme, halen daha 13-18 yaş arası sunucu açacağım diye baba parasını oyuna yatırıyorlar, ekmek parası kazanmanın zorluğunu tatmamış, ebeveynlerinin karnını doyursun diye verdiği paraları oyuna yatıran çocuklar var iken bu oyunun kitlesi mi varmış?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kitle mi? Oyunun kitlesi mi kaldı? Bir bakıyorum eski skypeme, halen daha 13-18 yaş arası sunucu açacağım diye baba parasını oyuna yatırıyorlar, ekmek parası kazanmanın zorluğunu tatmamış, ebeveynlerinin karnını doyursun diye verdiği paraları oyuna yatıran çocuklar var iken bu oyunun kitlesi mi varmış?
O zaman oynayanlar uzaylı mı? Varolan ve yeni gelen kitleyi anında düzeltebilmek mümkün değildir fakat yavaş yavaş bu yapılabilir.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu oyunun yaş ortalamasını 3-4 yaş arttıracak , zaman ve mekan sürekliliğini bozacak bir teknoloji yada büyü biliyorsan..
Tabi ki düzeltilebilir..

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hala sanırım anlamadınız. Kitleyi düzeltirseniz sunucularda kendini toparlar.
Bak bu hak verilebilecek bir konu,
Oturupta herkes interneten google'a 1.8/17 Söryvival Pugin Paketi İndir yazıp sonra sunucu kurarsa kitle hiçbir zaman düzelmez zaten artık düzelebileceğinide sanmıyorum ee tabi böyle 1.7x sunucular olduğu sürece kitle ona doğru yönelicektir sonuç olarak ülke geçmişte kalıcak eh napalım çoğu insan pvp istiyor aslında buna bille bir sürü çözüm var yaşı küçük olduğu için mi dinlemiyorlar bilmem artık sorun sunucularda.

Sizlerle bir konu daha paylaşmak istiyorum aslında bakarsanız şuanda Minecraftın bilgisayar versiyonu bütün dünyada batmakta nasıl diye sorarsınız son yıllarda teklonoji araştırma enstitüleri mobil sistemlere daha fazla para harcıyor belki bundan 10 yıl sonra kendimizi mobil mc de bulabiliriz kim bilir !?

Ekran Alıntısı.PNG

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Bak bu hak verilebilecek bir konu,
Oturupta herkes interneten google'a 1.8/17 Söryvival Pugin Paketi İndir yazıp sonra sunucu kurarsa kitle hiçbir zaman düzelmez zaten artık düzelebileceğinide sanmıyorum ee tabi böyle 1.7x sunucular olduğu sürece kitle ona doğru yönelicektir sonuç olarak ülke geçmişte kalıcak eh napalım çoğu insan pvp istiyor aslında buna bille bir sürü çözüm var yaşı küçük olduğu için mi dinlemiyorlar bilmem artık sorun sunucularda.

Sizlerle bir konu daha paylaşmak istiyorum aslında bakarsanız şuanda Minecraftın bilgisayar versiyonu bütün dünyada batmakta nasıl diye sorarsınız son yıllarda teklonoji araştırma enstitüleri mobil sistemlere daha fazla para harcıyor belki bundan 10 yıl sonra kendimizi mobil mc de bulabiliriz kim bilir !?

Ekli dosyayı görüntüle 45684
Çok normal, MC mobil sürümü BETA'dan çıktı e tabii telefonu her yerde kullanıyoruz ve yanımızda da götürüyoruz, en azından mobil sürümünde versiyon sıkıntıları yok.
EDIT: Mobil sürümüne henüz combat update gelmedi, o güncellemeden sonra inşallah mobil sürümü de PC sürümünde yaşanmış versiyon sıkıntılarını yaşamaz.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allahını seven ellemesin bırakın batsın.
ellemezsek diğer ülkelerden daha geri kalıcaz ve ülkede oyun sektörü tamamen batacak biz bu küfürleri hackleri beleşcilikleri birbirimize laf atmayı bıraktıgımız anda yükselişe geçebiliriz ama bu şekilde devam ederse yakında türkiyede oyun sektçrü diye bir şey kalmıcak firmalar ürünlerini türkiyeye kapatcak aral game gibi firmalar batacak ah bide torrent mevzusu var

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası düzeltebilir miyiz sorusundan yola çıkarsak sadece fikirler havada uçuşucak ama aslında harekete geçebiliriz bence bir Discord grubu kurup çeşitli sunucu ve topluluklarla iletişime geçerek olan bir sistem oluşturabiliriz ama bakalım bu nasıl yapacağız bir düşünmek lazım çat diye olmayacak fakat düzelteceğimize inanıyorum

:cay:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Açıkçası düzeltebilir miyiz sorusundan yola çıkarsak sadece fikirler havada uçuşucak ama aslında harekete geçebiliriz bence bir Discord grubu kurup çeşitli sunucu ve topluluklarla iletişime geçerek olan bir sistem oluşturabiliriz ama bakalım bu nasıl yapacağız bir düşünmek lazım çat diye olmayacak fakat düzelteceğimize inanıyorum

:cay:
Discord grubu çok iyi bir fikir, eğer istersen hemen ben çalışmalara başlayabilirim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ellemezsek diğer ülkelerden daha geri kalıcaz ve ülkede oyun sektörü tamamen batacak biz bu küfürleri hackleri beleşcilikleri birbirimize laf atmayı bıraktıgımız anda yükselişe geçebiliriz ama bu şekilde devam ederse yakında türkiyede oyun sektçrü diye bir şey kalmıcak firmalar ürünlerini türkiyeye kapatcak aral game gibi firmalar batacak ah bide torrent mevzusu var
He ula bu ülkede bir tek Minecraft oynanıyor o yüzden bu batarsa oyun sektörü de batacak öyle mi? Ya hayal kurmayın şu gereksiz oyuna bu kadar değer vermeyin. Bu lanet oyuna bu kadar değer vermeniz zaten en başından hataydı, basit bir sandbox oyun işte ne hikayesi var ne bir şeyi fazla üzerine gitmeyin bırakın inceldiği yerden kopsun bizde rahat edelim.
Ayrıca şu konuyu Aral game ve torrent mevzusuna çekebilmek için üst düzey bir hayalperest olman lazım. Kutlarım