Adınız ve soyadınız nedir?: BURAK-YILDIZ
Yaşınız kaç?: 13,ama bence yetkili alımı için yaşa değil, kişinin bilgi ve becerisine bakılacağını düşünüyorum.

Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Nickname: Lucassini
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype: |BURAK| |MASTER|
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: sunucuyu 20.4.2017 tarihinde [yeni] buldum, forumdan buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: daha hiç oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): admin, builder ve moderatör olmuşluğum var.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sizi serverinizde faydalı ve geliştireceğime inandığım için sizin serverinizde yetkili olmak istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: evet anlaşırım, kavga çıkarsa alttan alır ve konuyu kapatırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: hiçbirşeyim, sonuçta yetkimiz farklı olsa bile kimse kimseden üstün değildir.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: inanıyorum, zaten oyuncular arasında ortama sıcakkanlıyımdır.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): evet
iyi günler...