Yetkili ALIMLARI FULL+ !!!

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA MİLLET.KONU BAŞLIĞINDANDA ANLAŞILAÇAĞI ÜZRE YETKİLİ ALIMI YAPIYORUZ.SERVER HUB SERVERİ OLACAKTIR.EGGWARS,SKYWARS,S.G,H.G,SURVİVAL VB. İÇERİKLER İÇERECEKTİR.ALIM KURUCU HARİÇ TÜM DALLARDAN ALINACAKTIR.
Alım Formu :
Ad-Soyad :
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom [-]Vermiyom

Kurallar :
+14 YAŞ OLCAK
Kufur Yasak
Dın Irk Gıbı Seyler Konusmak Yasak Sonucta Oyun Yerı
Kurucuya Ve Admıne Kafa Tutmak YASAK
Hırsızlık Vb Seyler Yasak
herkes Hakkıyla Oynıyacak
Örneğin Bir Oyuncu Size (Sen Bana 5 TL Ver Sana V.I.P İndirimli Şekilde Verem) Gibi Görüşmelerinizde Anlaştıktan Sonra Kazık Yerseniz Sorumlusu Serverimiz Değildir !

Alımlı Yetkiler :
Admin
Moderatör
Builder
Pluginer
Screpter
Rehber

Son düzenleme:

wernawer55

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad : onur demet
Seçtiğin Yetki : moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz Ve Yemin : [+] ederim (yetkiliyle konustum Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) ]

Son düzenleme:

AttackOnAttack08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad : Emirhan zafer
Seçtiğin Yetki : Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%90
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %95
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz Ve Yemin : Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme söz veriyorum

Son düzenleme:

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad : Emirhan zafer
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%90
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %95
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz Ve Yemin : Kardeşim kabul ederim ama insan hatasız değildir bizimde bir kaç ufak hatamız olabilir ama o ufak hatalarımız dediklerin kadar büyük olmaz bilesin.Onun haricinde sıkıntı yok
RemmyGamerHD Kabul Edersiniz Sevinirim Skype : facebook:futbolcu_bjk_212

_EmirrK_1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad : Mustafa Emir Kükrek
Seçtiğin Yetki : admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %92
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %96
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom [-]Vermiyom +

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad : Güray Şa****
Seçtiğin Yetki : Baş rehber yada moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %85
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : Bu konuda %100 asla kibirlenmem oyuncuları hor görmem haksızlık yapmam Türkçe yi düzgün kullanmaya özen gösteririm daha önce birçok serverde yetkili oldum serverde herkesin sorununu tek tek çözerim sabırlıyım küfür etmem
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad : Mustafa İslam Selçuk
Seçtiğin Yetki : Moderatör
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %90
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100 Çok saygılıyımdır
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyorum (Yemin ediyorum)
-
Ad-Soyad : Mustafa Emir Kükrek
Seçtiğin Yetki : admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %92
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %96
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom [-]Vermiyom +
-
Ad-Soyad : Güray Şa****
Seçtiğin Yetki : Baş rehber yada moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %85
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : Bu konuda %100 asla kibirlenmem oyuncuları hor görmem haksızlık yapmam Türkçe yi düzgün kullanmaya özen gösteririm daha önce birçok serverde yetkili oldum serverde herkesin sorununu tek tek çözerim sabırlıyım küfür etmem
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]

Beyler Ts3 Varsa Gelin Detaylı Konuşalım : fr2.ts-3.cx:10224

umutdrgn07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad :Umut Durgun
Seçtiğin Yetki :Admin-Moderator-Pluginer
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom

xplatintim54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad : Kerem Ke***
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %95
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime Söz: [+]Veriyom

ByVakVak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad :Eda Gul
Seçtiğin Yetki :Rehber
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %100
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : %100
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom
(YEMİN EDİYORUM)
(Bir serverde 2.5 ay rehberlik yaptim

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alım Formu :
Ad-Soyad :Emirhan Bağsürer
Seçtiğin Yetki :Admin
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin :%100 KARDESİM
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) :%100 TABİ BENDEN KÜCÜKLERİN ABİSİ OLUR BENDEN BÜYÜKLERİN KARDEŞİ OLURUM
SERVER HAKKINDAKİ MÜFREDAT NOTU ( ZORUNLU OKU VE KABUL ET ) : BAK KARDESİM SERVER SATMAK FELAN BENİM HİÇ SEVMEDİĞİM ŞEYDİR BEN ÖLE AYIP ETMEM MİLLETE KARDESİM SEÇERSENİZ BENİ MUTLU MESUT GİDERİZ YANİ AMA ASLA AMA ASLA SATMAM SERVERİ ONA GÖRE !

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Alım Formu :
Ad-Soyad : TANIDIGIMDA
Seçtiğin Yetki : Pluginer
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : %50 Komutlari İYİ BİLİRİM PLUGİNLERİDE PLUGİN YAZMADIGIM İÇİN %50 .
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (%97) :
Serveri Her Ne Olursa Olsun Satmicama,Aldatmicama,Kötülemiceme vb. Şeylere Sürüklemiceme (Düşüşe) Ayriyetten Serveri Çökertirsem,Pluginleri Silersem vb. Şeyleri Yaparsam Düzelteceğime,Düzeltemezsem Para Cezasına Katlanacağıma Söz: [+]Veriyom

%100 YAPANLARIN HEPSİ ( V E L E T ) :) UNUTMA Don't Forget

Furkan_G

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad : Furkan Kara
Seçtiğin Yetki : Moderator
Seçtiğin Yetki Alanında % Kaç Ortalama Verebilirsin : 90 (Ciddiyim)
Yetkililere Ve Oyunculara Ne Kadar Saygılı Olacaksın ? (% olarak gene) : 100(Ben asla sinirlenmem)