GreenPVP | Yetkili Alımları

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berk Karataş
Yaşınız kaç?:16
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook:biroljanberk.tavbatir(Skypem)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:bulmadım
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet bana güvenebilirsiniz.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizlere Yardımda Bulunmak İçin ve Oyunculara Daha İyi Oyun Sunabilmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: sıcak Kanlıyımdır Onlarda Öyleyse Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha Deneyimli Olduğumu Düşünüyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Sevdiğim bir iş zaten youtube'de atarım.
Kusura bakma ama sunucuda 1 saat bile oynamadan başvuru yapman saçma.

vTeachy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaşınızın 16 olduğunu düşünmüyorum ve gerekli ciddiyete sahip değilsiniz.
Reddedildiniz.

Yazım kuralları dışına çıkılan başvurular önemsenmeyecektir.
Türkçe bilmeyen kişiler ile işimiz yok.
Gerekli Ciddiyet Derken Napıyım Kardeşim Cumhurbaşkanımı alıyorsunuz alt tarafı sunucuya yetkili alıyorsunuz siz sanki 20 yaşındasınız

seyooooy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:şahin kısa
Yaşınız kaç?:14
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):zeyliking skype
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:19.04.2017 saat 21.03 minecraft türkiye den
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:hiç oynamadım ip i yoktu
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizlere yardım etmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:bilmem
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):evet

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Samet Ebçin
Yaşınız kaç?: 15
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype: samet.ebcin Face: fb.com/samet.ebcin curse
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var, ama biraz cızırtılı
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 1.4.7 sürümünden beri oynarım.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 2-3 Gün önce.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 3 Gün'dür oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Düzenli, Adaletli Oyun için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Hiç Birşeyim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabii.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet.
Bekleyenler listesindesiniz, skype isteğimi kabul ederseniz sevinirim.

gusulukaplan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:abdulkadir bediroglu
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype abdulkadirbediroglu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
curse biliyom ama indirmedim Discord var ama server
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2011 yılından beri
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: şimdi duydum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 0 saniye
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):yok
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki zorla degil
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: diger serverlere taş cıkartmak için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: saygılıyımdır abi derim buyugume kucugmede kardeşim derim yani evt olabilir
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: bilgim
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): bu server ise hayir diger başaka herhangi ise evet
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:bu server ise hayir diger başaka herhangi ise evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: abuk subuk laflar kufur etmeden ıyı oyunayan kuralara uyan bırıyse evt
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): tabikide

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Gökdeniz kurman.
Yaşınız kaç?: 17 yaşım.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype , facebook var. skype: darklordnyanct resimsiz olan facebook gökdeniz kurman
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: evet mikrafonum var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır minecraft oynuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bir kaç gün önce arkadaşım söledi.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 2 Haftadır oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır hiç yetkili olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü oyunculara yardım etmeyi sorunlarını çözmeyi seviyorum ve serverinizi daha iyi bir hale getirmek istiyorum buyuzden
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: ben açıkcası onlardan daha bilgili olduğumu düşünüyorum tek bu fark yok ama aklıma gelmedi.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır ban yemedim hiç
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: hayır hiç susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet anlaşabiliceğime inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet video çekip size atarım. / / / Beni Almasanız bile formumu okuduğunuz için teşekkur ederim iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype abdulkadirbediroglu
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):yok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: diger serverlere taş cıkartmak için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: saygılıyımdır abi derim buyugume kucugmede kardeşim derim yani evt olabilir
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): bu server ise hayir diger başaka herhangi ise evet
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:bu server ise hayir diger başaka herhangi ise evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: abuk subuk laflar kufur etmeden ıyı oyunayan kuralara uyan bırıyse evt
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): tabikide
Malesef aradığımız kriterlere uygun olmadığınız için reddedildiniz.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Gökdeniz kurman.
Yaşınız kaç?: 17 yaşım.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype , facebook var. skype: darklordnyanct resimsiz olan facebook gökdeniz kurman
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: evet mikrafonum var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır minecraft oynuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bir kaç gün önce arkadaşım söledi.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 7 gündür oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır hiç yetkili olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü oyunculara yardım etmeyi sorunlarını çözmeyi seviyorum ve serverinizi daha iyi bir hale getirmek istiyorum buyuzden
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: ben açıkcası onlardan daha bilgili olduğumu düşünüyorum tek bu fark yok ama aklıma gelmedi.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır ban yemedim hiç
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: hayır hiç susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet anlaşabiliceğime inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet video çekip size atarım. / / / Beni Almasanız bile formumu okuduğunuz için teşekkur ederim iyi forumlar dilerim.
Malesef aradığımız kriterlere uygun olmadığınız için reddedildiniz.

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bir şey Soracağım Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: abuk subuk laflar kufur etmeden ıyı oyunayan kuralara uyan bırıyse evt * abuk subuk laflar etse bile ağzını açamassın sana küfür ederse sende onamı edeceksin ?. Böle alınamassın.

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef aradığımız kriterlere uygun olmadığınız için reddedildiniz. Aradığınızı kriter nedir acaba ?

extremeboyss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Kerem Yakında
Yaşınız kaç?: 12
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: extremeboys
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype : kerem649
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Bu forumda ve yaklaşık 5 ay önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Tahminimce 4 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuda hackler ve teamler olabiliyor.Bu kişilere cezasını vermek için ve serverde düzeni sağlamak için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Adaletliyim ve Türkçe'yi iyi kullanabiliyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet
Türkçe'yi iyi kullanan, saygılı, uyumlu birilerini arıyoruz.

ILoveMyCombos

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar!
Aslında bu forumda alım yapmaktan çekiniyorum çünkü çok sıkıntılar yaşatacak bana biliyorum ama iyi insanların, saygılı insanlarında olduğu bir forum burası.
Öncelikle 14 yaşından küçük arkadaşlar formu sunucumuz 1 aylık, baba parası ile açılmış bir sunucu olarak değerlendirerek doldurmasın.
Sunucu 1 yıla yakın süredir {belki aşkın bir süredir} açık, biz vazgeçene kadar buralardayız.

Başvuru yapacak arkadaşların içinden gözüme değen 3 adet kişiyi seçicem, öncelikle hiçbir yetki vermeden soruları cevaplaması için görevlendirilecekler.
Form;

Kod:
Adınız ve soyadınız nedir?:Pelinsu Varsoy
Yaşınız kaç?:Haziranda 14 Olacağım^^
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:^Jessie3003
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype:live:pelinsuarts_1 Facebook:Pelinsu Artsworks
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Yok
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:2 Yıl Yakın Bir Süredir
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Türk Sunucuları Araştırıyordum Bir Forum Sitesinden Buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1.5-2 Ay Oluyor
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Mod,Admin ve Rehber Olmuştum
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Düşünüyorum^^
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucunuzu ve Yetkili Kadrosunu Seviyorum Sizinle Çalışmak Beni Mutlu Eder
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabilirim^^
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Kendime Güveniyorum ve Tecrübeliyim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet Ama 1-2 Saat Felan Tabi 2-3 Kez Oldu^^
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet İnanıyorum
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):
Evet Kayıt Alabilirim Video Çekme Programım Var^^

Başvuracak herkese teşekkür ederim.
Form kullanılmadan yapılan başvurular geçersizdir.
2 Hafta içerisinde alımlar kapanacaktır.
Pelinsu Varsoy
Haziran'da 14 Olacağım^^
Jessie3003
Yok
2 Yıla Yakın
Türk Sunucuları Araştırıyordum Bir Forum Sitesinden Buldum
1.5-2 Aydır
Mod,Admin ve Rehber Olmuştum
Düşünüyorum^^
Sunucunuzu ve Yetkili Kadrosunu Seviyorum Sizinle Çalışmak Beni Mutlu Eder
Anlaşabilirim^^
Kendime Güveniyorum ve Tecrübeliyim.