GreenPVP | Yetkili Alımları

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Berat B.
Yaşınız kaç?: 16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: gadderTR
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: [email protected] ek olarak Discord kullanıyorum.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Forumdan bu gün buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Yeni başlayacağım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda herhangi bir yetkim olmadı ama başka sunucularda pek çok yetkiye sahip oldum.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz hoş, güzel bir sunucu olduğu için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Duruma bağlı bne pozitif bir insanımdır. Bir konu da fikir ayrılığı yaşamazsak sıkıntı olmaz.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Farklı bir tarafımın olduğunu pek zannetmiyorum fakat Tecrübem diyebilirim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Maalesef yapmam.
Kayıt yapamayacağınızdan dolayı başvurunuz reddedilmiştir.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve soyadınız nedir?: Enes YÜZÜAK
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:FullForceHD
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype : nohaxjustgusul.fan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Maalesef , ama almayi planliyorum.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5-6
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 1-2 ay önce buldum , forumdan buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1-2 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Moderator oldum.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:İşimi iyi yapabileceğimi düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucudaki hack veya kurallara uymayan oyuncuları temizlemek istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabilirim.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculardan farkım adaletli , hoşgörülü , ciddi olmam.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Evet yedim.(Haksiz)
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Oyuncular ile anlaşacağıma inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Kayıt yapabilirim.

YunusAxton

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Yunus emre celik
Yaşınız kaç?: 14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: YunusAxton
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype ynsclk458
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: geçen hafta arkadasım söyledi
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 hafta
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): sizin sunucunuzda hayır ama başka sunucularda yetkim vardı

İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Tabikide
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: İyi bir sunucu
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Uyum sağlarım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diyerlerine göre daha tecrubelı bulabiliyorm kendimi
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet ama haksız yere sanırım pvpm den dolayı hack kullanmadan hile diye banlandım
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet daha chat kirletmeyi bilmiyordum bana birisi hile demişti o yüzden mute yemiştim :)
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: onlarla saki bi yetkim yokmus gibi ayrım yapmam iyi anlasırım
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Uygun oldugum anlarda tabii ki

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Batıkan ------- (Prensibim nedeniyle soyadımı sosyal medya/sanal alemde paylaşmıyorum.)
Yaşınız kaç?: 15 yaşındayım.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Oyundaki ismim, xWestLC
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype adresim; k4rsh1tm4dd3
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet, var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: Üç buçuk yıl oldu, 2014 yılından beri skriptle, iki buçuk yıldan beri sunucu işleriyle uğraşıyorum. Versiyon olarak belirtmem gerekirse, 1.4.6'dan beri oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuları dolaşırken buldum, dahada geliştirileceğini ve güzelleştirileceğini umaraktan bunu yazıyorum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Dürüst olmak gerekirse hafta içi nedeniyle çok oynayamıyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır, olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Yardımcı olabileceğimi, en azından deniyeceğimi düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz zaten yeterince iyi, bende katkıda bulunabilmek, diğer yetkili arkadaşlarımızın yükünü hafifletebilmek istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Bir tartışma çıkarılmayacağı konusunda taraftarım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha önce fazlasıyla deneyimim olmasından olabilir. Onun dışında olgunluk gibi kavramlar nitelendirilebilir.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır, sunucunuzdan ban yemedim/uzaklaştırılmadım.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır, susturulacak bir kelime etmedim.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet, daha önce PvP sunucuları açmıştım, iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Bu konuda bilgisayarımı denemem gerekebilir. Oyunda ne kadar FPS alabilirim bilmiyorum, bu yüzden bu soru biraz değişken bir cevap niteliğine sahip.
'cım Yunus'un kusruna bakma, ekibimize hoşgeldin :).

Moderatör tarafından düzenlendi:

FatihAllen1130

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Fatih Erdoğan.
Yaşınız kaç?:11.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:jamdon.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: ✖πιĝh† cøƦε✖
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3.5-4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu arkadaşımın tavsiyesi ile buldum 7-8 aydır sunucudayım :).
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 7-8 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.)Donor, rehber, moderatör gibi yetkim olmadı ancak Builder ve Op yetkim olmuştu :).
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet yapabileceğimi düsünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu serverin daha çok gelişeceğine inancım tam ve sunucuya katkım olmasını istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Kazık soru bir yanıt bulamadım :(
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet inanıyorum
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Maalesef hayır .

Mesajımı önemseyip incelediğiniz için teşekkür ederim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Fatih Erdoğan.
Yaşınız kaç?:11.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:jamdon.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: ✖πιĝh† cøƦε✖
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3.5-4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu arkadaşımın tavsiyesi ile buldum 7-8 aydır sunucudayım :).
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 7-8 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.)Donor, rehber, moderatör gibi yetkim olmadı ancak Builder ve Op yetkim olmuştu :).
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet yapabileceğimi düsünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu serverin daha çok gelişeceğine inancım tam ve sunucuya katkım olmasını istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Kazık soru bir yanıt bulamadım :(
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet inanıyorum
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Maalesef hayır .

Mesajımı önemseyip incelediğiniz için teşekkür ederim.
Reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?: Enes YÜZÜAK
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:FullForceHD
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype : nohaxjustgusul.fan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Maalesef , ama almayi planliyorum.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5-6
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 1-2 ay önce buldum , forumdan buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1-2 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Moderator oldum.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:İşimi iyi yapabileceğimi düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucudaki hack veya kurallara uymayan oyuncuları temizlemek istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabilirim.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculardan farkım adaletli , hoşgörülü , ciddi olmam.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Evet yedim.(Haksiz)
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Oyuncular ile anlaşacağıma inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Kayıt yapabilirim.
Reddedildiniz.

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Ömer Faruk DİNÇ
Yaşınız kaç?: 17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:FenLo
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: VAR
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bu konuda buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: hiç oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Boş vakitlerimi değerlendirmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Olgun Olan her türlü bireyle anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Anlayışlı bir insanım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabikide
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Tabikide

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: BURAK-YILDIZ
Yaşınız kaç?: 13,ama bence yetkili alımı için yaşa değil, kişinin bilgi ve becerisine bakılacağını düşünüyorum. :)
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Nickname: Lucassini
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype: |BURAK| |MASTER|
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: sunucuyu 20.4.2017 tarihinde [yeni] buldum, forumdan buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: daha hiç oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): admin, builder ve moderatör olmuşluğum var.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sizi serverinizde faydalı ve geliştireceğime inandığım için sizin serverinizde yetkili olmak istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: evet anlaşırım, kavga çıkarsa alttan alır ve konuyu kapatırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: hiçbirşeyim, sonuçta yetkimiz farklı olsa bile kimse kimseden üstün değildir.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: inanıyorum, zaten oyuncular arasında ortama sıcakkanlıyımdır.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): evet

iyi günler...

kasakadasss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Samet Can Özel
Yaşınız kaç?: 15
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skaype Samet Can Özel Green Network Rehber .
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var, ama biraz cızırtılı
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 1.4.7 sürümünden beri oynarım.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 2-3 Gün önce.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 3 Gün'dür oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Düzenli, Adaletli Oyun için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Hiç Birşeyim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabii.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: BURAK-YILDIZ
Yaşınız kaç?: 13,ama bence yetkili alımı için yaşa değil, kişinin bilgi ve becerisine bakılacağını düşünüyorum. :)
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Nickname: Lucassini
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype: |BURAK| |MASTER|
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: sunucuyu 20.4.2017 tarihinde [yeni] buldum, forumdan buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: daha hiç oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): admin, builder ve moderatör olmuşluğum var.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sizi serverinizde faydalı ve geliştireceğime inandığım için sizin serverinizde yetkili olmak istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: evet anlaşırım, kavga çıkarsa alttan alır ve konuyu kapatırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: hiçbirşeyim, sonuçta yetkimiz farklı olsa bile kimse kimseden üstün değildir.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: inanıyorum, zaten oyuncular arasında ortama sıcakkanlıyımdır.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): evet

iyi günler...
Sana sunucuda, yani GreenPVP'de daha önce yetkili oldun mu diye soruluyor sen admin, builder ve moderatör olmuşluğum var diyorsun... Komik. Seni reddetmek için daha sayabileceğim bir sürü şey var fakat en basitinden bunu yazmak istedim, reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?: Samet Can Özel
Yaşınız kaç?: 15
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skaype Samet Can Özel Green Network Rehber .
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var, ama biraz cızırtılı
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 1.4.7 sürümünden beri oynarım.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 2-3 Gün önce.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 3 Gün'dür oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Düzenli, Adaletli Oyun için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Hiç Birşeyim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabii.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet.
Sadece bir kere başvuru yapabilirdiniz ve o hakkınızı dün kullandınız zaten. Reddedildi.

BuilderGVKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Kaan ÖZ***
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: KaanUB
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype [email protected]
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bu konuda buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: hiç oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): hayır.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü build yapmak benim açıkcası sitresimi alıyor ve daha iyi motive oluyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Olgun Olan , suyunu çıkarmayan her türlü bireyle anlaşırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Build Ve Komut Bilgim , Anlayışlı bir insanım.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Tabikide

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Kaan ÖZ***
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: KaanUB
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bu konuda buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: hiç oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): hayır.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü build yapmak benim açıkcası sitresimi alıyor ve daha iyi motive oluyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Olgun Olan , suyunu çıkarmayan her türlü bireyle anlaşırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Build Ve Komut Bilgim , Anlayışlı bir insanım.
Reddedildiniz.
Adınız ve soyadınız nedir?:Eren Vergil
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:Trucing
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):erenvgl
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Güzel bi miç var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Aliyle Başka sw de oynuyorduk bana ip sini attı öyle
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:7 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):olmadım malesef :(
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Güzel bi sunucu burda olmak gurur verir
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Sorman hata :)
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Tecrübem serverdeki gecirdigim vakit
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet 1-2 kez
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Tabiikide
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):evet
Reddedildiniz.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gerçekten teknik anlamda kaliteli bir sunucu ve alım yapması iyiye işaret. Ama hiç adam akıllı form göremedim ve ben de ipucu vereyim dedim;
1) Türkçeyi iyi kullanın.
2) Troll form doldurmak yerine geçmiş tecrübelerinizi yazın
3) Mutlaka +13 yaş üstünde olun, değilseniz bile olgunluğa erişmiş olun.
4) Cumhurbaşkanlığı alımı değil ancak ciddiyet herkes için önemlidir.
5) Yaşınızı kağıt para değeri gibi değil tam olarak yazın.
6) Artı olarak sunucuda yetkili olduğunuzda neleri değiştirebileceğinizi söyleyin, mümkünse vaat edin.

Bunları yapanların seçilme olasılığının %85 olduğunu düşünüyorum @Breakthrough haksız mıyım krdş?
Tüm form dolduranlara başarılar.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten teknik anlamda kaliteli bir sunucu ve alım yapması iyiye işaret. Ama hiç adam akıllı form göremedim ve ben de ipucu vereyim dedim;
1) Türkçeyi iyi kullanın.
2) Troll form doldurmak yerine geçmiş tecrübelerinizi yazın
3) Mutlaka +13 yaş üstünde olun, değilseniz bile olgunluğa erişmiş olun.
4) Cumhurbaşkanlığı alımı değil ancak ciddiyet herkes için önemlidir.
5) Yaşınızı kağıt para değeri gibi değil tam olarak yazın.
6) Artı olarak sunucuda yetkili olduğunuzda neleri değiştirebileceğinizi söyleyin, mümkünse vaat edin.

Bunları yapanların seçilme olasılığının %85 olduğunu düşünüyorum @Breakthrough haksız mıyım krdş?
Tüm form dolduranlara başarılar.
Haklısın adamım, zaten gerçekten dürüst ve güzel başvuru yapanlarda oldu.
Onlarda bekleyenler listesindeler :).